Max Keiser, a Keiser Report házigazdája elmondta, hogy a bitcoinnak nincs vetélytársa a kriptopénzek között, és a legtöbb altkoin nem tudja elérni a bitcoin által lefektetett alapokat.

Keiser a London Realnak adott interjút, ahol elmondta, miszerint nem lát sok esélyt arra, hogy felemelkedne egy olyan új kriptoeszköz, amely veszélyt jelentene a bitcoin piacvezető helyzetére.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Mint mondta:

„Nincs olyan koin, amely olyat tudna, amelyre a bitcoin ne lenne képes most vagy a közeljövőben. A bitcoinnal biztonságot vásárolsz.”

Keiser tovább azzal érvelt, hogy a bitcoin láncelágazásai, mint a bitcoin cash és a bitcoin SV, nem rendelkeznek az eredeti bitcoin biztonságával.

A heves bitcointámogató szerint a legtöbb altkoin nem több, mint egy „exit scam”, amely azt a célt szolgálja, hogy manipulálják a befektetőket.

Keiser szerint:

„Hatalmas ’előbányászatokat’ tartanak, melyet később eladnak az alapítók, és ezzel sok pénzt keresnek. Sokan pénzt veszítenek, mivel az eszközöknek nincs valódi felhasználásuk. Még az XRP és az ether is ilyen csalás lehet, tehát kerülendők, még akkor is, ha ezek piacvezető kriptopénzek.”

Keiser szerint a bitcoin piaci részesedése és hash ereje, amely jelenleg rendre 65%-on és 85%-on áll, idővel egyre jobban emelkedni fog.

Szerinte öt éven belül a bitcoin fogja uralni a teljes kriptopiac piaci részesedésének és hashrátájának 99%-át.

Olvastad már? Talán ez az utolsó lehetőség olcsón bitcoinhoz jutni?

Forrás: cryptoglobe.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.

Legyen szép napotok! 🙂