Japán első on-demand liquidity szolgáltatásának bevezetése segíti a Ripple-t a kriptoalapú szolgáltatások elterjedésének előmozdításában.

A kriptovaluta pénzátutalásokban való felhasználását elősegítve a Ripple ismert partnerré vált azon hagyományos intézmények számára, amelyek szeretnék megújítani a határokon átnyúló átutalási szolgáltatásaikat.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Ezt a jövőképet továbbvéve a Ripple új partnerséget jelentett be a japán SBI Remittel a Japánból a Fülöp-szigetekre irányuló átutalások átalakítása érdekében.

A Ripple legújabb partnerségében részt vesz a Coins.ph mobilfizetési szolgáltatás és az SBI VC Trade digitáliseszköz-csere platform, hogy olcsóbb átutalási lehetőséget biztosítson ügyfeleinek.

Ezt az XRP felhasználásával teszik majd lehetővé, amely kiküszöböli az előfinanszírozási költségeket.

A hivatalos közlemény szerint Japán első on-demand liquidity (ODL) szolgáltatásának bevezetése segíti a Ripple-t abban, hogy előmozdítsa a kriptokompatibilis szolgáltatások elterjedését. Nobuo Ando, az SBI Remit reprezentatív igazgatója kijelentette:

„Az ODL bevezetése Japánban csak a kezdet, és várakozással tekintünk a pénzügyi innováció következő határterületére, a valós idejű fizetéseken túl csak a Fülöp-szigeteken, de a régió más részein is.”

Ez a bejelentés összhangban marad a Ripple azon szándékával, hogy bővítse szolgáltatásait az ázsiai-csendes-óceáni (APAC) piacokon, mivel a tranzakciók éves szinten továbbra is 130%-kal nőnek.

Egy nemrégiben készült jelentésből az is kiderült, hogy a Ripple XRP-eladásai 97%-kal ugrottak meg az első negyedévben az ODL-szolgáltatása iránti növekvő keresletnek köszönhetően.

Annak ellenére, hogy a Ripple konfliktusba került az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletével az XRP értékpapírperrel kapcsolatban, Brad Garlinghouse, a Ripple frontembere arról tájékoztatott, hogy a vállalat nem szenvedett visszaesést az APAC régióban.

„Tovább tudtuk növelni az üzletet Ázsiában és Japánban, mert ezeken a piacokon tisztázódott a szabályozás” – mondta Garlinghouse.

A Ripple nemrég új ügyvezető igazgatót nevezett ki, aki megtervezi a délkelet-ázsiai régióban való terjeszkedés ütemtervét.

Csatlakozz Discord-közösségünkhöz és mondd el a véleményed ott is!

Az Uber korábbi vezetőjének, Brooks Entwistle-nek a bevonásával a Ripple délkelet-ázsiai szárnya megduplázta terjeszkedési terveit a piac „meglehetősen összetett, országspecifikus rendszereivel” szemben.

Olvastad már? IMF: a privát kriptovaluta egy „nem tanácsos” megnevezés a pénzügyi integráció felé

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!