A bitcoin 2020-as fellendülése igencsak nagy FOMO-t váltott ki a kriptopénz-befektetők körében. Számos különböző fundamentális tényező szerint ugyanis az elkövetkező évben egy masszív bikafutam várható.

A FOMO-t márpedig ezek a faktorok indukálják – amely magában foglalja a kriptopénz elkövetkező blokkjutalom-feleződését és számos egyéb dolgot.

Tovább bővült Magyarország legnagyobb bitcoin ATM hálózata. Keresd a CoinCash új ATM-eit a Konzolvilág üzleteiben is. A részletekért kattints!

Azt is illik megemlíteni, hogy a bitcoinok felhalmozása az utóbbi időkben igencsak felgyorsult, amely azt sugallja, hogy a lakossági befektetők a kemény akkumuláció mellett tették le voksukat.

Mindez szintén jelentős lendületet adhat a kriptopénzeknek.

A rali közeledtével a bitcoin fundamentumai is erősödnek

A bitcoint jelenleg is a nemrégiben elért 10 200 dollár alatt kereskedik. Ezt a lokális csúcsot egyébként vasárnap állította fel.

Habár a kriptopénz nem volt képes stabilizálnia magát 10 000 dollár fölött, a piaci struktúra továbbra is bullish, a befektetők pedig egyre inkább elkötelezettek a piac iránt az erős, növekvő tendencia miatt.

A bitcoin elkövetkező blokkjutalom-feleződése, amely az előrejelzések szerint májusban esedékes, egy olyan esemény, amely tovább növelheti a befektetők piacba vetett bizalmát, és amely tipikusan nagy volatilitással jár együtt.

A befektetők mostani piaci érzelmei, együtt a bitcoin erős hashrátájával, a hálózati aktivitással, és a masszív, 2020-as növekvő trenddel mind arra engednek következtetni, hogy a kriptó jelenleg fundamentálisan is erős.

Az adatok szerint most a felhalmozás a menő

Úgy tűnik, hogy a befektetők jelenleg óvatosan, de biztosan közelítenek ezen bullish fundamentumok felé.

Ahogy az a Glassnode adataiból is látszik, az 1 BTC-nél többet tartalmazó Bitcoin-tárcák száma gyorsan növekszik, és egyelőre nem mutatja annak jelét, hogy ez a tendencia a közeljövőben megváltozna vagy lelassulna.

„Az 1 BTC-nél többet tartalmazó Bitcoin-tárcák száma gyorsan növekszik, és ez a növekedés nem mutatja lassulás jeleit. Egy 3 hónappal ezelőtt bekövetkezett éles zuhanással a novemberi magaslatokat is meghaladtuk, a rekord pedig már csak nagyjából 2000 tárcányira van.”

Ha figyelembe vesszük azt a kemény akkumulációt, amelyet a befektetők jelenleg végeznek, akkor nagyon valószínű, hogy a folyamatos vásárlási nyomás további lendületet adhat az árfolyam növekedésének is.

Olvastad már? Ez lehet a bitcoin „valódi kitörése”, melyet az alapjai is megerősítenek

Forrás: cryptoslate.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.

Legyen szép estétek! 🙂