Miért maradhat a BONK csökkenő tendenciájú

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium


Március 5-én jó híreket kaptak a BONK befektetők, amikor bejelentették, hogy a mémcoin a Robinhood-on lesz jegyezve.

Egy ilyen tőzsdei bevezetés gyakran pozitív hatással van egy token árfolyamára. A dolgok azonban ezúttal másképp alakulhatnak, mivel a piac medvésen fordult.

A BONK ismét bikaivá válik?

A nagyobb tőzsdékre való bevezetés általában bikás hangulatot kelt egy token körül. Ezáltal megnő az árfolyam emelkedésének esélye.

A token szociális dominanciája a hír után megugrott. Ráadásul a mémcoin körüli pozitív hangulat is emelkedett, ami árfolyam-emelkedésre utal.

A dolgok azonban ezúttal másképp alakultak, mivel a mémcoin napi grafikonja pirosra váltott. A CoinMarketCap szerint a mémcoin több mint 4,5%-ot esett az elmúlt 24 órában.

A cikk írásakor a token 0,00003147 dolláron kereskedett, piaci kapitalizációja több mint 2,1 milliárd dollár volt, amivel a 49. legnagyobb kriptopénz.

A BONK befektetőinek türelmesnek kell lenniük

Bár a mémcoin bevezetésre került egy nagy tőzsdére, a mérőszámok medvésnek tűntek.

A Coinglass adatainak elemzése rámutatott, hogy a mém érme finanszírozási aránya emelkedett, miközben az értéke csökkent.

Ez azt sugallta, hogy a származtatott befektetők alacsony árfolyamon vásárolták a BONK-ot.

Ezt követően megnéztem a mémcoin napi grafikonját, hogy jobban megértsük, mire számíthatunk tőle az elkövetkező napokban.

Az elemzésből kiderült, hogy a BONK árfolyamának sikerült a 0,0000157 dolláros kulcsfontosságú ellenállási zóna fölé emelkednie.

A MACD-je egyértelmű bikás előnyt mutatott a piacon, ami felfelé irányú ármozgásra utal.

Rövid csökkenés után a Chaikin Money Flow (CMF) felfelé irányuló lendületet vett, ami tovább növelte a trendforduló esélyét.

A Relatív Erősség Indexe (RSI) azonban a túlvásárolt zónában volt. Ez nagyobb eladási nyomást gyakorolhat a mémcoinra, ami negatívan befolyásolhatja a token amúgy is csökkenő árfolyam-akcióját.

Ha az árkorrekció folytatódik, a mémcoin az elkövetkező napokban a korábbi ellenállási szintjére zuhanhat.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!