Mit várhatunk a piactól májusban? Top kriptók, amiket figyelni kell

-

A május friss fejleményeket hoz a kriptopénzek piacán, több kulcsfontosságú szereplő is jelentős lépésekre készül.

A befektetők élénken figyelik a trendeket, ahogy a 2024-es bikafutás tovább bontakozik.

A figyelem középpontjában a kriptovaluták egy kiválasztott csoportja áll, amelyek a támadás élére állhatnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a cikk a figyelemre méltó aktivitást ígérő kriptókban mélyül el, betekintést nyújtva az előttünk álló hetek potenciális fejlődési pályájába.

Útmutatóul szolgál azok számára, akik ebben a hónapban a dinamikus piacon szeretnének eligazodni.

A BlastUP token az év végére várhatóan 1000%-kal fog emelkedni

A BlastUP az utóbbi időben nagy figyelmet kapott, köszönhetően annak, hogy nagy potenciáljával a kriptoipar egyik fő erejévé válhat.

Ez a Blast-on úttörő szerepet betöltő launchpad már több mint 12.000 aktív felhasználót vonzott.

A BlastUP jelenleg is zajló előértékesítése hatalmas siker, eddig több mint 5 millió dollárt gyűjtöttek össze.

A BlastUP tokent a kripto szakértők rejtett kripto gyöngyszemnek tartják, amely az év végére 1000%-kal is megugorhat.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket most a maximális hozamért! <<

A BlastUP segíti a kripto startupokat a gyorsabb növekedésben és a nagyobb bevételben.

A BlastUP előrehaladtával továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett. A BlastUP gyorsan teret nyer az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára.

A BlastUP ütemterve 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

A BlastUP token, a platform sarokköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO indításokhoz, a staking jutalmakhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Csatlakozz a BlastUP-hoz most, különben ez a rakéta nélküled fog felszállni! <<

Az Aptos árkilátások: Mi a következő lépés az APT számára?

Az Aptos az utóbbi időben 8,13 és 10,12 dollár között ingadozott. Bár az érme az elmúlt héten 6,27%-ot veszített az értékéből, és az elmúlt hónapban 48,58%-ot esett, az elmúlt hat hónapban 27,87%-kal nőtt.

Az érme jelenleg a bizonytalanság állapotában van, az RSI 48,11-es értéke nem utal sem túlvett, sem túladott állapotokra. A 14,95-ös Stochastic meglehetősen alacsony, ami gyakran jelzi az áremelkedés lehetőségét.

A MACD szintje közel nulla, ami kevés lendületet mutat egyik irányba sem. Ha az Aptos át tudja törni a legközelebbi ellenállási szintet 11,26 dollárnál, akkor további emelkedést láthatunk, a következő cél pedig 13,25 dollár lehet.

Ha viszont a 7,27 dolláros támaszszint alá esik, akkor az árak lefelé indulhatnak a következő támaszig, az 5,28 dolláros szintig. Az érme mozgása jelenleg inkább korrekciós, mint impulzív, nincs egyértelmű iránya.

A Celestia árelemzése: A jelenlegi ingadozásokban való navigálás

A Celestia árfolyama jelentős elmozdulást tapasztalt az utóbbi időben. Az elmúlt héten több mint 12%-kal csökkent, míg a havi csökkenés meredekebb, több mint 26%-os volt.

Hat hónapra visszatekintve azonban a TIA értéke több mint 300%-kal ugrott meg.

Az árak jelenleg 9,23 és 11,56 dollár között ingadoznak. Az olyan technikai mutatók, mint az RSI és a Stochastic a vételi és eladási nyomás közötti egyensúlyra utalnak.

Az ármozgások korrekciós jellegűek, mivel visszahúzódnak a korábbi nyereségekből. A közelgő ellenállás a 13,07 dollárnál megakaszthatja a további emelkedést.

A Polygon (MATIC) kripto árelemzés és előrejelzés

A Polygon MATIC 0,68 és 0,76 dollár között kereskedik, a korábbi nyereségekből való enyhe visszahúzódással.

Az elmúlt héten 1,56%-ot esett. Ebben a hónapban szintén 27,02%-kal alacsonyabb, bár 6 hónap alatt 3,27%-kal emelkedett.

Az érme jelenleg a legközelebbi ellenállási szintje alatt van, ami 0,81 dollár, és a legközelebbi támaszszintje felett, ami 0,64 dollár. A MATIC ármozgásai inkább korrekciós akciókra utalnak, mint erős impulzív trendekre, ami egy konszolidációs mintázatot tükröz a 10 napos és a 100 napos átlagár körül, mindkettő 0,69 dollárnál.

A mutatók, mint az RSI és a Stochastic mérsékelt lendületet sugallnak, és nincsenek közvetlen jelei a túlvett vagy túladott állapotoknak.

A jelenlegi árminták mellett a MATIC nehezen tudná áttörni a 0,81 dolláros ellenállást, de továbbra is stabilan az elsődleges támasza felett marad.

Kövesd a Kriptoworld-öt a Google News-on

Következtetés

Májusban az APT-re, a TIA-ra és a MATIC-ra irányuló figyelem legyen óvatos. Ezek az érmék kisebb rövid távú növekedési potenciált mutatnak.

A BlastUP kiemelkedik a Blast ökoszisztémán belül, amely a legnagyobb potenciállal rendelkezik.

A BlastUP az innovatív koncepciója miatt tündököl, így a befektetők számára figyelemre méltó projekt, amelyet figyelemmel kell kísérniük.

A robusztus Blast ökoszisztémához való társulása tovább növeli vonzerejét a piacon.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!