Pepe (PEPE) technikai elemzés 04.04.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Pepe (PEPE)

A Pepe (PEPE), a mém érme 26,5%-os veszteséget szenvedett el az elmúlt négy napban.

Ez párhuzamosan történt a Bitcoin (BTC) visszalépésével, amely a jelenlegi 71,3 ezer dollárról 65,5 ezer dollárra esett vissza.

A PEPE technikai mutatói alapján további veszteségek következhetnek.

Az áresés előtt egy jelentés hatalmas Pepe mozgást jegyzett a láncon. Az eladási nyomás azóta is kitartóan fennáll.

A vevőknek meg kell fékezniük a rövid távú veszteségeket – de a megjelenési időpontban ehhez nem volt elég erejük.

A 12 órás időkeretben az RSI a semleges 50 alá csúszott, ami azt jelzi, hogy a medvés lendület eluralkodott.

Ennek kiegészítéseként az OBV is a márciusi rally során kialakult mélypont alá esett.

pepe

Ez jelezte, hogy az eladási volumen a pillanatnyi helyzetet uralta, és valószínűleg további veszteségeket fogunk látni.

A kereskedési volumen az elmúlt hetekben csökkenő tendenciát mutatott. Mivel a legutóbbi veszteségeket nem kísérte a volumen megugrása, ez azt sugallta, hogy a mostani esés inkább egy visszaesés, mint egy csökkenő trend kezdete.

Az árfolyam a 12 órás grafikonon 0,00000581 dollárnál mutatta a kulcsfontosságú ingadozási mélypontot. Amennyiben a PEPE e szint alá esik, a piac szerkezete medvés irányba fog elmozdulni.

A bikáknak meg kell védeniük ezt a szintet, hogy életben tartsák a március első felében kezdődött emelkedés folytatásának reményét.

A PEPE mögötti súlyozott hangulat meglehetősen alacsonyra esett a múlt héten, éppen akkor, amikor a PEPE megkezdte rövid távú csökkenő tendenciáját.

A korhoz kötött mérőszám március 26-án és 27-én nagy kiugrásokat látott, amelyek vetekedtek a február eleji kiugrásokkal.

Ez az emelkedés valószínűleg egy eladási hullám korai jele volt. A metrika tüskéi azt mutatják, hogy a korábban alvó PEPE tokeneket mozgatták, valószínűleg eladási céllal.

A napi aktív címek drámaian csökkentek a közelmúltbeli csúcsokhoz képest. Noha még mindig a januári és februári csúcsok felett volt, ez a tömeg részvételének masszív csökkenését jelentette.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Raboo árak emelkednek, mivel a Shiba Inu és a NEAR továbbra is lefelé ívelő spirálban maradnak

A Bitcoin és más altcoinok számára a kriptopiacon a Bitcoin feleződése utáni rali kezdetének tűnő időszak után az utóbbi időben más-más szerencse érte a kriptopiacot. Az...

Ausztráliában jóváhagyták az első spot Bitcoin ETF-et

Az ausztrál értékpapír-tőzsde, az ASX jóváhagyta az első spot Bitcoin ETF-et, a kereskedés pedig június 20-án kezdődik. Új piacokat hódít meg a VanEck Ausztrália legnagyobb értéktőzsdéje, az...

A 99Bitcoins és a ZKsync szuper airdropot tart

Sokak örömére két hamarosan bevezetésre kerülő kriptovaluta, a ZKsync és a 99Bitcoins még az árfolyam-emelkedéssel tarkított CEX-jegyzésük előtt tart egy nagyszabású airdropot. A kriptovaluták kedvelői folyton...

Notcoin (NOT) árelemzés: A kriptopiac feltörekvő játékosa

A Notcoin, egy népszerű Telegram-alapú kriptopénz, az elmúlt 24 órában figyelemre méltó árfolyam-emelkedésen ment keresztül. Ez az emelkedés a kereskedési volumen lenyűgöző növekedésével jár együtt, amely...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!