Miami saját kriptopénzt indítana

-

A projekt mögött álló csapat szerint a coin lehetővé teszi majd a befektetők számára, hogy jutalmakat keressenek, miközben támogatják a várost.
Miami hamarosan elindítja saját kriptopénzét, a MiamiCoint, amelyet a város infrastrukturális projektjeinek vagy eseményeinek finanszírozására lehet majd használni.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az ötlet lényege, hogy az emberek azzal támogatják majd Miamit, hogy megvásárolják vagy bányásszák a kriptovalutát.
A MiamiCoin lesz az első CityCoin, amelyet kiadnak. A CityCoins egy olyan projekt, amely lehetővé teszi, hogy az emberek tokenek vásárlásával fektessenek be egy városba.
A helyi önkormányzatokkal működik együtt, így azok, akik befektetnek, Bitcoinban vagy a Bitcoin-blokkláncon történő építkezésekhez használt névadó protokoll natív kriptopénzében, a Stacksban kapnak jutalmat.

„A MiamiCoin folyamatos kripto bevételi forrást biztosít a város számára, miközben STX és BTC hozamot generál a $MIA tulajdonosok számára” – olvasható a CityCoins weboldalán.

„A MiamiCoin bányászható vagy megvásárolható olyan magánszemélyek által, akik támogatni szeretnék a Magic Cityt és kriptohozamot akarnak szerezni a Stacks protokollból. A MiamiCoin emellett előnyös a tulajdonosok számára, mivel lehetővé teszi számukra, hogy hozamot gyűjtsenek a Stacks protokollon keresztül.”

Bárki bányászhat MiamiCoint (vagy más CityCoinst, ha megjelenik.) Ha a projekt beindul és népszerűvé válik azáltal, hogy több ember birtokolja, a befektetők passzívan kereshetnek majd pénzt egyszerűen a MiamiCoin birtoklásával.
Ez azért van, mert a MiamiCoin a Stacksre épül, egy olyan kriptoprojektre, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zárolják a tokenjeiket, és jutalmakat keressenek a rendszer működésének fenntartása érdekében.
És ahogy egyre több érmét bányásznak, egy részük egy pénztárcába kerül, amelyet a helyi önkormányzat arra használhat fel, amire akar – például infrastruktúrára.
Miami kriptobarát polgármestere, Francis Suarez azt mondta, hogy Miamit a technológiai és kriptostartupok központjává akarja tenni, és még kínai Bitcoin-bányászokat is meghívott a floridai városba.

Miamit a „világ Bitcoin-fővárosának” nevezte, miután júniusban a város adott otthont a Bitcoin 2021 kétnapos Bitcoin-konferenciának.
Suarez a múlt héten azt mondta a Fox Businessnek, hogy „Miami városa a MiamiCoin népszerűségének köszönhetően dollármilliókat kereshet”.

„Ez olyan, mint a Bitcoin, és a blokkláncprotokollon működik, így amikor az érmét bányászni kezdik, a programozás révén a coin egy bizonyos százaléka Miami városához kerül” – mondta.

A MiamiCoin projekt azonban kísérleti jellegű, és nem tudni, hogy valóban bevételt fog-e termelni a városnak.
A CityCoins szerint a MiamiCoin (vagy MIA) a mai naptól vált elérhetővé „bizonyos megbízható tőzsdéken”. A CityCoins honlapja szerint ezeket a tőzsdéket hamarosan bejelentik.

Olvastad már? Mire várnak a bitcoin-kereskedők?

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Nagy emelkedésre várnak a bitcoin-kereskedők

A grafikonok alapján az optimista kereskedők úgy vélik, akár 60%-os bitcoin árfolyam-növekedés is bekövetkezhet, ez most a 40 ezer dolláros szint elérését jelentené. A BTC egy...

Soha nem látott XRP árnövekedést jöhet?

Cameron Fous neves kriptoblogger és kereskedő nemrég merész jóslatot tett az XRP jövőjével kapcsolatban. Fous a Twitteren osztotta meg meglátásait, és azt állította, hogy az XRP...

Bitcoin: A shortolokat nem hatotta meg a piaci zűrzavar

Az amerikai szabályozó hatóságok intézkedései által kiváltott folyamatos piaci zűrzavar jelentősen befolyásolta a Bitcoin (BTC) és más altcoinok teljesítményét, a FUD pedig a mindennapok rendjévé...

A DeFi tokenek birtokosainak óvatosnak kell lenniük

A legfrissebb adatok szerint aggodalomra ad okot, hogy a népszerű DeFi tokenek, mint az Uniswap (UNI), Curve (CRV) és SushiSwap (SUSHI) nem mutatnak jelentős árnövekedést. Vajon...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!