Nem csak a bitcoint halmozzák a Gemini társalapítói

-

Amikor meglátod a Winklevoss-fivérek – Tyler és Cameron Winklevoss – nevét, ebből a két tényből egy biztos azonnal eszedbe jut: 1. segítettek a Facebook létrehozásában, vagy 2. mindketten bitcoinmilliárdosok.
Miután 20 millió dollárért és 1,2 millió Facebook-részvényért cserébe rendezték a Mark Zuckerberggel kialakult vitájukat, „könnyen” szerzett vagyonuk egy jelentős részét bitcoinba fektették – miután a kriptopénz már korábban sem volt idegen a számukra.
2013-ra, beszámolójuk szerint az összes akkor forgalomban lévő bitcoin 1%-a az övék volt, amely arány ma valahol olyan 0,6-0,7% között mozog. (Vannak, akik szerint a fivérek mindössze 120.000 koinnal, vagyis a cikk írásakor vett árfolyamon nagyjából egymilliárd dollárral rendelkeznek.)

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A Winklevoss-fivérek „lényeges” ETH-t birtokolnak

Tyler és Cameron Winklevoss az online térben mindig is úgy voltak ismertek, mint a Bitcoin nagy támogatói – számos Twitter-bejegyzésük is erről tanúskodik. Úgy tűnik azonban, hogy a diverzifikálás jegyében az ethertárcájukat sem hagyták kongani az ürességtől.
Camila Russóval – a Bloomberg volt újságírójával és a Defiant-vezető Ethereum-fókuszált médiaszemélyiséggel – való beszélgetésük során Cameron Winklevoss kijelentette:

„Egyértelműen sok etherünk van. Nagy és elég lényeges összegről van szó. Ja, igencsak nagy. […] Évekkel ezelőtt megalapozott törekvéseink voltak sok ether megvásárlására.”

A befektetésük pontos összege nem derült ki, Cameron azonban hozzátette, hogy az etherkészleteik „ugyanabban a galaxisban” vannak, mint bitcoinvagyonuk.
Ez csak egyet jelenthet az alábbiak közül:
1) nagyjából egymilliárd dollárnyit birtokolnak a kriptopénzből, vagy
2) az ETH forgalomban lévő készletének 1%-át birtokolják, ami 230 millió dollárt jelent.

Miért bullishak az ethert illetően?

Bármennyi összegről legyen is szó – akár egymilliárdról vagy 230 millióról –, vajon miért olyan bullishak az ether árfolyamával kapcsolatban? Mi indokolja, hogy vagyonuk jelentős részét pont ebbe a kriptopénzbe helyezzék?
Elmondásuk szerint nagyrészt a decentralizált pénzügyeknek, vagyis DeFi-knek köszönhetően tettek így.
A Russónak adott interjújukban Cameron azt mondta, szerinte a DeFi egy „új távlat [a blokklánc számára], egy olyan új típusú rendszer, amelyre a Bitcoin készítette elő az utat.” A decentralizált pénzügyek valahol része a kriptóval kapcsolatos elképzeléseiknek – tette hozzá a maga és testvére nevében.
Ez a megjegyzés kísértetiesen hasonlít Ryan Selkis, a kriptokutató és -adatszolgáltató Messari vezérigazgatójának korábbi kijelentésére.
Ahogy arról a CryptoSlate korábban beszámolt, Selkis korábban elárulta, hogy szemezget az ether felhalmozásának lehetőségéve. Akkor úgy vélte, hogy a DeFi mint felhasználási eset bevezetése magasabb felső határt szabhat egy ETH-ralinak, mint a 2018-as, amikor 1400 dolláros árfolyamot volt képes elérni.

Olvastad már? Peter Mallouk: „nincs szükség” aranyra vagy bitcoinra

Forrás: cryptoslate.com
Kiemelt kép forrása: Twitter

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoint használt pénzmosásra, hat év börtönt kapott érte

A Bloomberg jelentése szerint Jian Wen, egy korábbi gyorséttermi dolgozó, hat év és nyolc hónap börtönbüntetést kapott, miután bűnösnek találták, hogy jelentős mennyiségű bitcoint próbált...

A kripto gaming cégek nagyot fejlődtek, a következő nagy esélyes a 5thScape projektje

A 5thScape készülő kriptojátékainak köszönhetően napról napra népszerűbb a metaverzum GameFi terében. A GameFi szektor minden kétséget kizáróan feltámadt, és a kriptók újraéledését követve tiszteletét teszi...

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!