Jim Cramer szerint ideje eladni a bitcoint

-

A folyamatos tévedéseiről híres tévés műsorvezető Jim Cramer nemrégiben azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy elmondta, ő bizony eladná a bitcoinjait a mostani áremelkedés során, dacára a bankrendszer gyengélkedésének.

A CNBC Mad Money című műsorának a házigazdája szerint a több nagy bank esetében is bekövetkezett csőd sem indok arra, hogy ne csapjon le a profitra a BTC árfolyamának a növekedése után.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Cramer szerint a bankrendszerbe vetett bizalom gyorsan csökken, a Fed inflációs politikája pedig jó alapot teremt a bitcoinba való befektetéshez, és részben ennek tudható be, hogy az árfolyam erősödik, de más is van a háttérben.

„A BTC furcsa állat. Nem fogok kertelni, szerintem a manipuláció miatt növekszik az ár. Én eladnám a coinjaimat a mostani rali során. SBF végig manipulálta az árfolyamot, senki se higgye azt, hogy most már nem így van, már nincs manipuláció. Egyszer én is hittem a bitcoinban. De nem most, nem itt.”

A közösségi médiában Cramer eladási javaslata rengeteg felhasználó számára egyértelmű vételi jelzést jelent, hiszen Cramer hosszú ideje arról híres, hogy általában pont az ellenkezője történik annak, mint amit megjósol.

A piacon létezik is egy ETF, amely az Inverse Cramer nevet viseli, és amely úgy működik, hogy pontosan az ellenkezőjét teszi annak, amit Cramer javasol, és így próbál profitot elérni.

A Silicon Valley Bank és a Signature Bank összeomlása után nem sokkal megjelentek a közösségi médiában azok a régebbi adásokból származó videók, amelyekben Cramer mindkét bank részvényeit befektetésre ajánlja a nézőknek.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

A Silicon Valley Bank esetében Cramer a múlt hónapban beszélt a részvényekről, múlt hét pénteken pedig a bankot leállították a hatóságok.

Tavaly áprilisban a Signature Bank esetében mondta el, hogy jó befektetésnek számít a részvényeik megvásárlása, és most, kevesebb, mint egy évvel ez után ezt a bankot is bezárta a New York Állami Pénzügyi Felügyelet.

zeta

Olvastad már? A bankcsődök miatt leminősítették az amerikai bankszektort

Forrás: news.bitcoin.com

Kiemelt kép: CNBC.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A kripto szakértők nagyot fogadnak erre az új VR tokenre, ezt érdemes tudni róla

Vendégbejegyzés Egy új VR játékplatform vár megjelenésre, amelynek nemrég kezdődött az előértékesítése. Az 5thScape projekt 5SCAPE névre hallgató, natív használati tokenje a 15 millió dolláros céljának...

ArbitrageScanner Dubajban! Hogy lehet pénzt keresni a blokklánc elemzéssel és a kripto arbitrázzsal?

Vendégbejegyzés A kripto Side Event az ArbitrageScanner.io által - a legjobb kereskedési eszközök kriptopénz arbitrázshoz, on-chain elemzéshez. Csatlakozz hozzánk egy exkluzív side eventre Dubaiban, amelyet az...

Ethereum (ETH) technikai elemzés 04.14.

Prémium Ethereum (ETH) Az Ethereum (ETH) befektetők bajban lehetnek, mivel az árak a pszichológiai 3.000 dolláros támaszszint alá süllyedtek. A múlt héten megnövekedett bálna-aktivitás és felhalmozás volt tapasztalható,...

A TON coin riasztása: Itt a top 5 kriptovaluta, amibe azonnal be kell fektetni!

Vendégbejegyzés A kriptopénzek piaca az aktivitás és az izgalom megugrásának tanúja, mivel jelentős fellendülés látszik a láthatáron. A 2024-es bikafutás kibontakozásával a befektetők lelkesen keresik az ígéretes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!