Az OKEx Academy minden hónapban 100-nál is több cikkel gyarapítja kezdőknek szóló oktatóanyagait, kereskedési tippjeit, valamint a buzgó kriptokereskedőket célzó elemzéseit.

Amennyiben regisztrálsz az OKEx kriptotőzsdén, végrehajtod a 2-es szintű személyazonosítást és teljesíted a napi kriptotanulási küldetést videók nézésével vagy az OKEx Academy által közzétett cikkek olvasásával, ingyen bitcoinokhoz juthatsz!

A tanulást szolgáló 5 napi küldetés érhető el a blokkláncot illető legfrissebb tudásanyagokkal.

A küldetések listája minden nap, magyar idő szerint 18:00 órakor frissül. Fogj hozzá tudásod gyarapításához még ma, és zsebeld be az ingyen bitcoinokat minden nap!

Hogyan juss ingyen bitcoinhoz minden nap?

A feladatok teljesítéséhez látogasd meg a https://www.okex.com/freebitcoin weboldalt, vagy a platformon belül keresd meg a More → Free Bitcoin menüpontot.

Sok kicsi sokra megy. Ne felejts el minden nap bejelentkezni, és folyton bővíteni tudásodat!

Ne felejtsd el meghívni barátaidat sem, hogy közösen jussatok további ingyenes BTC-hez! 400 satoshit kapsz te is, ha a barátod teljesít egy napi küldetést. Mindketten 10 dollárnyi ingyen bitcoint kaptok, ha a barátod először 100 dollárt vagy annál többet vásárol az OKExen!

Minél több barátot hívsz meg, annál több BTC-t szerezhetsz!

A ingyen bitcointokat bátran kiutalhatod BTC-címedre.

Ha már rendelkezel regisztrált felhasználói fiókkal az OKEx-en, legalább egy BTC-címed biztos van. Ezt az Assets → Deposit menüponton keresztül érheted el, vagy ide kattintva.

A napi küldetés csak azon fiókok számára érhető el, akik legalább 2-es szintű személyazonosítással rendelkeznek.

Számodra az OKEx még új? Nem gond. Nézd meg, hogyan regisztrálhatsz és hajthatsz végre 2-es szintű azonosítást!

Regisztráció

Regisztrációhoz felkeresheted az OKEx weboldalát, de amennyiben szeretnéd támogatni munkásságunkat, promóciós linkünkön keresztül ugyanúgy elérheted a platformot.

Az 1-es szintű azonosítás mindössze alap információkat követel meg, ezek között szerepel az állampolgárság, a neved és az útleveled száma. Amennyiben pontatlan vagy valótlan információkat adsz meg, számítanod kell a következményekre.

A 2-es szintű személyazonosításhoz szükséged van személyazonosságod igazolására. Mielőtt hozzáfognál, készítsd elő az alábbi dolgokat:

– Egy érvényes, nemzetközi útlevél képe tisztán látható lejárati dátummal,
– Az útlevélen szereplő képnek tisztán láthatónak kell lennie,
– A készített kép felbontása legalább 30 dpi legyen,
– A képet az alábbi formátumokban töltheted fel: jpg, jpeg, png vagy pdf,
– A maximális fájlméret 3 MB.

Ha mindezeket végrehajtod, készen fogsz állni arra, hogy ingyen bitcoinokhoz juss minden nap!

Ha ennél is többre vágysz, július 19-ig még lehetőséged van részt venni a Kriptoworld és az OKEx közös promóciójában. Ezt ide kattintva érheted el.

Olvastad már? Gyorshír – giveaway az OKEx kriptotőzsdétől!

Forrás: okex.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.

Legyen szép napotok! 

Tájékoztatás : A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.