Ismét növekszik az NFT-szektor forgalma

-

Az elmúlt hét napban ismét emelkedni kezdett az NFT-forgalom, 24%-os növekedéssel 945 millió dolláros heti volumenig.
Összesen 15 különböző blokkláncon zajlik az adásvétel, de még mindig az Ethereum az első számú, az ügyletek 91%-a azon megy végbe.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A legújabb, legtrendibbnek számító kollekció most a Moonbird gyűjtemény.

A két héttel ezelőtti, 660 milliós forgalomról kifejezetten nagy növekedésnek mondható a múlt heti felugrás, ez derül ki a cryptoslam.io számaiból.
A domináns Ethereumot a második helyen a Binance Smart Chain követi a forgalom tekintetében, náluk 40%-kal több NFT cserélt gazdát.
A dobogó harmadik helyére pedig a Fantom hálózata került 31%-os erősödéssel a kereskedések számában.

A tíz legjobb NFT-kollekció hétnapos értékesítése szerint 2022. április 25-én.

A projekt, amely nagyban elősegítette a hét tetszetős számait, a Moonbird. Mindezt ráadásul úgy, hogy a Moonbird kollekció ezen a héten 40%-kal kevésbé megy, mint múlt héten.
Ennek ellenére közel 165 millió dolláros össz-forgalmat ért el a kollekció, 1800 tranzakcióval. A rekordot jelenleg egy 350 ETH-s vásárlás tartja, amely dollárban számolva több, mint egy millió dollárt jelent.

Érdemes megemlíteni azt is, hogy már két másik ügylet is történt, amely majdnem elérte ezt az árszintet.
Az egyik 902 ezer dollárnyi etherért, a másik pedig 885 ezer dollárnyiért kelt el. Ezen a héten a 25 legmagasabb áron eladott NFT közül 11 a Moonbirds kollekcióból került ki.

Egy másik gyűjtemény, amely nagyot ment a héten, a Mutant Ape Yacht Club. Hét nap alatt összesen 267%-kal forgalmaztak többet.
Ez több, mint 1000 tranzakciót jelent, százmillió dolláros összértékben. Alig van lemaradva ettől a Bored Ape Yacht Club, ők 231%-os volumen-növekedést tapasztaltak, közel 75 millió dolláros forgalommal.
A kisebb projektek közül több is ugrást tapasztalt a heti aktivitásban. Nagy figyelmet kapott a Beanz, Clonex, Veefriends, a Murakamiflowers Seed, az RTFKT, vagy éppen a veteránnak számító Cryptopunks.
A Bored Ape Kennel Club 765%-ot növekedett, bár abszolút értékben ez „mindössze” 32 millió dollárt jelent.

Ők tartják jelenleg a legmagasabb padlóárat is, 139 etherrel, amelyet 118,5 etherrel követ a második helyezett Poof Collective NFT.

Olvastad már? Folytatja vitatott londoni reklámkampányát a Floki Inu

Forrás: news.bitcoin.com
Kiemelt kép: Özel Ders Almak

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin az áprilisi feleződés előtt minden idők legmagasabb szintjére emelkedik?

A kriptopénzpiac egyre inkább felforrósodik. Számos grafikon függőlegesen emelkedik, mivel a Bitcoin árfolyama évek óta először átlépte az 57 ezer dollárt. A Bitcoin egy ideje már...

A Bitcoin árfolyama 10%-kal emelkedik – 60 000 dolláros árfolyam van a láthatáron?

A Bitcoin (BTC) meglepte a befektetőket, mivel az éjszaka folyamán bikás teljesítményt mutatott, ami lehetővé tette, hogy átlépje az 57.000 dolláros szintet. A CoinMarketCap szerint a...

A legjobb kriptók, amiket az altcoin szezon előtt meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A digitális eszközökre összpontosító befektetési cég, a Pantera Capital virágzó kriptobika piacot jósol a következő 18-24 hónapban. Ez a bikás előrejelzés megteremti a feltételeket azon befektetők...

A Solana, és a Cardano állapotának értékelése, a Meme Moguls a figyelem központjában

Vendégbejegyzés Anatoly Yakovenko, a Solana (SOL) alapítója nemrég egy játékos tweet-tel keltett érdeklődést a kriptoközösségben, amelyben Satoshi Nakamoto-ot, a Bitcoin rejtélyes alkotóját említette. Ugyanakkor nyilvánosságra hoztak 120...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!