Litecoin (LTC) technikai elemzés 04.28.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Litecoin (LTC)

A Litecoin (LTC) befektetői számára kényelmes hetet jelentett a coin árfolyamának emelkedése.

A heti rally lehetővé tette az LTC számára, hogy elérjen egy kritikus szintet, amely hamarosan további bikafutást eredményezhet, ha a dolgok a helyükre kerülnek.

Ezért mélyebbre merültem az LTC jelenlegi állapotában, hogy megértsem, mit várhatunk tőle.

A CoinMarketCap szerint a Litecoin az elmúlt hét napban több mint 3%-kal emelkedett. Az elmúlt 24 órában azonban csökkent a növekedés mértéke, mivel az árfolyama minimálisan mozdult el.

A cikkírás idején az LTC 84.84 dolláron kereskedett, több mint 6,3 milliárd dolláros piaci kapitalizációval.

A volatilitás csökkenése nem volt medvés, mivel az LTC valójában egy kulcsfontosságú ellenállási szint közelében konszolidálódott.

A Crypto Rand, egy népszerű kriptoelemző nemrég egy tweetet tett közzé, amelyben kiemelte, hogy az LTC árfolyama hamarosan áttöri az ellenállást.

Legutóbb, amikor az LTC árfolyama e fölé a szint fölé emelkedett, a coin 2024. április elején 110 dollárig jutott.

Amennyiben a történelem megismétli önmagát, akkor a befektetők tanúi lehetnek annak, hogy az LTC új csúcsokat ér el, és az első célpontja 110 dollár lesz.

Ezért megnézzük az LTC mérőszámait, hogy lássuk, vajon egy bikarally áll-e előttünk.

A Santiment adatainak elemzéséből kiderült, hogy a coin körüli bálna-aktivitás magas, mivel a múlt héten nőtt a bálnatranzakciók száma.

A másik bikás metrika az LTC MVRV-aránya volt, amely az elmúlt napokban emelkedett. A cikkírás idején a mérőszám 8,49%-os értéket mutatott.

A Litecoin számára azonban nem minden állt jól. Például a coin NVT-aránya meredeken felfelé lőtt, ami azt jelenti, hogy az LTC túlértékelt.

Ezen felül a Glassnode adataira vetett pillantásunkból kiderült, hogy az LTC tartalékkockázata megnőtt.

A beavatatlanok számára a magas tartalékkockázat olyan helyzetet jelez, amelyben a bizalom alacsony, az ár pedig magas.

Ez medvés volt, mivel a mérőszám emelkedése általában árkorrekciót eredményez.

Szerencsére néhány mérőszámmal ellentétben a legtöbb piaci mutató optimista volt.

A MACD bikás kereszteződést mutatott. Mind a Money Flow Index (MFI), mind a Chaikin Money Flow (CMF) indexe éles emelkedést regisztrált.

E mutatók azt sugallták, hogy a Litecoin hamarosan bikarallyt mutathat, ami lehetővé teheti, hogy a következő hetekben visszaszerezze a 110 dollárt.

Míg a figyelem középpontjában továbbra is az LTC áringadozása állt, érdekes volt megfigyelni, hogy a blokklánc bányászati szektorában enyhe visszaesés volt tapasztalható.

A Coinwarz adatai szerint az LTC hashrátája jelentősen csökkent az elmúlt hét napban. A cikk írásakor a blokklánc hashrátája 1,01 PH/s volt.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Bitcoin (BTC) A 65.000 dolláros támasz elvesztése után a Bitcoin (BTC) árfolyama most minden erejét latba vetve próbálja tartani a 64.000 dolláros támaszt. A token feletti eladási...

Solana (SOL) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Solana (SOL) A kriptopiacokon a negyedév izgalmas zárása felé tartanak, mivel a volatilitás csökkent. A bikák visszafogták magukat a szükséges vásárlási nyomás felhalmozásától, aminek köszönhetően a tokenek...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!