Minden figyelem a Solanára, a Polygonra és a Scapesmaniára szegeződik

-


Vendégbejegyezés


Ahogy a kriptopiac 2024-be száguld, a Bitcoin (BTC) több mint két év óta először az 50.000 dolláros szint fölé emelkedése újabb bikafutás várakozásait váltotta ki.

Az optimizmust tovább táplálja a BTC tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) közelmúltbeli jóváhagyása, amely a kriptopénz iránti intézményi kereslet hullámát indította el.

A Bitcoin 2024 áprilisára tervezett feleződésével a piac a kereslet-kínálati viszonyok szigorodására készül, ami egy jelentős bikafutást katalizálhat.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A faktorok ezen összefolyása – feleződés, intézményi befektetések és befektetői felhalmozás – dinamikus év elé állítja a kriptopiacot.

A piac ma magas hozamokat biztosíthat azoknak, akik nagyon odafigyelnek.

Mi mindent megtettünk, hogy azonosítsuk azokat az érméket, amelyek robbanásszerű árfolyam-emelkedést láthatnak a következő hetekben vagy hónapokban, és valóban van egy különleges példány a sok közül.

ScapesMania: Listázás közeledik

A ScapesMania előértékesítésének felemelő sikere megdöntötte a várakozásokat, és figyelemre méltó 6,125 millió dollárt gyűjtött össze.

Az igazán figyelemre méltó az, hogy ez az eredmény kizárólag a helyi felajánlásoknak köszönhető, ami a világszerte több mint 60.000 rajongó rendíthetetlen támogatását mutatja.

Jegyezd be a naptárodba! A ScapesMania vezérigazgatója nemrégiben izgalmas részleteket árult el a közelgő Token Generation Event (TGE) eseményről egy lényegre törő AMA ülésen.

Február 26. és március 9. között a PancakeSwap-on induló esemény demokratizálja a $MANIA tokenekhez való hozzáférést, megszüntetve a kötelező eladás előtti vestinget.

A Token Management Plan bemutatása

Kíváncsi vagy, mi lesz a $MANIA következő lépése?

A ScapesMania csapata aprólékosan kidolgozott egy átfogó tervet a token tulajdonosok előnyeinek növelésére.

A puszta birtokláson túl a $MANIA megvásárlása aktív részvételt jelent a token visszavásárlásában, az égetésben, a stakingben és a decentralizált autonóm szervezet (DAO) irányításában.

A teljes kínálat 8%-át a közösségi jutalmakra fordítják, így minden tulajdonos kulcsfontosságú szerepet játszik a projekt pályájának alakításában.

A piaci trendekhez való igazodás

Egy olyan környezetben, amelyet az alkalmi játékok uralnak, a ScapesMania az innováció jelzőfénye.

Ez az egyedi ökoszisztéma mind a hagyományos játékosokat, mind a kripto rajongókat kiszolgálja, magával ragadó élményeket kínál, és a DAO irányításon keresztül a token tulajdonosokat a játékban való részvételtől függetlenül felhatalmazza.

Az alkalmi játékpiac az előrejelzések szerint 2029-re 27,56 milliárd dollárra nő, a ScapesMania stratégiailag igazodik a fejlődő piaci dinamikához, és fényes jövőt ígér.

Iratkozz fel most, ez csak a kezdet!

Ne hagyd, hogy ez a lehetőség elszálljon melletted! Készítsd elő a pénztárcádat, iratkozz fel a frissítésekre, és csatlakozz egy olyan utazáshoz, amely a ScapesManiával egy átalakító utazás lehet. Maradj velünk a listán – ez még csak a kezdet!

>>> Maradj képben: Kapjon értesítést a listázásról <<<

Solana (SOL): A nagy teljesítmény és a gyors növekedés világítótornya

A Solana (SOL) hatalmas hullámokat vetett a kriptopénzpiacon, figyelemre méltó teljesítményt mutatva az elmúlt 15 napban elért jelentős, 24%-os emelkedéssel.

solana

Ezt az emelkedést a pozitív piaci lendületnek és a Solana (SOL) azon képességének tulajdonítják, hogy a piaci kapitalizáció alapján a harmadik legnagyobb kriptopénzként biztosítsa pozícióját.

Az elemzők bikás előrejelzése szerint a Solana (SOL) hamarosan elérheti a 140-150 dolláros tartományt.

Jelenleg a Solana (SOL) árfolyamsávja 78,27 és 116,32 dollár között mozog, a 10 napos mozgóátlag 109,56 dollár, a 100 napos mozgóátlag pedig 84,65 dollár.

A támaszszinteket 21,53 és 59,58 dollárnál, míg az ellenállási szinteket 135,68 és 173,73 dollárnál jelöltük meg.

Polygon (MATIC): A növekedés irányítása a stratégiai lépések közepette

A Polygon (MATIC) egy enyhe zuhanást tapasztalt, amelyet gyors fellendülés követett, miután a Polygon Alapítvány 9 millió tokent utalt át a BNB-nek.

Ez az ellenálló képesség erős vásárlási nyomást és a Polygon (MATIC) növekedési potenciáljával kapcsolatos pozitív hangulatot jelez.

A Polygon (MATIC) jelenleg a 0,640 és 0,983 dollár közötti ársávban kereskedik, a 10 napos mozgóátlag 0,863 dollár és a 100 napos mozgóátlag 0,838 dollár.

A támaszszintek 0,152 és 0,494 dollárnál, míg az ellenállási szintek 1,179 és 1,521 dollárnál találhatók.

Ez az árszerkezet bikás lendületet sugall, és felfelé irányuló mozgást tesz lehetővé, ha a piaci hangulat továbbra is a Polygon (MATIC) számára kedvez.

Következtetés

A bikás hangulat közepette az olyan altcoinok, mint a Solana (SOL), a Polygon (MATIC) és a feltörekvő ScapesMania jelentős figyelmet kapnak, és jelentős hozamra vannak berendezkedve.

A piac újoncának, a ScapesMania-nak úgy tűnik, hogy összességében jelentősebb az emelkedés, mivel még nem érte el az igazán rekordot döntő kiugrást.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A svéd adóhivatal 90 millió dollárt hajtana be a bányászoktól

A Svéd Adóhatóság, az STA úgy nyilatkozott, hogy a gyanújuk szerint 2020 és 2023 között számos bányászcég valótlan éves beszámolókat adott le, hogy elkerüljék az...

Gary Gensler otthagyhatja a tőzsdefelügyelet vezetői posztját?

A közösségi médiában nagy port vert fel, hogy az amerikai tőzsdefelügyelet, a SEC vezetője kétértelmű bejegyzést tett közzé. A felhasználók először arra gyanakodtak, hogy Gensler...

Dogwifhat (WIF) technikai elemzés 04.19.

Prémium Dogwifhat (WIF) A Dogwifhat (WIF) árfolyama csütörtökön emelkedést könyvelhetett el, egészen odáig, hogy felülmúlta társait a mémérmék területén. A Bonk Inu (BONK) után második helyen álló WIF...

A BlackRock is a bitcoin felezéssel foglalkozik

A világ legnagyobb befektetési cége, a 10,5 billió dollárt kezelő Blackrock egy saját videóban magyarázta el a felezés hatását a bitcoinra, és azt, hogy ez...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!