Kaspa (KAS) technikai elemzés 05.21.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Kaspa (KAS)

A Kaspa (KAS), egy Layer 1 blokklánc hálózat, ma bullish volt, az eszköz jelenleg 0,1342 dolláron kereskedik, 8% -kal nőtt 24 óra alatt, 13,61% -kal 7 nap alatt, és 12,53% -kal egy hónap alatt.

Ez a fellendülés a befektetők megnövekedett érdeklődésének tekinthető, amint az a Open Interest (OI), egy kulcsfontosságú mutató, amely a pénzáramlási aktivitást és a likviditást mutatja.

Az elmúlt 24 órában 6 millió dollárnyi emelkedés volt látható az OI grafikonon, ami azt jelzi, hogy a befektetők pénzt áramoltatnak a Kaspa opciókba és határidős ügyletekbe.

A Kaspa újra tesztelte a kulcsfontosságú ellenállást

A Kaspa (KAS) egy hétig cikkcakkos mintát alkotott, ma áttörte a kulcsfontosságú 0,1329 dolláros ellenállást, és ismét a szint alá húzódott vissza.

Ennek a visszalépésnek az oka a növekvő eladási nyomás, annak ellenére, hogy a Bitcoin árfolyama pozitív.

A 0,111 és a 0,106 dollárnál lévő új támaszzónákat tekinthetjük meg,

Érdekesség, hogy a legtöbb technikai mutató bikás jelzést mutat, az RSI 73-as értéken, a Bull Bear Power 0,015-ös értéke pedig azt jelzi, hogy az árfolyam a semleges zóna felé mozog.

A Kaspa kereskedési volumene egy nap alatt 168% -kal ugrott meg, és jelenleg 53,25 millió dollár a volumen ma elérte a 7 napos csúcsot.

A kiugrással ellentétben az ár nem mozog ugyanabba az irányba, ami általában medvés jelnek számít.

A 0,132 dollárnál lévő kulcsfontosságú ellenállás áttörése jó lépés volt, és az ár most az összes mozgóátlag felett ül, ami bikás jel.

A mostani ármozgással az érme a zóna újratesztelése enyhén medvéssé változtatta a momentumot.

A KAS árfolyam a vegyes indikátor megnyilatkozásai miatt oldalazóan kereskedhet.

A swing kereskedők bárhol beléphetnek a piacra a 0,11 dolláros pozícióban, és a 0,13 dolláros ablakban kereskedhetnek, a trend kereskedőknek meg kell várniuk a korrekciós fázisokat a jelenlegi 0,13 dollár alatt, és vásárolhatnak, hogy egy rallyt várjanak a 0,14 és 0,15 dollár felé.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!