Megugró népszerűségnek örvend a Filecoin

-

A Filecoin [FIL], a decentralizált tárolási rendszer a tárolási szolgáltatók és a felhasználók részvételének köszönhetően az elmúlt évben megugró bevételt regisztrált.

Ezen érdekeltek aktív részvétele azt jelentette, hogy a kereslet és a kínálat egyaránt megugrott az egész piacon.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Messari szerint a Filecoin kínálati oldala és a protokoll bevételei óriási mértékben tudtak hozzájárulni a hálózat KPI-ihoz.

Az elosztott kripto-adattárból származó információkból kiderült, hogy az aktív tárolási ügyletek és a tárolási kapacitás biztosította, hogy a Filecoin tárolása 1755,7%-kal nőtt éves szinten (YoY).

Forrás: messari.io

Ez az emelkedés azt jelentette, hogy a felhasználóknak több helyük van az adatok tárolására, miközben azok könnyen visszakereshetők és nehezen cenzúrázhatók.

Azonban a Filecoin Virtual Machine (FVM) Mainnet elindításának közeledtével a projekt képes lesz-e meghaladni ezt a mérföldkövet?

A Filecoin fenntartja, hogy az FVM frissítés mögött álló ötlet az, hogy futási környezetet hozzon létre az intelligens szerződések számára a hálózaton.

Ez azt jelenti, hogy a felhasználók hozzáférhetnek egy nyílt adatgazdasághoz, miközben a Filecoin teljesen Ethereum [ETH] Virtual Machine (EVM) kompatibilissé válik.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Ennek eredményeként ez az ERC-20 tokenek közvetlen bevezetését jelentené a Filecoin hálózaton. Ami a tárolást illeti, az FVM hosszú távú tárolási bizonyítékokat biztosítana, hogy a szolgáltatók replikálhassák és javíthassák a blokklánc hibáit.

A jobb tárolási teljesítmény lehetősége ellenére azonban a Filecoin ökoszisztéma iránti előítélet messze nem éri el a csúcsot.

A cikk írásakor a Santiment adatai alapján a súlyozott hangulat -0,335-re csökkent.

Ennek a metrikának az értelmezésénél a láncon belüli elemző platform az üzenetek túlnyomó többségét és az egyedi társadalmi volume állapotát vette figyelembe.

Egyszerűen fogalmazva, az uralkodó csökkenés azt hangsúlyozta, hogy a Filecoin több negatív kommentárt látott, mint egyébként.

Forrás: santiment.net

A projekt társadalmi dominanciája azonban két alkalommal – március 1-jén és március 4-én – is csúcsra járatta magát. Mindezt annak ellenére, hogy a sajtó idején 0,162%-ra csökkent.

Ennek a metrikának a trendje azt jelzi, hogy egy eszköz hány százalékot kap a piaci kapitalizációnkénti top 100 kriptovaluta közötti vita tekintetében.

A fent említett megállapítás azt jelenti, hogy a Filecoin a jelek szerint nem élvez kivételes részesedést.

Időközben a Filecoin bemutatta, hogy az FVM gyakorlatilag mit érne el az Ethereum Denver eseményen március 4-én.

A projekt megjegyezte, hogy a Mainnet elindítása megszilárdítaná a Filecoin pozícióját, mint a nyílt adatok ökoszisztémájához való hozzáféréssel rendelkező top L1.

Colin Evra, a Filecoin fájlrendszerének (IPFS) vezetője elmondta, az FVM elindítása a Filecoin mesterterv egyik lépését indítja el, intelligens szerződéseket és felhasználói programozhatóságot hozva a nyílt adatgazdaságba.

zeta

Olvastad már? A thaiföldi kabinet jóváhagyja a befektetési tokenek adómentességét

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!