Az ETFSwap (ETFS) 2 millió dollárt biztosít a kripto és ETF bővítéséhez a DeFi-ben

-


Vendégbejegyzés


A kriptoipar pénzügyi terepe a közelmúltban az eszközök tokenizációja felé mozdult el, számos platform célja a valós világbeli eszközök és a blokklánc egyesítése.

Miközben számos projekt élen jár a tokenizációs rallyban és fűti a DeFi szektort, az ETFswap (ETFS) kiemelkedik a kripto- és ETF-kereskedés egyedi kínálatával, amely eddig több mint 2 millió dollárnyi finanszírozást indított el.

Az ETFSwap (ETFS) átformálja a kripto- és ETF-kereskedelmet a DeFi tokenizációjával

Az ETFswap (ETFS) az első platform, amely bevezeti a tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) tokenizálását, ami a kriptoiparban mindenki számára elérhetőbbé teszi az eszközöket.

Az egyedülálló ajánlattal az ETFswap (ETFS) feloldja a korlátokat, és biztonságos kapcsolatot teremt a decentralizált és a hagyományos pénzügyek között.

A decentralizált pénzügyi (DeFi) platform is úgy pozícionálja magát, mint az első számú kriptokereskedési platform, amely az összes típusú ETF-be való befektetéshez egyetlen felületen keresztül.

Miután a tokenizált ETF-ek a hagyományos ETF-ek közvetlen on-chain megjelenítései lesznek, a felhasználók számára megkönnyíti ezen eszközök fejlődésének nyomon követését, mielőtt befektetési döntéseket hoznának.

Az ETFswap (ETFS) lehetővé teszi továbbá, hogy az új felhasználók anélkül férjenek hozzá a platformjához, hogy ki kellene tölteniük az Know Your Customer (KYC) űrlapokat, ami a központosított platformokon gyakori, és visszatartó erő lehet az új felhasználók kriptopiaci beilleszkedése szempontjából.

A platform ETF-szűrővel fog rendelkezni, amely egy olyan eszköz, amely segít a felhasználóknak az ETF-ek közötti szűrésben meghatározott keresési paraméterek alapján.

A kereskedőknek is előnyös lesz az ETF-ellenőrző, amely nem csak lehetővé teszi számukra, hogy kiválasszák a legjobb ETF-eket, amelyekbe befektethetnek, hanem arra is oktatja őket, hogyan kell őket pontosan osztályozni.

Az ETFswap (ETFS) az adatvédelmet előtérbe helyező platformként a Zero Knowledge Proofs (ZK) rendszerét fogja kihasználni.

E DeFi protokoll golyóálló felhasználói adatvédelmet és anonimitást biztosít a tranzakciók során, hogy biztosítsa a felhasználók magánéletét.

A platform továbbá elvégezte a CyberScope, egy vezető blokkláncbiztonsági cég auditját, amely zöld utat adott a platform működéséhez.

ETFswap

Az ETFswap (ETFS) zártkörű eladási sikere és az előértékesítés előrehaladása

Az ETFswap (ETFS) ökoszisztéma középpontjában a natív token, az ETFS áll, amely hozzáférést biztosít az összes funkciójához, beleértve a tokenizált ETF-ekkel való kereskedést is.

A token azonban egyéb célokat is szolgál majd, például a hálózaton történő összes vásárlást működtető utility-t.

A birtokosok szavazati jogot kapnak, ami lehetővé teszi számukra, hogy részt vegyenek a hálózat döntéshozatalában.

A token a platformon történő passzív jövedelemszerzésben is szerepet fog játszani a staking rewards révén.

Az ETFswap (ETFS) ökoszisztémájának szerves részeként zártkörű értékesítési eseményt tartott, hogy bemutassa natív tokenjét, az ETFS-t a nagybefektetőknek.

A mindössze néhány órán át tartó zártkörű értékesítési esemény végén három angyalbefektető és két intézményi befektető összesen 750.000 dollárt fektetett be a platformba.

Az ETFswap (ETFS) a pénzt a platformja elindításának és bővítésének felgyorsítására fordította.

Ezenkívül a DeFi szektor más titánjaival kíván együttműködni, hogy platformja elindítása után előmozdítsa a decentralizált pénzügyi szektor növekedését.

Továbbá, az ETFswap (ETFS) tartózkodott attól, hogy olyan kockázatitőkét (VC) keressen befektetést, akik önös érdekeiket a platform és a felhasználók igényei fölé helyezhetnék.

A befektetési környezet demokratizálásával az ETFswap (ETFS) ehelyett a felhasználók és az ökoszisztéma javát szolgáló termékek és segédprogramok fejlesztésére összpontosíthat.

A zártkörű értékesítés végét a nyilvános értékesítés kezdete követte, és jelenleg, az 1. szakaszban az ETFswap (ETFS) 0,00854 dollárért kínálja a tokent érménként.

Érdekes tény, hogy az 1. szakasz minden résztvevője automatikusan profitálni fog a befektetéseiből, amikor az előértékesítés átmegy a 2. szakaszba, magasabb, 0,01831 dolláros áron.

Ez a biztosíték a nyereségre sokakat arra ösztönzött, hogy azonnal csatlakozzanak az előértékesítéshez, és gyors ütemben megszerezzék ezt az alulértékelt eszközt.

De siessetek, mert már több mint 65 millió token kelt el, és a platform csak az 1. szakasz napjaiban több mint 500.000 dollárt termelt.

A szakértői előrejelzések szerint az ETFS-nek hatalmas emelkedésnek kell bekövetkeznie, ami az árfolyamát a 3 dolláros szintre emeli, és minden korai befektetőnek több mint 200-szoros hozamot biztosít a befektetéséhez.

Jelenleg, az 1. szakaszban még mindig megvan a lehetősége, hogy fokozza az esélyeit erre a hatalmas hozamra, ha még ma megvásárolja az ETFS-t, és csatlakozik az ETFswap (ETFS) ökoszisztémához.

További információ az ETFS előértékesítésről:

Látogasson el az ETFSwap előértékesítésre
Csatlakozzon az ETFSwap közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

A Bitcoin visszapattan, rövid időre 60.000 dollár alá esett: Mi a következő lépés?

A Bitcoin (BTC), a legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénz június 24-én rövid időre 60.000 dollár alá esett. Május 3. óta ez volt az első alkalom,...

A Chainlink készen áll a nagy kitörésre?

A Chainlink (LINK) hetekig tartó csökkenés után erős fellendülést produkált. A közelmúltban bekövetkezett fordulat során a 12,96 dollár körüli támaszszintet is átlépte. Az ebből a...

4 kriptoprojektet nevezett meg szakértő, amelyek idén nyáron nagy hozamot hozhatnak

Vendégjegyzés A bikafutás és az altcoin-szezon a láthatáron van, a piaci feltételek stabilak, az altcoinok pedig potenciálisan robbanásszerű növekedésre készülnek. Az iparági bennfentesek előrejelzése szerint bizonyos kriptoprojektek...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!