Megtört az NFT-eladások lejtmenete, két hónap után végre ismét feléledni látszik a piac

-

Az előző két hónap során az NFT-eladások száma folyamatosan csökkent, hétről hétre.

Ezen a héten viszont úgy látszik, felvillant valamiféle reménysugár, mivel végre megtört a trend, és felugrást lehet látni a forgalomban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Nagyjából két tucatnyi blokkláncon összesen 70,51 millió dollár értékben cseréltek gazdát tokenek, és továbbra is az Ethereum számít a legnépszerűbbnek, a volumene 16%-kal nőtt az előző héthez képest, így most majdnem 37 millió dolláros forgalmat bonyolítottak a kereskedők, ez derül ki a Cryptoslam.io adatelemző oldal információiból.

nft
Forrás: cryptoslam.io

Az Ethereum mögé a dobogóra felkerült a Mythos blokklánc, a második helyre, 9,54 millió dolláros értékesítési forgalommal, bár ez összességében csak 5,6%-os emelkedés a múlt héthez képest. A harmadik helyen a Solana áll, 6,69 milliós forgalommal ez viszont már sokkal jelentősebb, 25,3%-os növekedésnek felel meg.

A sorban következő hálózatok az ImmutableX 4,99 millió, és a Polygon 3,8 millió dolláros volumennel. A Bitcoin jelenleg a hatodik helyen áll NFT-értékesítés tekintetében.

A hét egyértelmű sztárjának a Mythos platformján működő Dmarket számított, 9,48 millió dolláros forgalommal, a második helyen pedig a Gods Unchained kártyajáték áll, 4,76 millió dollárral.

nft
Az öt legnépszerűbb NFT-eladás ezen a héten.

A Bored Ape Yacht Club kollekcióé a harmadik hely 4,31 millió dollárral, a negyedik pedig a Winds of Yawana, 3,57 millióval. Az ötödik helyre a Sorare került, 2,3 millió dolláros eladási forgalommal.

Az elmúlt hét napos periódusban körülbelül 1,6 millió darab NFT cserélt gazdát, ez az összmennyiség 2,34%-kal alacsonyabb az előző hét napos periódusnál.

A héten a legdrágább tokennek az egyik Cryptopunk számított, 250 ezer dolláros eladási árral, a második helyen pedig egy, a Cardano blokkláncán működő, Cardanians Loyalty token áll, 159 ezer dolláros árral.

A harmadik helyen egy BNB token van, 50 ezer, a negyediken pedig egy Bitcoin inscription, 30 ezer dolláros eladási árral.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Az ötödik legdrágább token egy Solana NFT lett a héten, A Mad Lads kollekció egyik tagja, 15 ezer dollárért cserélt gazdát.

Dacára a jelenlegi felugrásnak, egyelőre nem tudni, hogy ez tartós lesz-e, vagy végül tovább folytatódik az eső trend az NFT-piacon.

Nagy általánosságban elmondható, hogy jelenleg szinte minden NFT 90%-kal alacsonyabb árfolyamon áll, mint a mindenkori rekordára.

Olvastad már? A legújabb mém érme, a Wall Street Memes túlnőhet a Rollbit-en és a Pepe-n – Mutatjuk miért

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum és a Solana növekedése az ETF-ek miatt várható: Tökéletes időzítés az MTAUR előértékesítéshez

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piacán figyelemre méltó fejlemények figyelhetők meg, az Ethereum (ETH) és a Solana (SOL) jelentős növekedés előtt áll, elsősorban az ETF-ek közelgő jóváhagyása miatt. A...

200 dolláros havi stratégia, hogy 2024-ben vagyonra tegyen szert a kriptobizniszben

Vendégbejegyzés A kriptopiac jelenleg nyugodt, sokan egy közelgő bikafutást várnak. Az altcoinok különösen mélyponton vannak, és felkészültek a jelentős emelkedésre. Ezen radar alatti lehetőségek gondos kiválasztásával egy...

Egyre kisebb az USDT részesedése a tőzsdéken

Az USDT piaci részesedése a központosított kriptotőzsdéken 2024-ben 82%-ról 74%-ra csökkent. Bár az elmúlt években számos nagy horderejű összeomlás és árfolyam-ingadozás történt, a stablecoinok iránt...

A Bitcoin visszaszerzi a 60.000 dolláros szintet: Itt egy lista fontosabb altcoinokról

A Bitcoin jelenleg 60.000 dolláron áll, és megpróbálja visszaszerezni a jelenlegi szintek feletti kritikus tartományi mélypontokat. Miközben vannak pozitív jelek, még mindig van mit tenni ahhoz,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!