Manta Network (MANTA) technikai elemzés 01.29.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Manta Network (MANTA)

A Manta Network (MANTA) rövid távú piaci szerkezete január 28-án 7%-os esés után medvés irányba változott.

Azóta az árfolyam megpattant és visszanyerte a veszteségek nagy részét.

A MANTA múlt heti bevezetését a főbb tőzsdéken a Total Value Locked ([TVL]) hatalmas ugrás követte.

A hivatalos kiszállásra január 18-án került sor, de a bikás hangulat kezdett lelassulni.

A MANTA egy órás árfolyamgrafikonja azt mutatta, hogy a cikkírás idején a közelmúltban elért 3,565 dolláros alsó csúcsot áttörték. Ez azt jelenti, hogy a rövid távú piaci struktúra medvés volt.

A 3,33-3,45 dolláros szint azonban egy keresleti zóna volt, ahol az árak január 26-án konszolidálódtak, mielőtt feljebb rallyztak.

A 3,8 dolláros zónát a piros doboz jelölte ki, hogy egy medvés rendelési blokkot jelöljön ki. Ez egy olyan kínálati zóna, amelyet a MANTA valószínűleg újra tesztelni fog, mielőtt lefelé mozdulna.

Az emelkedő ék mintázat szintén lefelé irányuló kitörést látott.

A piaci struktúra eltolódásával kombinálva a 2,9 dolláros támaszzóna felé történő elmozdulás lehetségesnek tűnt. Az RSI azonban nem volt a semleges 50 alatt, ami medvés lendületet jelezne.

Az OBV sem volt kifejezett lefelé irányuló trendben, ami határozott eladási nyomást jelezne.

Az elmúlt 24 órás kereskedés során a MANTA esett, majd ismét emelkedett.

Mégis, a Open Interest chart január 27-e óta csökkenő tendenciát mutat.

Ebből arra lehetett következtetni, hogy a piaci hangulat rövid távon medvés volt.

Másrészt a spot CVD továbbra is emelkedő tendenciát mutatott, annak ellenére, hogy január 28-án rövid időre visszaesett.

A spot piacokon továbbra is erős volt a vételi aktivitás, ami aláásta a MANTA rövid távú csökkenő tendenciájára vonatkozó elképzelést.

Megvárhatjuk a 3,89 dollár feletti elmozdulást és annak újbóli tesztelését, hogy vételi pozícióba lépjenek.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!