Gyűjts be több mint 12%-ot a BEST Tokenből évente!

-


Figyelem! Az alábbi cikk vendégbejegyzés.


A Bitpanda ökoszisztéma token (BEST) még jobb lett a BEST Rewards segítségével! A BEST Rewards egy új, izgalmas hűségprogram, amelynek segítségével évente akár 12,78%-kal növelheted a BEST részesedésedet!
Csak annyit kell tenned, hogy a BEST-et tartsad a Bitpanda pénztárcádban, és legalább egy havi kereskedelmet végezz (lásd a részleteket alább).

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

Minél magasabb a BEST VIP-szinted, és minél többet kereskedsz, annál több BEST-et gyűjthetsz. A BEST Rewards bevezetése újabb fontos lépés abban, hogy a BEST a Bitpanda-ökoszisztéma központi részévé váljon.
Ezzel szeretne a cég többet nyújtani az odaadó közösségének, hogy idővel több BEST-et gyűjtsenek össze, és anélkül tudjanak kereskedelmi prémiumokat fizetni, hogy használni kellene a meglévő BEST-Tokeneket.

Mit kell tenned a BEST Rewards gyűjtéséhez?
 • Legyél hitelesített Bitpanda felhasználó
 • Olvasd el és fogadd el a BEST Rewards Általános Szerződési Feltételeit
 • Havonta egyszer aktívan igényeld a BEST-jutalmakat
 • Tarts BEST-et a Bitpanda pénztárcádban (nem pedig a Bitpanda Prón!)
 • Kereskedj bármilyen digitális eszközzel legalább havonta egyszer a Bitpandán (nem a Bitpanda Prón!)

A BEST-jutalmak gyűjtése esetén a következő hónap 1. napján 13:00 órakor, megkapod az előző hónap BEST-részesedéseidnek legalább 0,5%-át (pl. május 1-jén az áprilisi jutalmakat kapod).
A BEST-állományod, a BEST VIP-szinted és az egész hónapban forgalmazott összeg pillanatképe a hónap utolsó napján, 11:59:59 pm CET szerint készül.

Hogyan gyűjthető be akár 12,78% BEST-ben egy év alatt?

Minden olyan felhasználó, aki BEST-et tart a pénztárcájában a Bitpanda-nál, és legalább egy havi kereskedelmet folytat, és elfogadja a havi előugró ablakot, a BEST-részesedés 0,50% -ának felel meg. De még többet is gyűjthetsz!
A 0,50% -on túlmenően még többet is kaphatsz, a VIP szintedtől függően, minden hónap 1. napján, 13:00 CET idő szerint:

 • BEST VIP 1. szint: + 0,05%
 • BEST VIP 2. szint: + 0,10%
 • BEST VIP 3. szint: + 0,15%

Ezenkívül további 0,35% -ot kaphatsz, az előző hónapban forgalmazott teljes összeg függvényében (azaz a kereskedelmi tevékenység az előző hónap 1. napjától, 00:00 óráig, Közép-európai idő szerint, a hónap utolsó napjáig 11:59-ig). : 59:00 CET):

 • legalább havi kereskedési volumen (> =) 1000 EUR: + 0,05%
 • havi kereskedési volumen legalább (> =) 5000 EUR: + 0,15%
 • havi kereskedési volumen legalább (> =) 10 000 EUR: + 0,25%
 • havi kereskedési volumen legalább (> =) 50 000 EUR: + 0,35%

Persze ezt, hogy megértsétek vegyünk két egyszerü példát.

1. példa:

A 0,50% -os BEST Rewards mellett egy BEST VIP 2. szintű felhasználó (+ 0,10%), aki már regisztrált a BEST Rewards programra és elfogadta a feltételeket, 5000 euró (+0,15%), ezért 0,75% ( Legjobb részesedéseik 0,50% + 0,10% + 0,15%) jutalma az elmúlt hónapban.

2. példa:

A 0,50% -os BEST Rewards mellett egy BEST VIP 3. szintű felhasználó (+ 0.15%), aki már regisztrált a BEST Rewards programra és elfogadta a feltételeket, több mint 50 000 euró (+ 0,35%) volument jelent, ami azt jelenti, hogy ez a felhasználó megkapja a teljes 1% BEST Jutalmat (0,50% + 0,15% + 0,35%).

Hogyan növekednek a BEST részesedéseid az idő múlásával?

Képzeld el, hogy több hónapon keresztül gyűjtöd a BEST Rewards-ot. A BEST VIP szint 3-as szintjén, mondjuk, 500 000 BEST-et a Bitpanda pénztárcádban és 50 000 eurót meghaladó kereskedési volumen mellett, egy hónap elteltével 1% -kal többet fog elérni, ami azt jelenti, hogy 505 000 BEST-ot fogsz birtokolni.
Akkor ezt az összeget figyelembe veszik, és 1% -át kapod ennek az összegnek, és így tovább. Ez azt jelenti, hogy havi 1% -os növekedéssel a BEST részesedésed egy év után 12,78% -kal növekedett!

Gyűjtsél BEST-et, miközben a készlet csökken a szabályos tokenégés miatt!

Fontos megjegyezni, hogy a BEST Rewards ösztönző nem azt jelenti, hogy a készlet növekszik – ellentétes helyzet van.
Ezzel az új programmal még több BEST-t tud a cég égetni a negyedéves token-égetéseik során , ahol a BEST-nek legalább 25% -át égetik el a kereskedési díjak felhasználásával.
Ezzel képes a Bitpanda biztosítani a folyamatosan csökkenő kínálatot, amíg az összes token 50% -át el nem pusztítják, miközben a BEST-et is visszaadják a leginkább támogató felhasználóiknak.

Kezd el te is és vegyél részt az exkluzív hűségprogramukban!

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum Alapítvány fontos bejelentést tesz közzé

Az Ethereum Alapítvány kulcsfontosságú bejelentést tett, amely inspirálni fogja a kutatást és fejlesztést a Zero-Knowledge proof-ok és a ZK L2 szabványok területén. A ZK finanszírozás első...

Miért lesz beleszólása az intézményeknek a BTC jövőjébe?

A CryptoQuant adatai szerint február eleje óta megugrott az 1000 és 10.000 Bitcoint (BTC) tartalmazó Unspent Transaction Outputs (UTXOs) száma. A BTC UTXO egy olyan mérőszám,...

A legjobb kriptók, amit a Bitcoin feleződése előtt meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A Bitcoin feleződésének közeledtével, amely várhatóan 2024 áprilisában bekövetkező jelentős esemény, a kriptopiac reflektorfénybe került, és a befektetők élénken figyelik a lehetséges elmozdulásokat, amelyek történelmileg...

Polygon (MATIC) technikai elemzés 02.22.

Prémium Polygon (MATIC) A Polygon Foundation szerződése szerdán az utolsó 273 millió MATIC tokent is kiosztotta, ezzel véget ért a vesting időszak. Ez a fejlődés azt jelenti, hogy...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!