Litecoin technikai elemzés 04.28.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Litecoin

A Litecoin árfolyamelemzése az árfolyam mai emelkedését jelzi. A tegnapi napot követően, amikor a bikák átvették a vezetést, az árszintek ismét emelkedtek, folytatva a bikás trendet.

A kis áremelkedést követően a coin jelenlegi értéke 89,27 dollár. Bár az elmúlt néhány órában volt némi medvés akció, összességében a bikák voltak fölényben.

Bár ma volt egy enyhe árfolyam-emelkedés, még mindig van esély arra, hogy hamarosan medvés irányba fordul, mivel az előző órában is értékesítési nyomás jelentkezett.

A Litecoin árfolyam-elemzés napos árfolyamgrafikonján láthatunk emelkedést, mivel a vevők ismét bizonyították dominanciájukat, a kriptopénz elemzés ma bikás irányba mozog.

Az árfolyam 89,91 dollárra emelkedett, mivel az elmúlt 24 órában 1,06 százalékkal erősödött a coin.

Bár nem különösebben erős, a bikás lendületnek sikerült elkerülnie, hogy a medvés lendület megelőzze.

Mivel a trend az elmúlt héten többnyire felfelé tartott, miután a zuhanó korrekciók megálltak, a coin az elmúlt hét napban jelentősen felértékelődött, és a veszteséget mindössze 0,02 százalékra csökkentette az említett időszakra vonatkozóan.

A mozgóátlag (MA) mutató 88,43 dolláron kereskedik. A magas volatilitás arra utal, hogy a jövő valószínűleg meglehetősen pozitív lesz.

A Bollinger-sávok az alsó sávot 83 dollárnál mutatják, ami az LTC legnagyobb támaszát jelenti, a felső sávot pedig 101 dollárnál, ami az LTC ellenállását jelenti.

A bikás és a medvés oldal között ádáz küzdelem folyik, mivel a Relatív Erősség Index (RSI) a 47-es indexérték közelében lebeg, és a görbe gyakorlatilag vízszintes.

litecoin

Csatlakozzatok!

Örülök, hogy csatlakoztatok a prémium csoportba. Innentől kezdve egy kis pluszt is kaptok az előfizetésetekhez!

Csatlakozzatok a Kriptoword Discord-csatornájához, ahol készítettem egy külön szobát a prémium előfizetők számára.

Ide csatlakozva tudtok velünk beszélgetni, megosztani gondolataitokat, és kérdéseket feltenni nekünk, amelyekre megpróbálunk mihamarabb válaszolni is.

Plusz ráadásként elemzéseket is találtok a szobában!

Remélem ez a kis extra szolgáltatás meghozza a kedveteket 🙂

A meghívó a Discordra alább található:

https://discord.gg/6marCdUsHj

Csatlakozás után írjatok rám, hogy megadhassam a szükséges engedélyeket.

Jelezném vagytok egy páran akik még nem csatlakoztak, viszont jó ha tudjátok a discordon is vannak plusz elemzések és infórmációk, amiről szerintem nem érdemes lemaradni.

Üdv: AndrásFONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC bepereli az FTX tőzsdét auditáló céget

A SEC célkeresztjébe került a bedőlt FTX tőzsdét auditáló Prager Metis, mivel a vádak alapján számos ponton megsértették a felülvizsgálati pártatlanság elveit. A PM elsősorban...

A Bitcoin tulajdonosok megújult bizalmat mutatnak

A Bitcoin (BTC) hosszú távú tulajdonosai rendületlenül hisznek a coinban, mivel a BTC az induló hónapban is 27.000 dollár felett tartotta az árfolyamát. Ez a...

Arbitrum (ARB) technikai elemzés 10.01.

Prémium Arbitrum (ARB) Az Arbitrum (ARB) veszteségeinek több mint 20%-át a szerkesztési időre visszaszerezték. Az ARB szeptember első felében 0,929 dollárról 0,739 dollárra esett, de az összes veszteségét...

Meglepi-e a Bitcoin a befektetőket 2023 utolsó negyedévében?

A Bitcoin (BTC) árfolyama nem volt olyan volatilis, mint korábban, ami elbátortalanította a befektetőket. A legfrissebb adatok szerint a Bitcoin az elmúlt 900 napban egy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!