Ismét növekszik az NFT-szektor forgalma

Az elmúlt hét napban ismét emelkedni kezdett az NFT-forgalom, 24%-os növekedéssel 945 millió dolláros heti volumenig.

Összesen 15 különböző blokkláncon zajlik az adásvétel, de még mindig az Ethereum az első számú, az ügyletek 91%-a azon megy végbe.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A legújabb, legtrendibbnek számító kollekció most a Moonbird gyűjtemény.

A két héttel ezelőtti, 660 milliós forgalomról kifejezetten nagy növekedésnek mondható a múlt heti felugrás, ez derül ki a cryptoslam.io számaiból.

A domináns Ethereumot a második helyen a Binance Smart Chain követi a forgalom tekintetében, náluk 40%-kal több NFT cserélt gazdát.

A dobogó harmadik helyére pedig a Fantom hálózata került 31%-os erősödéssel a kereskedések számában.

A tíz legjobb NFT-kollekció hétnapos értékesítése szerint 2022. április 25-én.

A projekt, amely nagyban elősegítette a hét tetszetős számait, a Moonbird. Mindezt ráadásul úgy, hogy a Moonbird kollekció ezen a héten 40%-kal kevésbé megy, mint múlt héten.

Ennek ellenére közel 165 millió dolláros össz-forgalmat ért el a kollekció, 1800 tranzakcióval. A rekordot jelenleg egy 350 ETH-s vásárlás tartja, amely dollárban számolva több, mint egy millió dollárt jelent.

A magyar INLOCK-nál több mint 8%-os kamatot is kaphatsz kriptomegtakarításaid után.

Érdemes megemlíteni azt is, hogy már két másik ügylet is történt, amely majdnem elérte ezt az árszintet.

Az egyik 902 ezer dollárnyi etherért, a másik pedig 885 ezer dollárnyiért kelt el. Ezen a héten a 25 legmagasabb áron eladott NFT közül 11 a Moonbirds kollekcióból került ki.

Egy másik gyűjtemény, amely nagyot ment a héten, a Mutant Ape Yacht Club. Hét nap alatt összesen 267%-kal forgalmaztak többet.

Ez több, mint 1000 tranzakciót jelent, százmillió dolláros összértékben. Alig van lemaradva ettől a Bored Ape Yacht Club, ők 231%-os volumen-növekedést tapasztaltak, közel 75 millió dolláros forgalommal.

A kisebb projektek közül több is ugrást tapasztalt a heti aktivitásban. Nagy figyelmet kapott a Beanz, Clonex, Veefriends, a Murakamiflowers Seed, az RTFKT, vagy éppen a veteránnak számító Cryptopunks.

A Bored Ape Kennel Club 765%-ot növekedett, bár abszolút értékben ez „mindössze” 32 millió dollárt jelent.

Új magyar kriptovaluta a piacon.

Ők tartják jelenleg a legmagasabb padlóárat is, 139 etherrel, amelyet 118,5 etherrel követ a második helyezett Poof Collective NFT.

Olvastad már? Folytatja vitatott londoni reklámkampányát a Floki Inu

Forrás: news.bitcoin.com

Kiemelt kép: Özel Ders Almak

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Kapcsolódó hírek