Optimism (OP) technikai elemzés 07.14.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Optimism (OP)

A Bitcoin (BTC) június 22. óta semleges maradt, körülbelül három hete 30 ezer dollár felett konszolidálódik.

A konszolidáció hatására az Optimism (OP) 1,5 dollár alá esett, 1,1 és 1,28 dollár között ingadozva.

Eddig az OP értéke július 6. óta 1,3 dollár alatt maradt. A cikk írásakor a bikák az 1,3 dollárt célozták meg, hogy a 2 órás struktúrát bikásan megfordítsák, de két útakadály volt az útjukba.

Mindazonáltal ezeken a szinteken még mindig volt esélyük a bikáknak a visszalépésre, amit sikerült is teljesíteni.

A 2 órás grafikonon a július 5-i meghosszabbított esés egy medvés rendelési blokkot (OB) jelölt ki közvetlenül az 1,3 dollár alatt.

Ezen kívül egy másik medvés OB az 1,244 – 1,284 dollár (kék színű), az 1,3 dollár alatti 1,3 dollár alatti területet erős medvés zónává teszi.

Tehát a rövid távú bikákat a fenti medvés zónánál ismét visszaverhetik és elutasíthatják. Az eladók kihasználhatják az akadályokat, és leértékelhetik az OP-t az 1,2 dollár közelében lévő közvetlen támaszig.

Június vége óta az 1,16 – 1,2 dolláros szint az alsó idősíkon az 1,16 – 1,2 dolláros szint egy döntő fontosságú támaszzóna.

Ha a trend megismétlődik és a zóna kitart, akkor egy korrekciós visszapattanás megvalósítható lehet erről a szintről.

Tehát a bikák a zónánál kereshetik az újbóli belépést, megcélozva az 1,3 dollár alatti medvés zónát.

Az 1,16 dollár alá történő hosszabb csökkenés érvényteleníti a bikás tézist. Egy ilyen forgatókönyv valószínűvé teszi az 1,1 dollár újratesztelését.

Eközben az RSI a semleges szint fölé lépett, ami az elmúlt néhány órában megnövekedett vételi nyomást jelez.

Hasonlóképpen, az OBV emelkedést regisztrált, ami az OP iránti enyhe keresletre utal ugyanebben az időszakban.

Optimism

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A PayPal USD (PYUSD) debütálása a KuCoin tőzsdén

A KuCoin kriptopénz tőzsde egy pénteki bejelentés szerint bevezette a PayPal PYUSD stablecoinját. Ez a tőzsdei bevezetés jelentős előrelépés a még fiatal stablecoin hozzáférhetőségének javításában, amely...

A Binance jogi küzdelme a SEC-el

A Binance (BNB) a közelmúltban megtámadta az Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet keresetét, arra hivatkozva, hogy nincs hatásköre a jogi eljárás megindítására. A Binance a SEC vádjainak elutasítására...

Dogecoin (DOGE) technikai elemzés 09.22.

Prémium Dogecoin (DOGE) A piaci korrekció az elmúlt nap során visszafogta a Dogecoin (DOGE) bikás előretörését a 0,06 dolláros támaszszintről. A vevők azonban tartották a támaszt, a mém...

Egy bálna nagy tételben vásárol Ethereumot

A bálna tevékenység nagy érdeklődésnek örvend a kriptotérségben, az elemzők és a kereskedők szorosan figyelemmel kísérik, hogy hasznos információkhoz jussanak. Az egyik ilyen érdekes lépésre nemrégiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!