Japán teszteli a Ripple ODL-szolgáltatását a Fülöp-szigetekre irányuló pénzátutalásokhoz

-

Japán első on-demand liquidity szolgáltatásának bevezetése segíti a Ripple-t a kriptoalapú szolgáltatások elterjedésének előmozdításában.
A kriptovaluta pénzátutalásokban való felhasználását elősegítve a Ripple ismert partnerré vált azon hagyományos intézmények számára, amelyek szeretnék megújítani a határokon átnyúló átutalási szolgáltatásaikat.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ezt a jövőképet továbbvéve a Ripple új partnerséget jelentett be a japán SBI Remittel a Japánból a Fülöp-szigetekre irányuló átutalások átalakítása érdekében.
A Ripple legújabb partnerségében részt vesz a Coins.ph mobilfizetési szolgáltatás és az SBI VC Trade digitáliseszköz-csere platform, hogy olcsóbb átutalási lehetőséget biztosítson ügyfeleinek.
Ezt az XRP felhasználásával teszik majd lehetővé, amely kiküszöböli az előfinanszírozási költségeket.
A hivatalos közlemény szerint Japán első on-demand liquidity (ODL) szolgáltatásának bevezetése segíti a Ripple-t abban, hogy előmozdítsa a kriptokompatibilis szolgáltatások elterjedését. Nobuo Ando, az SBI Remit reprezentatív igazgatója kijelentette:

„Az ODL bevezetése Japánban csak a kezdet, és várakozással tekintünk a pénzügyi innováció következő határterületére, a valós idejű fizetéseken túl csak a Fülöp-szigeteken, de a régió más részein is.”

Ez a bejelentés összhangban marad a Ripple azon szándékával, hogy bővítse szolgáltatásait az ázsiai-csendes-óceáni (APAC) piacokon, mivel a tranzakciók éves szinten továbbra is 130%-kal nőnek.
Egy nemrégiben készült jelentésből az is kiderült, hogy a Ripple XRP-eladásai 97%-kal ugrottak meg az első negyedévben az ODL-szolgáltatása iránti növekvő keresletnek köszönhetően.
Annak ellenére, hogy a Ripple konfliktusba került az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletével az XRP értékpapírperrel kapcsolatban, Brad Garlinghouse, a Ripple frontembere arról tájékoztatott, hogy a vállalat nem szenvedett visszaesést az APAC régióban.

„Tovább tudtuk növelni az üzletet Ázsiában és Japánban, mert ezeken a piacokon tisztázódott a szabályozás” – mondta Garlinghouse.

A Ripple nemrég új ügyvezető igazgatót nevezett ki, aki megtervezi a délkelet-ázsiai régióban való terjeszkedés ütemtervét.

Az Uber korábbi vezetőjének, Brooks Entwistle-nek a bevonásával a Ripple délkelet-ázsiai szárnya megduplázta terjeszkedési terveit a piac „meglehetősen összetett, országspecifikus rendszereivel” szemben.

Olvastad már? IMF: a privát kriptovaluta egy „nem tanácsos” megnevezés a pénzügyi integráció felé

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Kamala Harris kriptopolitikai álláspontja

A sokat emlegetett Kamala Harris, Joe Biden preferált jelöltje továbbra is rejtélyes a kriptovalutával kapcsolatos álláspontját illetően. Washingtonban töltött ideje alatt nyilvánosan nem állt ki az...

A Bitcoin ára továbbra is szilárdan beágyazott a bika piacon, szemek a 74.000 dolláros szinten

A Bitcoin továbbra is erős bikás tendenciákat mutat a napi időkeretben, mégis az elemzők rövid távú figyelmeztető jeleket mutatnak, amelyek figyelmet érdemelnek. A Crypto World elemzője...

Az Ethereum ETF kedden indul – Melyik altcoin kerül a fedélzetre?

Vendégbejegyzés Az Ethereum (ETH) továbbra is meghatározó erő a kriptopénzek világában, mivel sokoldalú platformot kínál a decentralizált alkalmazások és okos szerződések számára. Kiemelkedik a blokklánc technológiában betöltött...

Ethereum (ETH) árfolyam elemzés 07.22.

Prémium Ethereum (ETH) A kriptopénzek piaca az elmúlt 24 órában körülbelül 1%-os ugrást regisztrált. Ráadásul jelenleg több mint 2,47 billió dolláron áll, és az olyan top tokenek, mint...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!