Nas vagyona többszörösére nőtt 2013-as Coinbase-befektetése óta.

A New York-i rapper, Nasir Jones, művésznevén Nas a Stillmatic c. album készítője, a kriptobefektetőket és a hip-hop rajongókat egyaránt megosztotta új – Jay-Z és DJ Khaled közreműködésével készült – „Sorry Not Sorry” című számával.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Ebben Jay-Z és Nas rappelnek Bobby Glenn ’Sounds Like a Love Song’ című számának dallamára. Minden benne van, amit várnál a duótól, akik fiatalkori brooklyni bandaháborús történetekkel, illetve nem éppen szerény befektetési portfóliójukkal dicsekednek.

„Winner in life, fuck a coin toss / I’m coinbased, cryptocurrency Scarface” – rappeli Nas, a 40 millió dolláros a Coinbase-befektetésére utalva, amelyet a múlt hónap közepén jelentett be, miután a Coinbase felkerült a Nasdaqra.

Nas 100.000 és 500.000 dollár közötti összeget fektetett be a QueensBridge Venture Partners cégén keresztül egy 2013-as befektetési forduló során – jelentette a Forbes.

Érdekel a tőzsde? Szeretnél beletanulni a Bitcoin és kriptovaluta kereskedésbe? Akkor látogass el a Cryptofalka oldalára!

Azóta a bitcoin két jelentős bikapiacon van túl, és a Coinbase-részvények értéke is hatalmasat emelkedett. A Coinbase piaci tőkéje jelenleg 60 milliárd dollár, részvényeit 297 dolláros áron kereskedik.

A rapper piaci értéke így szintén megugrott. Nas a Coinbase 2020. április 14-i tőzsdei bevezetése után azonnal tweetelt: „Long kriptó örökké, betegségben és egészségben.”

A rajongók cringe-elnek

Maga a szám egy szokásos és felejthető hip-hop ballada. Mivel Jay-Z is megemlíti befektetési portfólióját, egyes rajongók a két rapper félresikerült kísérletének tekintik a 2021-es korszellem megörökítésére, miközben saját vagyonukkal dicsekednek.

Az egyik rajongó szerint Nas sorai sértőek:

Egy másik „majdnem eltörte az ujját” annyira gyorsan akarta kikapcsolni.

Voltak azonban olyanok is, akiknek tetszett a dalt. Az egyik hallgató pedig utánaszámolt, és egyetért azzal, hogy Nasnak minden joga megvan hogy „crypto’s scarface”-nek nevezze magát, mivel:

„Még alvás közben is 50+% nyereséget csinált.”

Olvastad már? Támadás érte a kínai Hotbitot, de az ügyfélvagyon állítólag biztonságban van

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!