Hogyan juthatsz MicroCoinhoz?

-

A legtöbb kriptopénz esetében a hozzájutás módjai egyszerűek: bányászol, vagy tőzsdén, brókernél vásárolsz. Ezt az MCC esetében is megteheted, de több más módszerrel is coinokhoz juthatsz, ha nem akarsz bányagépet beállítani, vagy nem szeretnél pénzt költeni rá.
Az elmúlt hónapok során a MicroCoin, az első magyar kriptopénz rendszere bevezetésre került a Kriptoworld felületén is.
Így minden olvasónk számára megnyílt a lehetőség, hogy ingyen, illetve a szokásos – már akinek az ilyesmi szokásos – netes aktivitása után MCC jutalomban részesüljön.
Ehhez semmi másra nincs szükséged, mint egy MicroCoin számlára. A bitcoinnal ellentétben az MCC úgynevezett számlás rendszert használ, azaz a te MCC-címed nem egy hosszú – és legtöbbünk számára megjegyezhetetlen – publikus kulcs, egy random karakterekből álló sorozat, hanem egy 1-8 számjegyből álló számlaszám, amely könnyen megjegyezhető.
Természetesen privát kulcs is tartozik hozzá, de a mindennapi életben úgyis számlák között folyik a tranzakció, így elég a számlaszámokat tudni.
A Kriptoworld oldalra regisztrálva megadhatod az MCC számlaszámod, és ebben az esetben az oldalon mutatott aktivitásodért máris MCC jutalomban részesülsz.

Hogyan juthatsz MCC számlához?
  1. A Microcoin discord szerverén igényelsz egy discord-számlát

Az MCC esetében a discord-szerveren telepítve van egy wallet-bot, amely 0/24-ben fut, és amelyet – a discordba belépve természetesen – teljes értékű walletként használhatsz.

Ahogy a képen látszik, először megszólítod a robotot, majd megadod a megfelelő parancsot, jelen esetben a számlanyitást a „start” paranccsal. Ezután kapsz egy számlát, egy válasszal, amely a számlaszámodat tartalmazza.
Innentől a discordos regisztrációdhoz ez a számlaszám hozzá van rendelve, a discordon szóbeli parancsokkal tudsz utalni, egyenleget lekérdezni, stb.

  1. Az egyik wallet program (desktop, mobil, web wallet) használatával igényelsz számlát

A tárcaprogram letöltése után a Pénztárca/privát kulcsok menüpontban válassz ki egy kulcsot, majd a Microcoin discordon a #számla-igénylés szobában írd be a választott kulcshoz tartozó PUBLIKUS kulcsot.

Ekkor kapsz egy számlát, a hozzá tartozó válaszüzenettel, hogy mi a számlaszámod.

  1. A „Megér 1 Microcoin-t” gomb használatával, a like.microcoin.hu oldalon regisztrálva.


A gomb melletti kis kék „i” betűs jelre kattintva feljön az oldal, ahol regisztrálva számlához juthattok, és amelyet utána a neten bárhol, ahová integrálva van a „Megér 1 Microcoin-t” donációs rendszer, használhattok.
Ezen lépések bármelyikével hozzájuthattok egy Microcoin számlához, amely segítségével el tudjátok kezdeni a coinok gyűjtését.
Ha a tárcaprogramok telepítéséhez – vagy más egyéb technikai dologhoz – segítségre lenne szükségetek, a Microcoin wiki-oldalán vagy a discordon kaphattok segítséget.
Mielőtt elkezditek felhalmozni a javakat, a számlátokhoz tartozó PRIVÁT kulcsról készítsetek biztonsági mentést, így ha elveszik a telefonotok, jelszavatok, akármi, a későbbiek során egy új tárcaprogramba beimportálva a privát kulcsot, vissza tudjátok állítani a számlátokat.
Ezt ne hanyagoljátok el, a kriptopénzek a felhasználók saját kezébe helyezik a javaiknak a menedzselését, de ez felelősséggel jár: ha elveszik a privát kulcs, nem lehet visszaszerezni!

Hogyan juthatsz Microcoinhoz?

Az MCC esetében nem volt, nincs, és nem is lesz előbányászat, ICO, IEO, így a disztribúciós modell az ingyenes hozzájutás lehetőségeit is magában foglalja, jelen esetben a közösségi aktivitás jutalmazását.
Itt a Kriptoworld oldalon is MCC jutalomban részesülsz a regisztrációért, látogatásért, hozzászólásért.
Ehhez csupán az kell, hogy regisztrációkor vagy utána megadd az MCC számlaszámodat, ezután arra kapod az aktuális jutalmakat.

Bejelentkezés után a jobb felső sarokban a regisztrált nicknevetekre kattintva a személyes vezérlőpult jön elő, ahol legörgetve ezt láthatjátok.
Ha pedig ezután a jobb oldali Microcoin History linkre kattintatok, megnézhetitek, hogy mikor, miért, és mennyi jutalomban részesültetek.

Tehát összegezve, a Kriptoworld oldalon MCC-t kapsz a következő aktivitásért:

  • regisztráció
  • fórum hozzászólás
  • naponta egy alkalommal a belépésért

A Kriptoworld a Microcoinnal együttműködve saját szobát kapott az MCC discord szerverén, ahol az ottani RewardBot szintén jutalmazza a hozzászólásokat, így további Microcoinokra tehetsz szert.
Így ha a cikkekhez nem a fórumban, hanem cseten szólnál hozzá, vagy csak simán beszélgetni támadt kedved, MCC jutalmat kapsz a hozzászólásokért, ha egy másik felhasználó vagy az egyik fejlesztő emotikonnal reagál a hozzászólásodra, vagy ha új tagot hívsz meg a szerverre, aki a te meghívódon keresztül érkezik.
Ehhez a funkcióhoz mindenképpen szükséges a discordon létrehozott számla, a többivel egyelőre nem működik.

Ahogy látjátok, az MCC-hez jutás több, ingyenes és egyszerű módszerrel is megoldható, ne habozzatok élni a lehetőséggel!
Várjuk a véleményedet itt a fórumban, vagy a discordon! Fizetünk is érte 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Hong Kongban is növekszik a kriptobefektetések aránya

A kriptobarát város ismét bekerült a hírekbe, hiszen a helyi befektetők egy csoportja új alapot indított, ProDigital Future néven, és ezzel kifejezetten a kriptoiparra, web3-ra...

Avalanche technikai elemzés 03.31.

Prémium Avalanche Az Avalanche árelemzése a napi grafikonon folyamatos emelkedő tendenciát mutat, mivel a token továbbra is a 20 dolláros ellenállást hajszolja. Az árfolyam az elmúlt 24...

Elon Musk felhívása az AI-kísérletek leállítására

Elon Musk azon felhívása, hogy állítsák le az összes nagyszabású AI-kísérletet, sokkolta a technológiai ipart, és számos befolyásos személyiség támogatta a lépést. Ahogy egyre nyilvánvalóbbá...

A Raydium 2,3 millió dolláros „bug bounty” programja

A Solana-alapú decentralizált tőzsde, a Raydium csapatának tagjai 10 millió RAY token (kb. 2,3 millió dollár) értékű bug bounty programot javasolnak a platform alapvető okosszerződéseiben...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!