Nem kedveli a börtönt Sam Bankman-Fried

-

Alig pár nappal az őrizetbe vétele után Sam Bankman-Fried már azt kérvényezte az ügyvédein keresztül, hogy hétköznaponként ne kelljen a börtönben lennie.

Az indoklása alapján a tárgyalásra készülnének, de a rengeteg dokumentum átnézése nagyon problémás, ha egy börtönben kell megtenni.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az ügyben eljáró Lewis Kaplan bíró számára küldött levélben a jogászok úgy fogalmaztak, hogy az ügyiratok mennyisége rendkívül megnehezíti a felkészülést, mivel a Metropolitan Detention Center nem alkalmas ilyen célra.

Christian Everdell, SBF egyik ügyvédje azt is elmondta, eleve később kapták meg a szükséges dokumentumokat.

„A múlt héten a kormányzat nagyjából egy millió oldalnyi dokumentumot bocsátott a védelem rendelkezésére, amelynek már egy hónappal ezelőtt meg kellett volna történnie, és ennek az átnézése a jelenlegi körülmények között gyakorlatilag lehetetlen a tárgyalásig. Bankman-Friednek reménye sem lehet a felkészülésre ilyen körülmények között.”

Everdell elmondása alapján ha SBF együtt dolgozhatna a jogi csapatával, és hozzáférhetne egy internetkapcsolattal rendelkező számítógéphez, azzal nagymértékben fel tudnák gyorsítani a folyamataikat.

Az ügyvéd szerint ez a kérdés rendkívül lényeges, hiszen SBF tárgyalása októberre van időzítve.

SBF ártatlannak vallja magát, de a vádak szerint ő állt az FTX tőzsde által végrehajtott csalás mögött, mint értelmi szerző.

A csalással több milliárd dollárnyi pénzhez fért hozzá az FTX tőzsde felhasználóinak a tárcáiban, és ezt aztán magáncélra használta fel.

A jogi eljárás során rengeteg dokumentumot kell átnézni, és ezek közül nagyon sok a cég, illetve SBF számítógépeinek a merevlemezein van.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A börtön szabályzata alapján SBF nem férhet hozzá a számítógépeihez a létesítményen belül, így az ügyvédei most arra várnak, hogy Kaplan bíró hogyan dönt ebben az ügyben, lehetővé teszi-e SBF számára a gépekhez való hozzájutást.

Olvastad már? Nem könnyű a bányászok dolga

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Solana: Az FTX legutóbbi lépése hatással lesz a rövid távú árprognózisra?

A Solana (SOL) azóta van figyelem középpontjában, amióta az FTX bejelentette, hogy tervezi eszközeinek felszámolását. Nemrégiben egy FTX-hez kapcsolódó pénztárca olyan lépést tett, amelyet érdemes...

PEPE (PEPE) technikai elemzés 12.06.

Prémium PEPE A PEPE, az egyik legnépszerűbb mém coin, egy hete emelkedő tendenciát mutat. A Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) kistestvére kitört a hosszú távú ellenállási...

Még el sem indult a BlackRock Bitcoin ETF, de valaki már bevásárolt belőle

Valaki 100 ezer dollárért vásárolt Bitcoin ETF-et a BlackRock-tól, pedig még nem került nyilvánosságra, hogy a Tőzsdefelügyelet engedélyezte volna a befektetési óriás számára az alap...

Az ING elemzői úgy vélik, fordulat jöhet a Fed kamatpolitikájában

A pénzintézet elemzői szerint a Federal Reserve változtathat a jelenlegi kamatpolitikáján, hiszen az amerikai gazdasági mutatók optimista képet vetítenek előre, tehát nagy enyhülés közeledhet, jelentős...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!