Kereskedés konyhanyelven 2. rész – Regisztrációs segédlet Bitpandához

Elkészítettük videósorozatunk  második részét Fekete Zoli, az fx / robot / kripto Youtube-csatorna vezetője segítségével. Mint az a címben is olvasható, egyszerűen ” konyhanyelven” vezetnénk be Titeket a kriptopénzekkel való kereskedés rejtelmeibe.
A második részben bemutatjuk nektek, hogy hogyan tudtok regisztrálni a bécsi székhelyü Bitpandához. Ha megnézitek a videót, legyetek szívesek nem elfelejteni feliratkozni a csatornánkra, hogy értesítést kapjatok a sorozat következő részeiről.

Köszönet a segítségért Fekete Zoltán barátunknak!

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép estétek! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Ez az 5 centes AI token 2025 legjobb altcoin befektetése lehet

Vendégbejegyzés Az altcoin piac fellendülés jeleit mutatja, amit több tény is alátámaszt. Ezek közül a legfontosabb a CoinMarketCap Altszezon Indexe, amely augusztusban folyamatosan emelkedő tendenciát mutatott,...

8,4 milliárd dollárnyi Ethereum határidős szerződés aktív, ez jó, vagy rossz jel?

Van, ami makacsul nem mozdul. Ilyen az Ethereum nyitott pozícióinak értéke is a derivatívapiacon, amely jelenleg 8,4 milliárd dolláron áll, és nem mutat hajlandóságot a...

Ethereum hosszú távú kilátásai: elemzők szerint 62.000 dollár vagy még magasabb árfolyam is jöhet

Az Ethereum hosszú távú kilátásai egyre bikásabbak, az elemzők szerint az ETH akár 62.000 dollárig vagy még tovább is emelkedhet, ahogy a Wall Street és...

Jack Ma, az Alibaba vezérigazgatója belép a kriptovaluta piacra

A Hongkongban jegyzett, Yunfeng Financial Group Limited nevű vállalat, amelyet az Alibaba alapítója, Jack Ma társalapított, jóváhagyta az Ethereum beszerzését. A legalább 44 millió dollár...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

This field is required.