Hogyan hat az Ethereum Shanghai frissítés az ETH tulajdonosokra?

-

Az ETH-tulajdonosok türelmetlenül várják az Ethereum Shanghai frissítését, mivel az új magasságokba emeli az Ethereumot a kriptopénzpiacon.

Az ETH-tulajdonosok számára az Ethereum Shanghai frissítése egy várva várt változás, mivel lehetővé teszi a stake-elt pénzeszközök eltávolítását a validátorok számára.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A stake-ekre gyakorolt hatása mellett az ETH új magasságokba emelkedik a kriptopénzpiacon.

Az Ethereum korábban a proof-of-work konszenzusmechanizmus alapján működött, ami drágává és energiaigényessé tette a bányászati folyamatot.

Egy fúziót követően az Ethereum mechanizmusa a proof-of-workról proof-of-stake-re váltott, amely egy olyan módszer, amely egy elosztott adatbázisba történő bejegyzések érvényesítésére és az adatbázis biztonságban tartására szolgál.

Nos, milyen változásokat hoz az Ethereum Shanghai frissítése az ETH-tulajdonosok számára?

Az Ethereum Shanghai frissítése óriási hatással lesz az ETH-ra 2023 márciusában élesedik a Shanghai/Capella fork.

Jack Niewold, a Crypto Pragmatist, a kriptót alakító narratívákról és eszközökről szóló e-mail hírlevél alapítója nemrég így tweetelt a témával kapcsolatban:

„A teljes ETH-kínálat körülbelül 14%-a van letétbe helyezve, és ez a Shanghai fork után feloldható. Ez néhány embert bearishessé tesz.”

Hétfőn az Ethereum core fejlesztői bevetették az első mainnet árnyékforkot, amelynek célja az ETH-stake kivonási képességének tesztelése volt.

Ezzel az ETH-tulajdonosok egy lépéssel közelebb kerültek a 26 milliárd dollár értékű Ethereumhoz való hozzáféréshez.

Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.

Visszavonások és az ETH-fejlesztők viszálya

Míg az Ethereum-merge bevezette a felhasználók számára az ETH befizetésének lehetőségét a hálózatba, a Shanghai frissítés lehetővé teszi, hogy kivegyék a letétbe helyezett coinjaikat.

Az Ethereum fejlesztői közül azonban néhányan úgy vélik, hogy a csapat elsieti a Shanghai frissítést.

Micah Zoltu, egy Ethereum-fejlesztő kijelentette, hogy a jelenlegi Shanghai kód nem teszi lehetővé az ETH-kivonások kompatibilitását, és egy elsietett indítás több problémát fog okozni mind a fejlesztőknek, mind a tulajdonosoknak.

Úgy vélik, hogy az ETH felszabadítása a közvélemény igényeinek engedelmeskedik, és nem annyira az Ethereum hosszú távú egészségéről szól.

Olvastad már? További szigorítás jön az EU-tól – a kriptót birtokló bankokat célozzák

Forrás: coingape.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb indokok, amiért érdemes kipróbálni az online kaszinókat a következő szerencsejáték-kalandodhoz

Vendégbejegyzés A digitális forradalom életünk számos területét átalakította, és ez alól a szerencsejátékok világa sem kivétel. A globális iGaming piac 2030-ra várhatóan több mint 150 milliárd dollárt...

Kamala Harris kriptopolitikai álláspontja

A sokat emlegetett Kamala Harris, Joe Biden preferált jelöltje továbbra is rejtélyes a kriptovalutával kapcsolatos álláspontját illetően. Washingtonban töltött ideje alatt nyilvánosan nem állt ki az...

A Bitcoin ára továbbra is szilárdan beágyazott a bika piacon, szemek a 74.000 dolláros szinten

A Bitcoin továbbra is erős bikás tendenciákat mutat a napi időkeretben, mégis az elemzők rövid távú figyelmeztető jeleket mutatnak, amelyek figyelmet érdemelnek. A Crypto World elemzője...

Az Ethereum ETF kedden indul – Melyik altcoin kerül a fedélzetre?

Vendégbejegyzés Az Ethereum (ETH) továbbra is meghatározó erő a kriptopénzek világában, mivel sokoldalú platformot kínál a decentralizált alkalmazások és okos szerződések számára. Kiemelkedik a blokklánc technológiában betöltött...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!