Készülj fel az altcoin szezon nagyobb lesz, mint a 2021-es, állítja a kripto szakértő

-

Az egyik kripto szakértő olyan altcoin fellendülést jósolt, amely meghaladhatja a 2021-ben látott magasságokat.

A 2024-es bikafutás már a címlapokra került, így a figyelem a kevésbé ismert kriptopénzek értékrobbanási lehetőségei felé fordul.

A befektetők kíváncsian várják, hogy mely altcoinok vezethetik a rohamot és teljesíthetik túl a piacot.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A szakértő meglátásai kulcsfontosságúak lehetnek a következő nagy játékosok azonosításához a kriptopénzek területén.

A BlastUP előértékesítése néhány hét múlva véget ér, utolsó esély kedvezményes vásárlásra

A BlastUP előértékesítése élénk érdeklődést váltott ki a kriptórajongók körében, rekord alacsony idő alatt megközelítette a 6 millió dollárt.

Körülbelül 15.000 hozzáértő befektető már megvásárolta a BlastUP tokeneket, még mielőtt az értékük az egekbe szökne.

altcoin

Az előértékesítés május végéig tart, tehát van még egy kis idő arra, hogy növelje kriptóállományát a BlastUP-al, a robbanásszerű, akár 1000%-os hozamot ígérő eszközzel.

A jelenleg néhány amerikai centért árult BlastUP tokenek az előrejelzések szerint az év végére elérhetik a 10 dollárt.

A BlastUP token birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve az airdropban való részvételt , az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a staking általi kamatszerzés lehetőségét.

A BlastUP kiemelkedik a tömegből a kriptók világában. A Blast, a hatodik legnagyobb blokklánc által támogatott TVL, a DApp-vállalkozások launchpadjaként valódi hasznosságot kínál.

A BlastUP mottójával Gyorsabban nőj, többet keress, a BlastUP elkötelezett a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett.

Aki most csatlakozik a BlastUP-hoz, az egy olyan projekt részévé válik, amely arra készül, hogy a következő nagy dolog legyen ebben a bikafutásban.

>> Az idő sürget – vásárolj $BLP-t még május vége előtt! <<

A Sei token vegyes piaci hangulatot mutat a legutóbbi ingadozások közepette

A Sei token pillanatnyilag tétovázással teli piacot mutat, mivel az ára az elmúlt hónapok jelentős emelkedése után egy mérsékelt tartományon belül ingadozik.

altcoin
Forrás: CoinGecko.com

Az alsó referenciaértékek felett tartja magát, ami némi befektetői bizalmat sugall.

A jelzések azonban arra utalnak, hogy akár emelkedés, akár csökkenés várható.

A Sei fundamentumait, köztük szerepét és technológiáját figyelembe véve, jövőbeli teljesítménye az általánosabb kriptopiaci trendektől függhet, valamint attól, hogy képes-e fenntartani a felhasználók és a befektetők érdeklődését az alapvető ajánlatai iránt.

Az Optimism (OP) piaci hangulata óvatos hozzáállást tükröz.

Az Optimism (OP) számára egy nehéz hónap ellenére, az árfolyamok csökkenő tendenciájával, az elmúlt hetekben enyhe pozitív elmozdulás volt tapasztalható.

altcoin
Forrás: CoinGecko.com

A grafikonok azt mutatják, hogy az árfolyamok nehezen tudtak újra felfelé emelkedni, és gyakran akadályokba ütköznek, valahányszor magasabb szintekhez közelednek.

Ez azt jelezheti, hogy a befektetők tétováznak, esetleg erősebb jelekre várnak, mielőtt nagyobb mértékben elköteleznék magukat.

Az Optimism olyan alapvető jellemzői, mint az Ethereum tranzakciók javítására irányuló célja és aktív közössége, létfontosságú szerepet játszhatnak a fellendülésben és a jövőbeli növekedésben, ha a piaci bizalom visszatér.

Következtetés

A mostani bikafutásban az olyan altcoinok, mint a SEI, OP, egyre nagyobb figyelmet kapnak, de rövid távú potenciáljuk korlátozottnak tűnik.

A figyelem ehelyett a BlastUP felé tolódik, amely jelentős potenciállal büszkélkedhet, amely innovatív koncepciójában és a Blast ökoszisztémában betöltött szerves szerepében gyökerezik.

A BlastUP-hoz fűzött várakozások magasak, mivel kiemelkedik a bővülő piacon.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!