Novogratz: A bitcoin „kisebb konszolidáció” előtt áll az intézmények belépése miatt

-

Mike Novogratz, befektető szerint lehet, hogy ismét 10 000 dollár alá esett a bitcoin árfolyama, de ez nem jelenti azt, hogy vége lenne a 2019-es bika piacnak.

Novogratz: „hatalmasat futott” a bitcoin

A Galaxy Digital kereskedelmi bank alapítója a Bloomberg TV-ben elmondta, hogy a mostani hét oldalazós piacának ellenére a bitcoin még így is 200%-ot futott év eleje óta.
Az altkoinpiacccal szemben a legnagyobb kriptopénz saját mezőnyben játszik és beváltotta a befektetők reményeit.

 „A bitcoin 3800 dolláron kezdte az évet, majd 3500 dollár lett és most 10 200 dolláros áll, szóval még mindig 200%-ot emelkedett” – mondta a Bloombergnek.
 „Hatalmasat futott, így úgy gondolom, hogy ez egy kisebb konszolidáció.”

Az intézmények „libasorba álltak”

Novogratz órákkal azelőtt arról beszélt, hogy a piacok egy hirtelen esése után a bitcoin árfolyama percek alatt 500 dollárt zuhant.
Annak ellenére, hogy semmi nem okozta az általános piaci szemlélet változását, a mostani mozgás egybeesik a bitcoin korábbi viselkedésével. Egyesek szerint a marginkereskedés lehet a hirtelen árfolyammozgások mögötti egyik legnagyobb tényező.
A cikk írásakor 9500 dolláron állt a BTC/USD árfolyam, mely 6,3%-os napi esést jelent.
Novogratz számára azonban az intézmények belépése fogja elhozni a bitcoin következő bika ciklusát.

 „Az intézmények, melyek hosszabb távú döntéseket hoznak, meg akarnak győződni a letétkezelésről, ezért libasorba álltak, és idővel fokozatosan belépnek majd.” – folytatta.

Novogratz ismert arról, hogy örökös bitcointámogató. Augusztusban azt mondta, hogy a világgazdasági zavarok kedvezhetnek a bitcoin árfolyamának, egy hónapja pedig azt, hogy 14 000 dollár alatt nem fog megválni bitcoinkészleteitől.

Olvasd el?  A nagy váltó vs. tőzsde teszt – mi a különbség, és melyiket érdemes választnani

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb kriptók, amit a Bitcoin feleződése előtt meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A Bitcoin feleződésének közeledtével, amely várhatóan 2024 áprilisában bekövetkező jelentős esemény, a kriptopiac reflektorfénybe került, és a befektetők élénken figyelik a lehetséges elmozdulásokat, amelyek történelmileg...

Polygon (MATIC) technikai elemzés 02.22.

Prémium Polygon (MATIC) A Polygon Foundation szerződése szerdán az utolsó 273 millió MATIC tokent is kiosztotta, ezzel véget ért a vesting időszak. Ez a fejlődés azt jelenti, hogy...

Ripple (XRP) technikai elemzés 02.22.

Prémium Ripple (XRP) Az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletet (SEC) bírálták a Ripple és egy kriptotőzsde ellen indított per miatt, a LEJILEX a Crypto Freedom Alliance of Texas...

Kivezetik az USDC tokent a Tron hálózatál

A Circle, az USDC stablecoin kibocsátója bejelentette, hogy a továbbiakban nem támogatják a Tron hálózatát. A token-létrehozást azonnal leállították, a jelenlegi készlet pedig 2025 februárjáig...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!