A Binance tőzsdét talán mindenki nagyon jól ismeri. Ha mégsem, akkor azt azért mindenképp illik róluk tudni, hogy a világ egyik legnagyobb altcointőzsdéjéről van szó.

A hongkongi vállalat, amelyet 2017 júliusában indított útjára a kínai Changpeng Zhao programozó, folyamatosan tör előre a piacon, és szövi át partnerkapcsolataival a fintech területét.

Tovább bővült Magyarország legnagyobb bitcoin ATM hálózata. Keresd a CoinCash új ATM-eit a Konzolvilág üzleteiben is. A részletekért kattints!

Legutóbb például a PAYEER csatlakozott ehhez a hálózathoz, amely új tagokat jelenthet a Binance csapatában.

PAYEER – mikrotranzakciók, játékok

Bár a díjak magasabbak, mint egyes tőzsdéknél, mégis szinte mindenütt használják. Nagony közkedvelt az online játékok, kaszinók stb. körében.

A PAYEER-rel végrehajtott fizetések pár másodperc alatt megvalósulnak. A pénzt 0,5 százalékos díjjal küldöd, fogadása azonban ingyenes. A valutaváltás 2%-os költséggel jár.

Pénzfelvétel- és behelyezés többféle módon történhet más pénztárcákból, vagy Bitcoin, Ethereum, XRP, Tether, hagyományos bankkártya, baki átutalás stb. révén.

A PAYEER közvetlen pénzbehelyezést támogat a VISA-, Mastercard-, Maestro-kártyákról, a QIWI Walletről, Yandex Money-ról, AdvCashről vagy a Cash Moscowról. A platform Binance-szel való együttműködése remek ötlet volt.

Elképzelhető, hogy a jövőben a Binance más hasonló startupokkal is felveszi majd a kapcsolatot, mint például a Wirex, a Revolut vagy a TransferWise.

A szolgáltatást használó kriptohívők nagy számát tekintve a Binance-szel való együttműködés mindenképp gyümölcsöző lehet. Mindkét vállalat új ügyfelekkel gyarapodhat, a közös munka pedig új lehetőségeket vetít előre.

Binance és BNB

A Binance tőzsde nemrég kiadta natív, Binance Coin nevet viselő tokenjét, amely érdekes módon segít a tranzakciós költségek problémáján, már ha ilyet beállítunk.

Az összes kis, elenyésző értékkel rendelkező érmét „elégetheted” BNB-tokenre, amelyet aztán díjként használhatsz fel más, értékesebb kriptopénzek utalásakor. A PAYEER esetében mindez hasonlóan működik.

Az altok vezető tőzsdéje így még előnyösebbé vált, a PAYEER-re pedig jobb idők várnak, mint eddig. Talán említeni sem kell, hogy a PAYEER saját kártyával is rendelkezik, amelyek azonban az EU országaiban még nem elérhetők.

Ha egyszer mégis azzá válna, úgy a Binance-ről történő pénzfelvétel is jóval egyszerűbbé válna, mint most.

Olvastad már? Megállt a bitcoin növekedése, a folytatás ezeken a szinteken múlhat

Forrás: kryptomagazin.sk

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂