Jöhetnek az NFT-k a Google rendszerébe

-

A fejlesztőknek mostantól lehetőségük nyílik majd rá, hogy NFT-ket és blokkláncos alkalmazásokat is kínáljanak a Google Play áruházában az Androidos eszközök tulajdonosainak.

A Google bejelentése alapján a Play áruház felhasználási feltételeit fogják majd frissíteni, és ezek után nyílik lehetőség arra, hogy blokklánc-alapú digitális eszközöket, valamint ilyeneket használó alkalmazásokat mutassanak be a fejlesztők.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A tervek alapján hűségrendszer és bónuszprogram is indítható lesz majd, amelyeken keresztül tokeneket szerezhetnek a felhasználók.

„A Google Play már jelenleg is rengeteg, blokklánchoz kötődő applikációt kínál, és tisztában vagyunk azzal, hogy az ügyfeleink izgatottan várják a digitális élmények új szintre emelését, többek között a különböző digitális eszközök, tokenek, NFT-k bevezetésével. Az appokon belüli ökoszisztémák új szintre fejlődhetnek, és a fejlesztők új bevételi forráshoz juthatnak.”

A cég elmondta, az új rendszerben is megkövetelik majd az appok fejlesztőitől, hogy biztosítsák a megfelelő, biztonságos környezetet a felhasználók számára, hogy a digitális eszközökkel kapcsolatba kerülőket ne érje kár.

Ezen a téren olyasmire kell gondolni, hogy például egy-egy adott NFT-nek meg kell mutatni a pontos vásárláskori árát, és tilos lesz úgy promótálni egy terméket, hogy a kereskedés és a játékmenet során pénzt lehet vele keresni.

A Google hivatalosan is elismerte, hogy a blokklánc-alapú appok támogatása a vállalat hosszú távú tervei között szerepel, és arra bíztatták a fejlesztőket, hogy hozzanak létre fenntartható vállalkozásokat a blokklánc-technológiára építve, a cég támogatásával.

Az NFT-szektor különösen rosszul járt az elhúzódó kriptotél alatt, most viszont sokan abban reménykednek, hogy feléled a piac a Google tájáról érkező hírek hatására.

A Cryptoslam adataiból kiderül, hogy júniusban a globális kereskedelem 38%-os visszahúzódást tapasztalt a tavalyi júniusi számokhoz képest.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Google felülvizsgált szabályzata december hetedikén lép majd életbe.

Az Apple tavaly októberben mutatta be az új feltételrendszerét, amelyben részletesebben foglalkozott az appokban, játékokban alkalmazható NFT technológiáról.

Idén márciusban a Meta, a Facebook és az Instagram tulajdonosa döntött úgy, hogy beszünteti a platformjain az NFT-k támogatását, a kriptoipari turbulenciákra hivatkozva.

Olvastad már? Az amerikai gazdaság a recesszió szélén áll

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Ethereum Classic (ETC) technikai elemzés 10.02.

Prémium Ethereum Classic (ETC) Az Ethereum Classic (ETC) örömmel terjesztette ki a szeptemberi fellendülést októberre. Szeptember 26-tól +10%-kal emelkedett, és a szerkesztés idején 16,80 dolláron kereskedtek vele. A rally...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!