Peter Brandt szerint a bikáknak most a 29.000 dollárt kell megvédeniük

-

A híres kereskedő arra figyelmeztet, hogy a rövid távú BTC-árfolyammozgások tekintetében nincs sok ok az örömre.
A bitcoinnak (BTC) 29.000 dollár felett kell maradnia ahhoz, hogy rövid távon megőrizze a bikás pozícióját, figyelmeztetett Peter Brandt híres kereskedő.
Július 1-jén egy tweetben Brandt – aki az elmúlt években a BTC árfolyamára vonatkozó ravasz felhívásairól volt ismert – arra figyelmeztetett, hogy a bikákon múlik, hogy megmutassák a Bitcoin erejét.

Próbáld ki a CoinCharliet, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Brandt: A Bitcoin napi teljesítménye „negatív”

A BTC/USD csütörtökön 5% körüli veszteséget szenvedett el, egyre többet törölt a korábbi nyereségéből, még akkor is, amikor számos on-chain indikátor bikára váltott.
Brandt számára az alacsonyabb időkeretek kevés optimizmust mutattak.
„Az 5 hetes téglalap továbbra is formálódik. A napi grafikon határozottan negatív” – kommentálta egy árfolyamgrafikon mellett.

„A bizonyítási teher a bikákon van, hacsak nem tudják a $BTC-t 29.000 dollár felett tartani.”

Kép
Forrás: Peter Brandt / Twitter

Ez a szint még mindig magasabb lenne, mint az , ahová a Bitcoin a múlt héten süllyedt, a jelenlegi helyi mélypont ugyanis 28.600 dollárnál van a Bitstamp szerint.
Ennek a padlónak a megsértése megnyitja a terepet a korábbi többéves csúcs, a 20.000 dollár előtt, figyelmeztetnek különböző források.
A bitcoinosok mindazonáltal vitatkoznak arról, hogy mi történhet a medvés rövid távú árfolyam alakulása szempontjából.
Szerdán John Bollinger elemző, a Bollinger-sávok megalkotója a 31.000 dollárt szemléltette, mint a BTC/USD három „logikus” szintjei közül a legalacsonyabbat. Egyes válaszok azzal érveltek, hogy az ilyen szinteket a közelmúltbeli viselkedés alapján nem fogják újratesztelni.
Bollinger elárulta, hogy a 35-36.000 és a 41.000 dollárt is figyeli.

„Eddig ezek fontos mérföldkövek voltak” mondta.

Fájdalmas ársáv

Amint arról a Cointelegraph beszámolt, a kereskedők számára kulcsfontosságú zóna a 32.300 és 33.000 dollár között van, a BTC/USD pedig ennek a területnek a felső végénél tart.
Az alacsonyabb árak továbbra is borzolják a kedélyeket, még a régi piaci szereplők körében is. A BTC/USD most olyan messze van a tőzsdei céltól, mint 2019 januárjában, közvetlenül a 2018-as medvepiac gödre után.
A népszerű árfolyam-előrejelző modell szerint azonban a Bitcoinnak ezen a héten közel 78.000 dollárt kellene érnie.

A kínai eseményeket figyelembe véve mégis sokan úgy érvelnek, hogy ez az árelnyomás önmagában is logikus eredmény.
„2021 júniusa minden idők legagresszívabb szuverén támadását hozta a Bitcoin ellen” mondta a héten Travis Kling, az Ikigai kripto fedezeti alap vezetője.

„Ez nem túlzás, ez tény”.

Olvastad már? A Forma-1 hivatalos szponzora lesz a Crypto.com

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

200 EMA állítja meg az Ethereum Classic további emelkedését

Prémium Ethereum A cikk írásakor az ETC 21.804 dollár és 2.17%-ot emelkedett az elmúlt 24 órában. Kiválóan alakul az Ethereum Classic árfolyam növekedése ebben a jelenlegi kripto „rallyban”,...

FOMC: mi várható a bejelentés után?

Ha a FOMC ülés a várakozásoknak megfelelően 25 bázispontos kamatemelésről dönt, a kriptoárak még mindig két irányt választhatnak a bejelentésre adott reakcióként. Az amerikai részvényfuturesökkel kedden...

Újabb kriptós szabályozást sürgetnek a politikusok

Elizabeth Warren szenátor arra sürgeti az USA Kongresszusát, hogy mielőbb hozzon új törvényeket a kriptoipar szabályozásához, hogy megakadályozzák a pénzmosást. Warren régóta híres a kriptoközösségben arról,...

Hogyan teszi a blokklánc igazságossá és átláthatóvá az online szerencsejátékot?

A Fairspin egy online kaszinó, ahol minden műveletet közzétesznek a blokkláncon. Ez a technológia eredetileg a kaszinómunka teljes átláthatóságához és a TFS tokenen alapuló egyedi...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!