Pontosabban támogatni fogják az egyik Bitcoin Cash forkot – mégpedig a Bitcoin ABC-t, az alternatív Satoshi Vision helyett. A váltó hozzárendelte a „replay protection” funkciót, hogy bebiztosítsa, a tranzakciók csak az egyik hálózatban valósuljanak meg – mondta Eric Winer.

Olvastad már? Új divat a kínaiak körében – nem tetszik a kormánynak

„Bármely kriptopénz, amelyet a Gemininek küldenek olyan blokkláncon keresztül, amelyet nem támogat (pl. Bitcoin SV), nem lesz érvényes és visszatéríthető. Az elkövetkező hetekben, esetleg hónapokban tovább vizsgáljuk majd a Bitcoin SV-t. Csak ezután döntjük el, hogy támogatjuk-e vagy sem.

A Gemini hozzátette, hogy a New York-i Pénzügyi Szolgáltatások Osztálya (NYDFS) elfogadta a Bitcoin Cash listázását, ennek köszönhetően a tőzsde ezen állambeli ügyfeleinek is képes lesz BCH-kereskedéssel kapcsolatos szolgáltatást nyújtani.

Szombattal kezdődően kezdhetnek el az ügyfelek BCH-t helyezni számláikra, a kereskedés pedig magyar idő szerint hétfőn, 19:00 órakor indul el.

A kriptopénzt kezdetben amerikai dollárra, bitcoinra, ethereumra, litecoinra és zcash-re válthatják majd a felhasználók.

Forrás: kryptomagazin.sk

 

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Twitteren. Legyen szép napod!

Ha tetszenek a posztok és az oldalam, illetve szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt megteheted:

BTC: 37Vhz41ZecsMqmDkCntAmY8JUsu6Jp32DC

LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE

ETH: 0x7A653baD688C5c09C2D8A4A1eb39C1505e48CaCd

KÖSZÖNÖM!