Jim Cramer tisztázta a kriptovalutákkal kapcsolatos álláspontját

-

A CNBC „Mad Money” műsorvezetője, Jim Cramer szerdán a Twitteren tisztázta a kriptovalutákkal kapcsolatos álláspontját, és elítélte az úgynevezett „kamu” projekteket.

A neves tőzsdei menedzser az évek során ismert volt ingadozó véleményéről a Bitcoinról és más kriptovalutákról, de mostani tweetje egyértelművé tette jelenlegi álláspontját.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


„Értsék meg, hogy nem vagyok a kriptók ellen, és elég jól teljesítettem vele” – tweetelte Cramer.

„Ellenzem a hamis kriptókat és azokat a cégeket, amelyek ellopták a pénzedet, és nem adják vissza”.

Cramer tweetje azt követően született, hogy nemrég kommentálta az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) perét a Binance, a világ legnagyobb kriptopénz tőzsdéje ellen.

Pusztító ez az eljárás, és azt sugallta, hogy a vádak jelentősen befolyásolhatják a vállalat jövőjét.

A kriptoárfolyam hullámzása során Cramer gyakran változtatta álláspontját.

2021 előtt a Bitcoint a nagy készpénzes pozíciók alternatívájának és az infláció elleni fedezetnek tekintette. A 2022-es év végére azonban lelkesedése kezdett alábbhagyni.

Mivel a Bitcoin és az Ethereum az év végére több mint 65%-ot zuhant, elkezdte megkérdőjelezni a kriptográfiai rendszert, amit „gigantikus átverésnek” titulált.

Ahogy 2023 beköszöntött, Cramer szkepticizmusa kézzelfogható gátként szilárdult meg


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Figyelmeztette a nézőket a tulajdonlás övező bizonytalanságra és az egyes cégektől való pénzkivonás akadályokkal teli útjára, és elrettentette közönségét a kriptovalutáktól.

A Bitcoin közelmúltbeli rallyja ellenére az aranyat mint a befektetési alapok szilárdabb alapkövét népszerűsítette.


Olvastad már? A Binance vizsgálat alatt Brazíliában is

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!