Monero (XMR) technikai elemzés 07.28.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Monero (XMR)

Július 25. óta a Bitcoin (BTC) nehezen tudott a napi grafikonon 29.500 dollár fölött zárni egy gyertyás szakaszban.

Az altcoinok felkapták ezt a visszafogott árfolyam-teljesítményt, mivel néhányan tovább csökkentek, míg mások, mint például a Monero (XMR), meghosszabbították az árfolyam-konszolidációjukat.

A Monero július eleje óta konszolidálódik 161 és 171 dollár között. Az árfolyam azonban az elmúlt hét napban szilárdan korlátozódott az alsó tartományban, 165 dollár alatt.

Tehát a medvék a gyenge BTC és a közelmúltbeli XMR ármozgások alapján a medvék voltak fölényben.

Az elmúlt hét napban az árvisszautasítások a 166 dolláros középső tartományi szintnél az XMR a tartományi mélypontra, 161 dollárra esett.

Július közepén egy hasonló árvisszautasítás során a tartományi mélypont alá esett, és eltérést alakított ki, mielőtt visszaszerezte volna a tartományi mélypontot, a középső tartományt, és újra tesztelte a tartományi csúcsot.

De a gyenge BTC-vel a tartomány-alacsony alatt az XMR meginoghat a középső tartományban.

Ha ez a helyzet, egy újabb árvisszautasítás az altcoint a tartomány-alacsony (161 dollár) újratesztelésére késztetheti, ami szerény RR (Risk to Reward) mellett shortolási lehetőséget kínál.

Egy 166 dollár feletti zárás (középső tartomány) azonban érvényteleníti a fenti medvés tézist.

Egy ilyen emelkedés, különösen, ha a BTC visszaszerzi a 29.500 dollárt, az XMR-t a 171 dolláros tartományi csúcs megcélzására irányíthatja.

Eközben a CMF (Chaikin Money Flow) a nulla szint felett volt, ami az XMR javuló tőkebeáramlását jelzi.

Az RSI (Relatív Erősség Index) azonban kissé a semleges szint felett volt – ami az írás időpontjában enyhe vásárlási nyomást mutat.

monero

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 60 ezer dollárral kapcsolatos aggodalmak miatt a kriptopiac érzi a borzongást

A Bitcoin (BTC) közelmúltbeli felfutása nagy reményt keltett a kriptoterületen az elmúlt hónapokban. A BTC közelmúltbeli árfolyammozgásai azonban teljes mértékben megváltoztatták az árfolyamot. Mozgatók, megrendítők és...

A kripto szakértők nagyot fogadnak erre az új VR tokenre, ezt érdemes tudni róla

Vendégbejegyzés Egy új VR játékplatform vár megjelenésre, amelynek nemrég kezdődött az előértékesítése. Az 5thScape projekt 5SCAPE névre hallgató, natív használati tokenje a 15 millió dolláros céljának...

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!