Jöhetnek az NFT-k a Google rendszerébe

-

A fejlesztőknek mostantól lehetőségük nyílik majd rá, hogy NFT-ket és blokkláncos alkalmazásokat is kínáljanak a Google Play áruházában az Androidos eszközök tulajdonosainak.

A Google bejelentése alapján a Play áruház felhasználási feltételeit fogják majd frissíteni, és ezek után nyílik lehetőség arra, hogy blokklánc-alapú digitális eszközöket, valamint ilyeneket használó alkalmazásokat mutassanak be a fejlesztők.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A tervek alapján hűségrendszer és bónuszprogram is indítható lesz majd, amelyeken keresztül tokeneket szerezhetnek a felhasználók.

„A Google Play már jelenleg is rengeteg, blokklánchoz kötődő applikációt kínál, és tisztában vagyunk azzal, hogy az ügyfeleink izgatottan várják a digitális élmények új szintre emelését, többek között a különböző digitális eszközök, tokenek, NFT-k bevezetésével. Az appokon belüli ökoszisztémák új szintre fejlődhetnek, és a fejlesztők új bevételi forráshoz juthatnak.”

A cég elmondta, az új rendszerben is megkövetelik majd az appok fejlesztőitől, hogy biztosítsák a megfelelő, biztonságos környezetet a felhasználók számára, hogy a digitális eszközökkel kapcsolatba kerülőket ne érje kár.

Ezen a téren olyasmire kell gondolni, hogy például egy-egy adott NFT-nek meg kell mutatni a pontos vásárláskori árát, és tilos lesz úgy promótálni egy terméket, hogy a kereskedés és a játékmenet során pénzt lehet vele keresni.

A Google hivatalosan is elismerte, hogy a blokklánc-alapú appok támogatása a vállalat hosszú távú tervei között szerepel, és arra bíztatták a fejlesztőket, hogy hozzanak létre fenntartható vállalkozásokat a blokklánc-technológiára építve, a cég támogatásával.

Az NFT-szektor különösen rosszul járt az elhúzódó kriptotél alatt, most viszont sokan abban reménykednek, hogy feléled a piac a Google tájáról érkező hírek hatására.

A Cryptoslam adataiból kiderül, hogy júniusban a globális kereskedelem 38%-os visszahúzódást tapasztalt a tavalyi júniusi számokhoz képest.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Google felülvizsgált szabályzata december hetedikén lép majd életbe.

Az Apple tavaly októberben mutatta be az új feltételrendszerét, amelyben részletesebben foglalkozott az appokban, játékokban alkalmazható NFT technológiáról.

Idén márciusban a Meta, a Facebook és az Instagram tulajdonosa döntött úgy, hogy beszünteti a platformjain az NFT-k támogatását, a kriptoipari turbulenciákra hivatkozva.

Olvastad már? Az amerikai gazdaság a recesszió szélén áll

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin 60 ezer dollárral kapcsolatos aggodalmak miatt a kriptopiac érzi a borzongást

A Bitcoin (BTC) közelmúltbeli felfutása nagy reményt keltett a kriptoterületen az elmúlt hónapokban. A BTC közelmúltbeli árfolyammozgásai azonban teljes mértékben megváltoztatták az árfolyamot. Mozgatók, megrendítők és...

A kripto szakértők nagyot fogadnak erre az új VR tokenre, ezt érdemes tudni róla

Vendégbejegyzés Egy új VR játékplatform vár megjelenésre, amelynek nemrég kezdődött az előértékesítése. Az 5thScape projekt 5SCAPE névre hallgató, natív használati tokenje a 15 millió dolláros céljának...

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!