Passzív jövedelem az eTorón: Cardano és Tron stake-elése válik elérhetővé

-

Az eToro kereskedési platform csütörtökön bejelentette, miszerint saját stakingszolgáltatást indít ügyfeleinek az ada (Cardano) és tron kriptopénzek esetében.

Azok a felhasználók, akik ezen valutákban tárolják pozícióikat, staking jutalmakra lesznek jogosultak, havi kifizetéssel.

A vállalat elmondta, miszerint a későbbiekben további stakingeszközök kerülhetnek bevezetésre.

A rendszer teljesen automatikusan működik, a felhasználó oldaláról semmilyen további műveletekre nincs szükség a beutaláson kívül. A beutalt eszközök eközben kereskedésre ugyanúgy elérhetők.

Az eToro szóvivője a Cointelegraph-nak elmondta, hogy a jutalmakat a mindennap 00:00 (GMT) órakor vett egyenleg szerint számítják majd ki. A rendszer aztán a napi pozíciók átlagos mérete alapján határozza meg, hogy mennyi jutalomban részesül az adott személy a hónap végén.

Hozzátette, miszerint azok a felhasználók, akik a hónap során megváltoztatják pozícióikat ezekben a kriptopénzekben, a jutalmakban is változást tapasztalnak majd.

A kamat csak akkor íródik jóvá a számlán, amennyiben a stake-elés egy minimális ideig tartott. Ez a minimális idő változó, az ada esetében például legfeljebb 9 nap lehet.

A szóvivő megjegyezte, miszerint a kamat havi szinten kerül kifizetésre, amellyel így hosszú távon nézve jelentősen alulmarad a független, hálózaton történő stake-eléstől.

Az eToro mindenesetre úgy véli, hogy a platformjuk igenis versenyképes a piacon:

„Az eTorón stake-elő ügyfelek számára előnyt jelent, hogy egy szabályozott, globális szinten is megbízható platfromon tehetik meg mindezt. Szintén hiszünk abban, hogy a mi platformunkon elérhető stakingjutalmak a legbőkezűbbek a piacon […]”

A Cardano július végén indította el a stakinget a mainnetjén, miután kellőképpen letesztelték azt a testneten.

A stakinget mint szolgáltatást kínáló platformok az utóbbi időben megnövekedtek, az eTorónak így olyan nagy tőzsdékkel és független stakingszolgáltatókkal kell felvennie a versenyt, mint a Binance, a Bison Trails, a Coinbase és mások.

És persze nem árt szétnézni a saját házunk táján sem, hiszen a magyar INLOCK közösségi kölcsönplatform szintén kitűnő lehetőségeket kínál a passzív jövedelemszerzésre.

Az eToróhoz hasonlóan már náluk is teljesen automatikusan történik a kamatozás, heti kifizetéssel. Ha szeretnéd támogatni a munkánkat, csatlakozz az INLOCK-hoz promóciós linkünkön keresztül. Ha kérdésed merül fel a projekttel kapcsolatban, ezen a Telegram-csatornán teheted fel.

Olvastad már? A svájci Swipe defialapú Visa hitelkártyát bocsát ki

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: Marco Verch Professional

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin ára eléri a 70.000 dollárt, amint BTC ETF vásárlása megugrik

Az elemzők szerint a Bitcoin árfolyama új csúcsok felé tart most, hogy a közelmúltbeli konszolidációs szakasz véget ért. A Bitcoin árfolyam a hőn áhított 70.000 dolláros...

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Vége a mémszezonnak? Mi vár a mémérmékre?

A mémérmék alig egy-két héttel ezelőtt voltak a csúcson, és jelentősen felülmúlták a többi altcoint az úgynevezett „mémszezon" alatt. Ez a trend azonban megfordult, és...

Mikor ér véget a Bitcoin bull run?

A Bitcoin 65.000 dollárra emelkedése reményt adott az instabil kriptopiacoknak. A Bitcoin visszatérését követően egyes altcoinok 10%-20%-kal megugrottak, így a befektetők kíváncsiak, hogy ez vajon...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!