Ingyen kriptopénz, azaz a legújabb airdropok – második rész

-

Rengeteg kriptopénz próbálja jutalmakkal magához csábítani az első felhasználókat, ennek pedig az egyik legegyszerűbb módja az airdrop.

Az első rész után lássuk, milyen további protokollokról tudunk, amelyek hatalmas mennyiségű pénzt osztanak szét?


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Jupiter

A Solana esetében nem a Jito az egyetlen airdrop, amely miatt optimisták lehetnek a felhasználók, a népszerű defi-aggregátor, a Jupiter is saját tokent jelentett be.

Novemberben a csapat úgy nyilatkozott, hogy nagyjából egy millió tárcát találtak jogosultnak a jutalomra, nemrégiben pedig egy saját weboldalt is aktiváltak a honlapjukon, ahol le lehet ellenőrizni, hogy melyik tárca mekkora jutalomra számíthat.

airdrop

A jelenlegi számok alapján közel 4 milliárd JUP tokent fognak szétosztani a felhasználók között, de egyelőre nem lehet tudni, hogy a tényleges igénylési folyamat mikor fog elindulni.

Amit viszont biztosan tudni lehet, az az, hogy 200 JUP tokent minden egyes Jupiter felhasználó meg fog kapni, függetlenül attól, hogy mikor, mennyit, és milyen volumenben kereskedett a népszerű dexen.

Portal

A kriptoközösség tagjai nehezen kerülhették el a közelmúltban, hogy ne értesüljenek a Portal közelgő gaming tokenjéről.

Ennek az egyik oka, hogy a csapat egy pontrendszert vezetett be a Twitter-felhasználók számára, hogy ösztönözze a tokenről szóló beszélgetést, megosztásokat, és ezért cserébe nagyobb jutalmat ígér.

Az airdopra való jogosultság megszerzésének a feltétele az aktív közreműködés a platform reklámozásában, így aki részesülni akar a jutalomból, annak nem kell mást tennie, mint a közösségi médiában beszélni a platformról

airdrop

A Portal a tervei alapján egy lánc-közi protokollt épít fel, a tokenek használatával pedig több, különböző hálózaton működő játékot is össze lehet majd kapcsolni.

Hogy ez pontosan mit jelent, és hogyan fogják megvalósítani, arról egyelőre nem osztottak meg több részletet.

Saga

A Saga egy másik gaming protokoll, amely lehetővé teszi, hogy a fejlesztők játékokhoz is létrehozhassák a saját blokkláncaikat.

A Saga főhálózata idén januárban indult el, és a csapat már akkor egyértelművé tette, hogy airdropot is terveznek.

airdrop

Első körben a teszthálózat fejlesztői, résztvevői kapnak tokeneket, a közösségi tagok pedig az airdrop második körében kerülnek majd sorra.

Ez alapján még most sem késő elkezdeni a részvételt, bár a cég ügyvezetője, Rebecca Liao úgy fogalmazott, hogy a jogosultság feltételei magasak lesznek

Tensor

A Solana legújabb NFT-piactere már hónapok óta pedzegeti, hogy a felhasználók saját tokenre is számíthatnak majd.

A piactér nagyon hasonló hozzáállást követ, mint a Blur, és egy pontrendszerrel ösztönzi a felhasználókat az aktív kereskedésre, közreműködésre.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ezek a pontok valószínűleg ingyen tokeneket jelentenek majd, és mivel a Solana hálózatán is egyre népszerűbbé válnak a NFT-k, a spekulációk szerint ezeknek a tokeneknek jó ára lehet majd.

airdrop

A Tensor saját NFT-projektje, a Tensorians szintén érintett lehet az airdropban, amely magyarázatot nyújthat arra, hogy a tokenek ára miért indult gyors emelkedésnek a közelmúltban.


Olvastad már? Ingyen kriptopénz, azaz a legújabb airdropok – első rész

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 3 Ethereum token, amivel 2024-ben kriptomilliomossá válhatsz

Az Ethereum tokenek hatalmasat emelkedtek a kriptopiacon az Ethereum ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos közelmúltbeli bejelentés miatt. A kriptoelemzők arra számítanak, hogy az Ethereum hálózat és az összes...

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!