Lemaradt a Sui (SUI) felemelkedéséről? Ezek az érmék hamarosan felülmúlják!

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac jelenleg jelentős érdeklődéshullámnak lehet tanúja, különösen a Sui blokklánc hálózat és annak natív tokenje, a SUI körül.

A Sui (SUI) egy hét alatt figyelemre méltó, 80%-os árfolyam-emelkedést produkált, 1 dollár alatti értékről 1,40 dollár fölé ugrott.

Ez a növekedés nem csak az árában, hanem a Sui (SUI) hálózaton zárolt teljes értékben (TVL) is megmutatkozik, amely az egekbe szökött, és mostanra meghaladja a 330 millió dollárt, ami jelentős emelkedés a 2023-as év eleji 100 millió dollár alatti értékről.

Mindazonáltal óvatosságra int, mivel az RSI túlvásárolt állapotot jelez, ami egy lehetséges visszalépésre utal az 1 dollár körüli szintekre.

Az érme jelenleg nincs a legjobb formában, így érdemes alternatívák után nézni.

Míg a Sui (SUI) nem valószínű, hogy egyhamar ugyanolyan figyelemre méltó hozamot fog produkálni, a kripto ökoszisztéma más érméi potenciálisan sokkal jobb képet nyújtanak mind a rövid, mind a hosszú távú kereskedők számára.

ScapesMania: Navigálás a bizonyosságban a piaci változások közepette

Néhány bizonytalan jövő előtt álló digitális eszközzel ellentétben a ScapesMania előértékesítési projekt pályája úgy tűnik, hogy egyenesebb utat követ.

Ez a projekt egy gondosan kidolgozott, innovatív DAO kormányzási funkciókkal rendelkező szerencsejáték-ökoszisztémaként tűnik ki.

A ScapesMania előértékesítés részletes feltárása és az egyedi funkciókba való betekintés érdekében mindenképpen fedezze fel a hivatalos weboldalát, a Twittert és a Telegramot.

SUI

Lenyűgöző előértékesítési mutatók

A ScapesMania jelenleg az előértékesítési fázisban van, és máris lenyűgöző 4 393 000 dollárt gyűjtött csak a közönség és a lakossági hozzájárulásokból.

Ami figyelemre méltó, az az adománygyűjtés folyamatos napi növekedése, amely 43 000 és 111 000 dollár között mozog.

A folyamatban lévő előértékesítés során a ScapesMania tokenek 25%-os kedvezménnyel, érménként mindössze 0,00769 dollárért kaphatók. Az előértékesítés után a token ára 0,01 dollár lesz, ami meghaladja az érme jelenlegi értékét.

Ez a pillanat lehet az utolsó lehetőség, hogy ilyen kedvező feltételek mellett ölelhesse magához a ScapesManiát.

>>> Csatlakozz az előértékesítéshez kedvezményesen a hivatalos oldalon <<<

A ScapesMania potenciáljának leleplezése

A ScapesMania a megkülönböztető jellemzők, a legmodernebb technológia, a díjnyertes csapat és a látnoki szemlélet keveréke által hajtva egy lenyűgöző lehetőség lehet.

A ScapesMania előértékesítésében való részvétel nem csak a támogatóknak nyújt korai előnyt a kedvezményes tokenek vásárlásával, hanem jelentős potenciális hozamot is biztosít számukra, amint a tőzsdei bevezetés utáni ár eléri a 0,01 dollárt.

További bónuszok, amelyek összesen akár +107%-ot is elérhetnek, tovább növelik a projekt vonzerejét.

A ScapesMania visszaadja az irányítást a tulajdonosoknak, és lehetővé teszi a befogadók számára, hogy alakítsák a projekt pályáját, és élvezzék a több milliárd dolláros iparágban elért teljesítményéből származó előnyöket.

Miközben a projekt a hivatalos tőzsdei bevezetésig tartó várható árfolyamú pályán halad, a ScapesMania olyan szakaszba érkezett, ahol a korábbi vásárlók bölcs döntésükön elgondolkodhatnak.

A mai nap lehet a legjobb alkalom arra, hogy elmélyedj a projektben és biztosítsd a kedvezményes tokeneket, úgyhogy ne késlekedj!

SUI

Ha már benne vagy mindabban, amit a ScapesMania kínál, akkor van egy egyedülálló lehetőség számodra: egy különlegesen felajánlott kód, az AEU437.

A korlátozott ideig érvényes ajánlat a cikk megjelenésétől számítva csak korlátozott ideig érvényes.

Ez a legjobb esélyed arra, hogy 10%-os bónuszt kapj, miután a pénztárnál beírtad az AEU437-et egy speciális mezőbe, úgyhogy cselekedj gyorsan, az óra ketyeg.

Sei (SEI): Navigálás a bikás trendek és a piaci dinamika között

A Sei (SEI) erős bikás kilátásokat mutatott a magasabb időkeretű grafikonokon.

A token jelentősen rallyzott, 298,9%-os növekedést ért el a decemberi mélypontról a január eleji csúcsra.

Bár az árfolyam kissé visszaszorult, a keresleti zóna továbbra is 0,6 dollár körül van, és a bikák továbbra is a felsőbbrendűségben vannak.

A piaci hangulat a rövid távú volatilitás ellenére is bikás, és a kulcsfontosságú támasz- és ellenállási területeket azonosították.

A technikai struktúra azt sugallja, hogy az elkövetkező hetekben az 1 dollár felé és azon túl is elmozdulhat az árfolyam.

Jelenleg a Sei (SEI) 0,7305 dollár körül kereskedik. A token ellenálló képességet mutatott, a 0,6745 és 0,63 dolláros jelentős szintek potenciális pattanási pontként működnek.

A Relative Strength Index (RSI) továbbra is bikás, az On-Balance Volume (OBV) pedig folyamatos felfelé trendre utal, bár a közelmúltban lelassult.

Ez egy konszolidációs fázisra utal az újabb felfelé irányuló lökés előtt.

A Sei (SEI) jövője ígéretesnek tűnik, és további árfolyam-emelkedés lehetősége áll fenn.

A piaci szereplők buzgósága azonban egy hosszabb konszolidációs fázishoz vezethet, hogy a túlbuzgó kereskedőket lerázza.

Az olyan kulcsfontosságú szintek, mint a 0,67, 0,63 és 0,55 dollár, vételi lehetőségeket kínálhatnak, de a kereskedőknek óvatosnak és megfelelő kockázatkezeléssel kell lenniük.

A Sei (SEI) iránti bikás piaci hangulat és az erős kereslet alátámasztja a növekedési potenciált, bár a piaci volatilitás továbbra is figyelembe veendő tényező.

Aptos (APT): Token feloldás és piaci hatások

Az Aptos (APT) több mint 24 millió token feloldását tervezi, ami a forgalomban lévő kínálat több mint 8%-át teszi ki. Ez a feloldási esemény jelentős, mivel jelentős számú tokent hoz forgalomba.

A fő befektetők e tokenek jelentős részét megkapják.

Az Aptos (APT) jelenlegi piaci kapitalizációja körülbelül 2,8 milliárd dollár, a forgalomban lévő készlet pedig több mint 308 millió darab.

Az Aptos (APT) hónapok óta a legnagyobb forgalmát produkálta, a napi forgalom január elejétől kezdődően jelentősen megnőtt.

A token visszaesést élt át, de visszapattant, bár nehezen tudta fenntartani a nyereséget.

A jelenlegi árfolyamtrend egymást követő veszteségeket mutat, az Aptos (APT) 9,1 dollár körül mozog. Az RSI gyengülő bikás trendet jelez.

Az Aptos (APT) feloldási eseménye hatással lehet az árfolyam és a volumen trendjére.

Bár a jelenlegi elvárások optimisták, a további tokenek forgalomba hozatala befolyásolhatja a piaci dinamikát.

A gyengülő bikás trend és a közelmúltbeli árcsökkenés potenciális kihívásokra utal.

A tulajdonosoknak szorosan figyelemmel kell kísérniük a piacot, különös tekintettel a forgalomba kerülő tokenek jelentős számára és annak az árstabilitásra gyakorolt lehetséges hatásaira.

Xai (XAI): A GameFi szektor feltörekvő csillaga

A Xai (XAI), egy játékra tervezett Layer 3 blokklánc, jelentős, 42%-os emelkedést produkált, és ezzel a GameFi szektor egyik kulcsszereplőjévé vált.

A token az airdrop után új csúcsot ért el, és az Arbitrum hálózaton keresztül 70 millió dollárt osztott szét a játékosok között.

A Xai (XAI) piaci kapitalizációja meghaladta a 282 millió dollárt, ami kiemeli növekvő befolyását a játék- és blokklánc térben.

A Xai (XAI) figyelemre méltó rugalmasságról és növekedésről tett tanúbizonyságot, és egy visszaesés után gyorsan talpra állt.

A token közelmúltbeli teljesítménye, beleértve az új történelmi csúcs elérését, tükrözi erős piaci jelenlétét.

A jelentős airdrop és a stratégiai terjesztés hozzájárult a növekvő prominenciájához.

A Xai (XAI) a dinamikus kriptotérben, különösen a GameFi szektoron belül, folyamatos növekedésre van pozícionálva. Innovatív megközelítése és a játékiparral való integrációja jelentős potenciált kínál.

A piac volatilitása és a GameFi tér fejlődő jellege azonban kihívásokat jelent.

A tulajdonosoknak érdemes szemmel tartaniuk a Xai (XAI) fejlődését és a játékipar dinamikájának átalakításában rejlő lehetőségeit.

Blur (BLUR): Az NFT-piacot erős teljesítményével uralja

A Blur (BLUR), a Blur NFT piactér és aggregátor platform irányítási tokenje az elmúlt 24 órában 13,12%-os emelkedést ért el, az élő árfolyam 0,611 dollár volt, a kereskedési volumen pedig 520 millió dollár.

A token teljesítménye összhangban van az altcoinok emelkedésével, és az NFT-piacon való dominanciája figyelemre méltó, mivel a teljes NFT-kereskedelmi forgalom közel 80%-át teszi ki.

A Blur (BLUR) jelentős növekedést és rugalmasságot mutatott a piacon.

A token körüli közelmúltbeli aktivitás, beleértve az új bálnák jelentős visszavonásait és a közelgő havi ciklus feloldását, fokozott érdeklődésre és további árfolyam-emelkedés lehetőségére utal.

Az altcoin-szezon előrehaladtával a Blur (BLUR) további fejleményekre és az árfolyam-pályára gyakorolt potenciális hatásokra számíthat.

A várható havi ciklusbontás és az NFT kereskedési környezetben betöltött dominanciája erős piaci érdeklődésre utal.

A kriptopénzpiac eredendő volatilitása és az NFT-tér fejlődő dinamikája azonban kihívásokat jelenthet.

A kriptórajongóknak szorosan figyelemmel kell kísérniük a Blur (BLUR) teljesítményét, különös tekintettel a havi ciklus feloldásának lehetséges hatásaira és az általános piaci trendekre.

Hashflow (HFT): A DEX forradalmasítása a cross-chain kereskedéssel

A Hashflow 2.0, egy decentralizált tőzsde (DEX) jelentős fejlesztéseket vezetett be, beleértve a Solana és a DEX aggregációs szolgáltatások támogatását.

Ez a frissítés a Hashflow-t (HFT) az első olyan DEX-ként pozícionálja, amely külső hidak vagy közvetítők nélkül kínál keresztláncú kereskedést az Ethereum és a Solana között.

A platform kihasználja az egyedülálló Request-for-Quote (RFQ) technológiát és a Smart Order Routing (SOR) funkciót, hogy alacsonyabb költségű kereskedést és gyors végrehajtást biztosítson.

A Hashflow (HFT) 2021. áprilisi indulása óta több mint 17,6 milliárd dollár értékű kereskedést bonyolított le, és több mint 80 000 felhasználót vonzott.

A Solana integrációja és a több DEX-en keresztül történő likviditás- és árfolyam-hozzáférés lehetősége növeli a Hashflow (HFT) vonzerejét a gyorsaságot, hatékonyságot és biztonságot kereső kereskedők számára.

A Hashflow 2.0 bevezetése jelentős mérföldkövet jelent a platform és a DeFi ökoszisztéma számára.

A Solana (SOL) integrációja az új funkciókkal együtt valószínűleg több felhasználót vonz és növeli a kereskedési volument.

A DEX-ek versenyhelyzete és a zökkenőmentes, láncok közötti kereskedési funkciók fenntartásának kihívásai azonban hatással lehetnek a Hashflow növekedésére.

A platform sikere azon múlik majd, hogy képes lesz-e folyamatosan innoválni és alkalmazkodni a fejlődő DeFi-piachoz.

Következtetés

A kriptopiac jelenleg az érdeklődési hullámot éli meg, különösen a Sui és a natív tokenje, a SUI figyelemre méltó növekedése miatt, amely 80%-os árnövekedést és jelentős emelkedést tapasztalt a teljes értékzárás tekintetében.

A legújabb fejlemények azonban arra utalnak, hogy a közeljövőben talán nem növekszik ilyen gyorsan vagy egyáltalán nem fog ilyen gyorsan növekedni.

A hozzáértő kereskedőknek egy jobb alternatívára van szükségük rövidebb távon, és ez nagyon is lehet a ScapesMania.

Az előértékesítési szakaszban a projekt a játékkal kapcsolatos koncepciójával és jelentős közösségi média hype-jával hívja fel magára a figyelmet.

A lehetséges nyereségek ugyanolyan ambiciózusak, mint a ScapesMania jövőbeli tervei.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!