Európa után most Kanadába terjeszkedik a Crypto.com MCO Visa-kártyája.

A Crypto.com vezető kriptofizetési oldal bejelentette, hogy kanadai Visa kártyája megkapta a szükséges engedélyeket, így az MCO-kártya hamarosan elérhetővé válik az országban.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Az MCO Visa-kártyák olyan prepaid kártyák, melyeket olyan kriptopénzekkel lehet feltölteni, mint bitcoin, ether, litecoin, XRP és a Crypto.com saját MCO tokenje.

A cég elmondása szerint a kanadai ügyfelek egy háromperces regisztráció és adathitelesítés után megrendelhetik kártyájukat a Crypto.com alkalmazáson keresztül.

A hír nem sokkal azután érkezik, hogy a cég több mint 27 országban tette elérhetővé kártyáját, köztük az EU-ban, Svájcban, az Egyesült Királyságban, Izlandon és Norvégiában is. A vállalat 2018-ban a szingapúri piacra is belépett, majd 2019 júliusában az USA piacára is.

Miután belépett az EU-ba a cég elmondása szerint elnyerte a világ legelterjedtebb kriptokártya díját. Kris Marszalek a Crypto.com vezérigazgatója elmondta, miszerint a végső céljuk az, hogy a világban bárhol használni lehessen a cég kártyáit.

A kriptopénzek elterjedéséhez vezethetnek a kriptokártyák

Egyre jobban elterjednek a kriptopénzalapú betéti és hitelkártyák, amellyel a felhasználók manuális átváltás nélkül költekezhetnek.

Világszerte több millió kereskedő fogad el kártyás fizetéseket, és jelenleg a Visa- és Mastercard-kártyák a legnépszerűbb szolgáltatók.

Azzal, hogy egyes kriptocégek együttműködnek ezekkel a szolgáltatókkal, olyan egyszerűvé teszi a kriptóval történő vásárlásokat, mintha csak fiattal fizetnénk.

Továbbá 2020 februárjában a Coinbase a Visa egyik igazgatói tagja lett, így a cég harmadik fél hozzájárulása nélkül adhat ki saját betéti kártyákat.

Olvastad már? Az 500 dolláros esés még alacsonyabb BTC árakat vetít előre

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.

Legyen szép napotok! 🙂