Binance, a világ legnagyobb kereskedési volumennel rendelkező kriptotőzsdéje  bejelentette, hogy TRX kereskedői versenyt hirdet. A díj 1 millió tronix (TRX).

Egy hivatalos sajtóközlemény szerint, minden felhasználó jogosult lesz a versenyben való részvételre, amennyiben rendelkezik 2-es szintű személyazonosság-igazolással, illetve eléri legalább a 300.000 TRX kereskedési volument a verseny végéig.

A kereskedésre szánt idő 2018. szeptember 6-án 0:00 órakor kezdődik, és szeptember 13-án éjfélkor ér véget (UTC). Fontos megjegyezni, hogy a Tron és a Binance közötti összehangolt esemény ideje alatt, a BNB-vel (a Binance saját kriptovalutája) való kereskedés 25%-kal kevesebb kereskedési költséggel jár minden felhasználónak, aki részt vesz a versenyen.

A verseny célja az, hogy ösztönözze a kereskedést ezzel a már most is jól ismert kriptovalutával. A megmérettetés végén a Binance szétosztja az 1 millió TRX-et azon kereskedők között, akik ranglista-helyezése a 6-os számmal végződik (6, 16, 26, 1456, stb.). Az elosztás egyenlően fog megtörténni minden kereskedő között, a végső ranglistás-helyezéstől függetlenül.

Fontos megjegyezni, hogy a tisztességtelen versenyzés azonnali kizárást eredményez a versenyből. A Binance kiemelte, hogy a “wash trading” nem legális a megmérettetés alatt, illetve a rendszeren belül végrehajtott kereskedések nem fognak beleszámítani a felhasználók kereskedési volumenébe.

A TRX szétosztása automatikusan megtörténik a verseny vége után 2 héttel. Ha egy versenyző azonban meg akarja tudni, hogy nyert-e, annak elegendő lesz felvilágosítást kérnie az Account Center menüpontban a Distribution History lehetőségnél.

A Tron az egyik olyan kriptovaluta, amely talán a legtöbb olyan eseményt szervezi, amibe bevonja a közösséget is. A Tron létrejöttének első napján történt ingyenes tokenek szétosztása a kripto-univerzum egyik legismertebb személyévé tették Justin Sunt, a kibocsátó vezérigazgatóját.

Augusztus 27-én Mr.Sun versenyre hívott mindenkit, melyen a résztvevő versenyzők 6666 TRX-et nyerhetnek, ha meg tudják szerezni egy puzzle titkos kulcsát.

Három nappal a bejelentést követően a Tron és a Coindeal közötti verseny, a “Game of Tron” ugyancsak egy tökéletes reklám volt a közösségi hálón, 100.000 TRX-es fődíjjal. A második helyezett 50.000 TRX-et, míg a harmadik 30.000 TRX-et nyerhetett.

Jelenleg a Tron (TRX) a 13. helyen szerepel a legismertebb kriptovaluták listáján, 1,39 milliárd dollár értékű piaci tőkével, a coinmarketcap.com adatai szerint.

Forrás: ethereumworldnews.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Twitteren. Legyen szép napod! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink: