PEPE (PEPE) technikai elemzés 05.24.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

PEPE

Az Ethereum ETF jóváhagyása utáni medvés napot követően a mémérmék nehezen kapnak lendületet.

Az ilyen lassulás közepette a PEPE árfolyama hasonló visszahúzódást mutat, és egy kritikus támasz alatt korrekcióra figyelmeztet.

A nagyobb kép azonban a mozgásban lévő bikás trenddel együtt fordulatot ígér. Vajon a PEPE token emelkedő trendje túléli a rövid távú korrekciót egy bikafutás érdekében ezen a héten? Tudjon meg többet a PEPE árfolyam-előrejelzésünkből.

PEPE árfolyam teljesítménye

A sikeres visszatekintés utáni kerekítő alul kitörés sikeres visszafordulását követően a PEPE árfolyama lenyűgöző emelkedő tendenciát mutat.

A mém érme öt hét alatt közel 200%-kal növelte piaci értékét.

A masszív emelkedés azt jelzi, hogy a szélesebb piac javulásával egyre nagyobb a kereslet a mém érme iránt.

Továbbá, mivel egyre inkább várható, hogy hamarosan altcoin szezon következik, a mém érme robbanásveszélyes emelkedés előtt áll.

Jelenleg a PEPE árfolyama 0,00001377 dolláron kereskedik, 6,15%-os napközbeni eséssel. Ez a tegnapi 11,52%-os ugrás után bikás kimerülést tükröz.

Ha a bikáknak nem sikerül talpra állniuk, a kimerülési fázis 0,000013 dollár alá törhet.

Technikai indikátorok:

MACD: A MACD és a jelzővonalak elkerülik a medvés kereszteződést, mivel a bikás hisztogramok emelkedésével ismét emelkedő tendenciát mutatnak.

DMI: A VI és az ADX bikás tendenciát tükröz, a megnövekedett lendület megerősíti a bikafutás lehetőségét.

A bikás trend mozgásával és a kriptopiac bikafutásának nagy várakozásával a mém érme készen áll az ugrásra.

A rövid távú korrekció azonban késlelteti a holdrallyt. Ha folytatódik a bikafutás, a PEPE árfolyama áttörheti az 1,618-as Fibonacci-szintet a 0,000019 dolláros szinten, és elérheti a 0,000020 dollárt.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.16.

Prémium Dogecoin (DOGE) A Dogecoin (DOGE) befektetők az utóbbi időben nehéz időszakot éltek át, különösen a mémcoin többszöri árfolyamkorrekciója miatt a grafikonokon. A helyzet azonban még rosszabb is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!