Folytatnád a hozamvadászatot? A 1inch reméli, hogy igen

-

A decentralizált tőzsdéket összegyűjtő 1inch platform újabb kamatfarmolási lehetőségeket tett elérhetővé.
A nyár slágerének számító hozamvadászat a BTC és az ETH menetelésével némileg a háttérbe szorult, a projektek viszont továbbra is jó hozamokkal futnak.

A 1inch az egyik legnépszerűbb aggregátornak számít, egyfajta gyűjtőoldal, amely rangsorolja az egyes dexeket és kereskedési párokat, és megmutatja, hogy adott kriptó hol a legolcsóbb.
Nemrégiben indították el a likviditási bányászatot a saját tokenjük kapcsán, és most bejelentették ennek a második körét.
Az új fordulóban a platform a tokenek 1%-át osztja ki a likviditást biztosítók között az ETH, BTC, és a dollárhoz kötött stablecoinok lekötéséért.
A likviditásbányászat, amely tulajdonképpen maga a hozamvadászat, a defi legkedveltebb funkciójának számít.
A defiprotokollok a hagyományos pénzügyi műveleteket, a hitelezést, kölcsönzést, megtakarítást, blokkláncon végzett tranzakciókként kezelik, az Ethereumon és az ahhoz hasonló hálózatokon.
A felhasználók így decentralizáltan, a saját pénzük feletti teljes rendelkezés mellett juthatnak kamatbevételhez.
A legtöbbször valamilyen stablecoinnal lehet igénybe venni ezeket a szolgáltatásokat, a platformok tokenjei, az úgynevezett governance tokenek szavazati jogot biztosítanak a tulajdonosaiknak a platformot érintő ügyekben.
A hozamvadászat során ezeket a tokeneket lehet megszerezni, és aztán eladni a piacon. Ezzel ösztönzik a felhasználókat a platform használatára, a hosszabb távú elköteleződést tervezők pedig gyakran a vásárlói oldalon jelennek meg.
A legtöbb defiprotokoll elindította már a saját hozamvadász kezdeményezését, köztük a legnagyobbak is, vagyis a Uniswap és a Compound, a nyáron az ő hatásukra indult be gőzerővel ez az egész.
A hozamvadászat népszerűsége akkor ugrik meg különösen, amikor a bitcoin és az ether emelkedése lelassul, vagy megáll egy ponton.
Ilyenkor a hozamvadászok lecsapnak a sokszor három számjegyű éves haszon lehetőségére, ahelyett, hogy csak várnák, mikor indulnak meg újra a nagyfiúk.
A két vagy három számjegyű éves hozamhoz persze nagyon sokáig kellene tartani az adott eszközt. A defi viszont egyáltalán nem arról híres, hogy hosszú távra tervezhető, alacsony kockázatú dolog.

Az elmúlt öt hét során a bitcoin például 100%-ot növekedett, így nem meglepő, hogy a defiközösségből sokan visszaszálltak arra a vonatra.
A 1inch saját számítása alapján mindenesetre az éves profitráta az ő tokenjük esetében átlagosan 300%-ra várható.
Az a helyzet most, hogy a hozamvadászat szemmel láthatóan háttérbe húzódott a többi kriptós eseménynek köszönhetően, de a 1inch kezdeményezése azt is világosan jelzi, hogy a gigantikus hozamok még mindig elérhetők, és a likviditásbányászat sem fog leállni a közeljövőben.

Olvastad már? Százezer dollárnyi bitcoint bukott a tárcaprogram cseréjével

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A szakértők szerint a legjobb altcoinok készen állnak a rövid távú nyereségre

Vendégbejegyzés A kriptopiac a fellendülés erős jeleit mutatja, felkeltve a tapasztalt befektetők és az újonnan érkezők figyelmét egyaránt. A bikás tendenciával a láthatáron a reflektorfény a kiválasztott...

A Cardano 1,7 milliárd dollárral növeli a piaci tőkeértéket

A Cardano, az egyik legmenőbb kriptovaluta, ma figyelemre méltó feltámadást tapasztalt, több mint 1,7 milliárd dollárral növelve piaci kapitalizációját. Ez a fellendülés a kriptopénzek piacán tapasztalható...

Három év börtönt kapott a biztonsági szakértő, aki két tőzsdét is meghekkelt

Ez az első eset, hogy az USA-ban börtönbüntetést kapott valaki azért, mert kihasználta egy okosszerződés kódhibáját, a bíróság ráadásul az ellopott 12 millió dollár visszafizetésére...

Az elemző masszív árrallyt jósol az altcoinok számára, amelyet a BTC feleződése vált ki, a SOL, DOT, TON, OP és BLP-re utalva

Vendégbejegyzés A kriptopiac egy izgalmas szakaszba lép, ahogy a Bitcoin következő feleződése közeledik. Az elemzők a kiválasztott altcoinok felé fordítják figyelmüket, jelentős értéknövekedést várva. Közülük a SOL, a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!