A kriptomilliárdos is felszáll az NFT-vonatra, egy kis elektornikus NFT-zenét kínálva az utasoknak DJ DAVI-val karöltve.

A Coinbase-vezérigazgató Brian Armstrong betáblázta magát a jövő hétre: egyrészt, a Coinbase április 14-ei bevezetésével tartja lázban a kriptovilágot, másrészt pedig az NFT-ket is jobban szemügyre veszi.

„Az elkövetkező napokban kiadok majd néhány elektronikus zenét, amelyeket DJ DAVI-val (David Khanjian) közösen alkottam. NFT formájában fogjuk kiadni” – mondta Armstrong ma reggeli tweetjében.

Állítása szerint még akkor szállta meg az ihlet, amikor a Binance korai változatának írásakor DJ DAVI zenéjét hallgatta.

„Sok elektronikus zenét hallgattam ének nélkül, miközben a Coinbase korai változatait kódolgattam, David zenéjét pedig mindig élveztem” – tudhatta meg tőle a közösség.

Az első zene-NFT-k egyike

Az NFT-k olyan blokkláncalapú megnyilvánulásai a kézzel fogható vagy digitális objektumoknak, amelyek bizonyítják, hogy a tulaj valóban birtokolja azt, bármilyen mögöttes eszközről is legyen szó.

A legnépszerűbb ilyen eszközök közzé tartoznak a kriptoművek és digitális gyűjtögetmények, de ugyanúgy virtuális földterületek és igazából bármi a kínálat részét képezhetik.

A legtöbb NFT különféle, digitális műalkotásokat testesít meg, amelyeket maguk az alkotók értékesítenek, ennek ellenére a zeneszerzők is hamar a fedélzetre kerültek.

A magyar INLOCK-nál több mint 8% fix éves kamatot is kaphatsz megtakarításaid után.

És mivel az ágazatban mára elég sok lett az elfojtott feszültség, nem meglepő, hogy Armstrong az NFT-k formájában történő értékesítés mellett döntött ahelyett, hogy a hagyományos formátumokat választaná.

„Ezeket a számokat az elmúlt évek során alkottuk meg, szórakoztató módja volt annak, hogy belejöjjek az Ableton Live-ba stb. Hogy tisztázzuk – a tehetség 99%-a tőle jött, mégis örülök, hogy ennek ellenére is bedolgozhattam” – mondta.

DJ DAVI-ra úgy hivatkoznak, mint „Los Angeles legjobban őrzött titkára”, aki elektornikus/chill zenékre specializálódott, és a város éjszakai klubjaiban DJ-skedik.

Erős követőtábora van, az Armstronggal indítandó NFT pedig számára az első. Az értékesítésből származó bevétel is őt illeti meg.

Armstrong eközben nem osztott meg sok részletet a kiadásról, de azt mondta, hogy a zenék technológiai témájúak lesznek.

„Az egyik zene témája az, hogy remek dolgot építsünk a technológia segítségével, és sose adjuk fel”tweetelte.

A három zene a Zorán jelenik meg – azon a platformon, amelyben a Coinbase Venturesnek is részesedése van – a „következő pár napban.”

Olvastad már? Mi az a Tron? (TRX)

Forrás: cryptoslate.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!