A múlt héten meredeken felébredt a piac, ezzel együtt pedig a hírek száma is megnövekedett. A hétvége alatt egy újabb rekordnak lehettünk szemtanúi.

Olvastad már? SEC-aggodalmak: a szabályozás csúszása akadályozza a bitcoint

Minderről pedig a BitMEX gondoskodott. Jelentésük szerint ugyanis a hétvégén csúcsmennyiségű kereskedés zajlott le platformjukon egyetlen nap alatt.

Hétvégén mindannyian egy erős bikanyomásnak lehettünk tanúi, amellyel a bitcoin árfolyamát sikerült 7500 dollárra feltornázni.

Mindez számos medve kereskedőt késztetett arra, hogy nyélbe üsse üzleteit. A BitMEX váltó eközben rekord mennyiségű kereskedésről számolt be, amely a hihetetlen, 10 milliárd dolláros volument is meghaladta.

És mindezt egyetlen nap alatt!

Minderről a The Crypto Republic nevű felhasználó számolt be Twitter-fiókján keresztül.

A rekorddal kapcsolatban megszólalt Arthur Hayes vezérigazgató is, aki megerősítette, hogy a kereskedés mérete a piac magas fokú volatilitását jelzi.

A csúcseredményben az a különleges, hogy hétvégén dőlt meg, amikor a kereskedés mértéke általában csökkent tendenciát mutat.

A jelenlegi eseményekkel kapcsolatban számos elismert kriptotámogató megjegyezte, hogy egy bikafutam kezdetét jelezhetik. Ennek ellenére sokan közülük arra figyelmeztetnek, hogy mivel a bitcoin és a többi másérme hirtelen növekedést tapasztalt meg, a következő hetekben korrekcióra kell számítani.

Ez persze nem ok a szomorkodásra, mivel a korrekciók és a nagyobb pénzbeáramlások az egészséges piacműködést jelzik, illetve a bikák eljövetelére utalnak.

Éppen ezek a korrekciók jó lehetőségeket adnak a bevásárlásra még azelőtt, hogy az árfolyam ismételt növekedésbe kezd és új befektetőket vonz be a piac.

Ahogy a BitMEX is figyelmeztet, ilyen mértékű volatilitásnál minden lehetséges. Éppen ezért továbbra is kereskedjetek körültekintően. Mi pedig kívánunk hozzá sok sikert és szerencsét!

Forrás: kryptomagazin.sk

Kiemelt kép: Marco Verch Profession


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon az Instagramon és a Telegramon. Legyen szép napod!

Szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt tedd meg:

BTC: 34vcA11dH3AbVWkEbQraCvM2vNFkT6JFJMLTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE

ETH: 0xe6E0D778d323786c1151163d2A3472989Fe7aA53

KÖSZÖNÖM!