Jack Dorsey, a Twitter vezérigazgatója bemutatta mindenki számára saját bitcoin csomópontját

-

Jack Dorsey, a Twitter vezérigazgatója tegnap ismét lépést tett a pénzügyi szuverenitás felé, amikor új játékszeréről osztott meg képet a twitteren, egy Casa bitcoin csomópontról.

Olvastad már? Vitalik Buterin szerint az ethereum egy okostelefon, a bitcoin csak egy számológép

Mi Casa es su Casa – Az én házam a te házad

A Casa csomópont egy plug and play eszköz, amivel könnyedén futtathatsz otthonodban egy Bitcoin és Lightning csomópontot. A csomópontok felelősek a blokklánc és a tranzakciók ellenőrzésért, ezen felül növelik a decentralizációt és ezáltal a rendszer biztonságát is.
A Lightning rendszer lényege, hogy összekapcsolt csomópontokon keresztül történnek a kifizetések, szóval egy saját csomópont futtatása növeli a rendszer kapacitását és használhatóságát.
A csomópontok tulajdonosai részesednek a tranzakciós költségekből is, de a Lightning tranzakciók nem kerülnek sokba, így csak csekély mértékben.

Nyomd a csomópontot Jack!

Dorseyt már nagyon izgatott lehet új eszközével kapcsolatban, mivel megosztott egy képet a kicsomagolásról és beállításról is. A sasszemű olvasók egy Bitcoin FUD felirattal ellátott dobókockát is kiszúrhatnak az egyik képen.

A Twitter és Square vezérigazgató már régóta a bitcoin bajnoka, tavaly májusban már elmondta, hogy szerinte ez lesz az internet őshonos valutája.
A Square alkalmazás felhasználói már tavaly óta vásárolhatnak és adhatnak el bitcoint az alkalmazáson keresztül. 2018 utolsó negyedévére 52 millió dollár bevételt termelt a bitcoinkereskedelem az alkalmazásnak.

Egy forgalmas február

Dorsey bitcointámogatása igazán megindult az utóbbi időben.
Csak februárban részt vett a Lightning Torch kezdeményezésben, leszólt minden altkoint, elkezdett lightning jutalmakat elfogadni twitteroldalán és bejelentette, hogy szeretné elérni, hogy a Cash app támogassa a Lightning rendszert.
Ezeken kívül szerepelt a Joe Rogan Experience podcastben, ahol ismét elmondta, hogy a bitcoinnak szurkol, mint az internet pénzneme.

Ha így folytatja, könnyen lehet, hogy ő lesz a bitcoin ismert pártfogója, korábban sokan abban reménykedtek, hogy Elon Musk tölti majd be ezt a szerepet.
Az viszont tagadhatatlan, hogy sokkal vállalhatóbb figura, mint Alex Jones.
Forrás: bitcoinist.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép estéd!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb kriptók, amiket az altcoin szezon előtt meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A digitális eszközökre összpontosító befektetési cég, a Pantera Capital virágzó kriptobika piacot jósol a következő 18-24 hónapban. Ez a bikás előrejelzés megteremti a feltételeket azon befektetők...

A Solana, és a Cardano állapotának értékelése, a Meme Moguls a figyelem központjában

Vendégbejegyzés Anatoly Yakovenko, a Solana (SOL) alapítója nemrég egy játékos tweet-tel keltett érdeklődést a kriptoközösségben, amelyben Satoshi Nakamoto-ot, a Bitcoin rejtélyes alkotóját említette. Ugyanakkor nyilvánosságra hoztak 120...

Ripple (XRP) technikai elemzés 02.27.

Prémium Ripple (XRP) Az XRP árfolyamát a Ripple fejlődése és a SEC kontra Ripple per aktualitásai befolyásolják. Az altcoin a 0,56 dolláros szint fölé emelkedett, mivel az XRPLedger...

Starknet TVL: Áttörés az Ethereum Layer 2 szektorban

Az elmúlt héten robbanásszerűen növekedett a Starknet Total Value Locked (TVL) értéke, adataink szerint 194%-kal emelkedett, elérve a 1.32 milliárd dollárt. Ezáltal a Starknet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!