Kim Dotcom két éve megmondta, hogy a bitcoin emelkedni fog

-

Ráadásul az USA dollár gyengülését is előre jelezte az internetes vállalkozó, aki manapság már inkább a digitális jogok aktivistájának tartja magát.
Twitteren gratulált a követőinek, akik a 2018-as ajánlása hatására BTC-t vásároltak.

A híres-hírhedt Megaupload, egy azóta már bezárt fájlmegosztó oldal alapítója az arany növekedésére is felhívta a figyelmet.
2018 augusztusában egy tweetben osztotta meg a követőivel, hogy szerinte aranyat és bitcoint kellene vásárolniuk. A dollár elveszti az értékét, és az USA gazdasága össze fog omlani, ez pedig minden hagyományos pénzre hatással lesz.

„Kemény idők jönnek. Viszont fel tudsz készülni, hogy hogyan védekezz a nagy zuhanás ellen. Mert a nagy zuhanás 100%, hogy jönni fog.”

Volt persze olyan felhasználó is, aki szerint a tanácsot megfogadók egyelőre így is csak némi értéktelen papírral lettek gazdagabbak, bár Dotcom szerint ilyent csak az újoncok mondanak.
 
A bitcoin árfolyama jelenleg 12000 dollár fölött van, az arany pedig a történelmi 2000 dollár fölé ért az elmúlt hetekben.
Kim Dotcom érdeklődése a kriptó iránt széles körben ismert tény. Tavaly október 22-én a Bitfinex adott ki egy nyilatkozatot a hamarosan debütáló K.im tokenről, amelyet a vele való partnerség jegyében indítanának útjára, és amely egyfajta tartalomkészítőket díjazó megoldás lenne.
Nem sokkal utána, november elején a tervezetet elkaszálták, mivel a hatályos szabályok alapján több ponton is nehézségekbe ütközött egy efféle token kibocsátása.

Olvastad már? A Binance segített az ukrán kopóknak kiberbűnözők elfogásában

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

A Pepe és Meme AI bálnák beváltják a pénzt: A Raboo az újabb, aki 100-szoros profit előtt áll?

Vendégbejegyzés A kriptovilág zsong, ahogy a bálnák készpénzre váltják a Pepe és a Meme AI érméket, de a reflektorfény a Raboo-ra terelődik. A Raboo jelenleg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!