Fizetünk, csak maradj otthon! – friss kezdeményezés a MicroCointól

-

Egy újabb remek ötlettel állt elő az első magyar kriptovaluta, a MicroCoin csapata. Projektjük a világ éppen zajló legnagyobb problémájához, a koronavírus-járványhoz kapcsolódik.
Nemcsak egy ötlet, hanem egy újabb fejlesztés a MicroCoin háza tájáról. Egy egyszerű eszközzel próbálják meg otthonmaradásra bírni az embereket, ezzel gátolva a koronavírus terjedését.
Egy remek  mobilapplikációról van szó, amelynek a használatához nem kell egyetemi (de még nyolcosztályos) végzettség sem, miközben hasznosságát tekintve hiánypótló.

Mint az alkalmazás is írja, nincs más dolga az embernek, mint egy helyben maradni és 30 percenként megnyomni a zöld gombot. Ha az illető kevesebb mint 100 métert mozdult az előző gombnyomáshoz képest, már meg is kapja a jutalmát 0,5 MicroCoin formájában.
És hogy a cypherpunkok és adatvédelem-harcosok (na meg persze saját meggyőződéseik) igényeit is kielégítsék, a felhasználó GPS-pozíciója természetesen nem hagyja el a mobiltelefont!
Vagyis rajtad kívül senki nem fog tudni lokálisan megfigyelni az alkalmazáson keresztül. A helymeghatározót (GPS) bekapcsolni azért persze nem árt.

Ha úgy gondolod, elég MicroCoin gyűlt össze, a küldés gombbal át tudod utalni bármilyen MicroCoin számlára, vagy kimásolod a privát kulcsodat, és beimportálnod azt a MicroCoin-tárcádba.
Ha megtetszett a kezdeményezés, akkor az alábbi linken a Google Play-áruházból le tudod tölteni.
A MicroCoin mobiltárcáját pedig ezen a linken éred el.

Nagyon köszönjük ezt a remek ötletet, és mindenkinek jó egészséget kívánunk. Ne feledjétek: maradjatok otthon. 

Legfrissebb bejegyzéseink

Fogadjon a jövőre: 2024-es iGaming trendek

Vendégbejegyzés Az iGaming világa az elmúlt évtizedben jelentősen fejlődött, izgalmas kilátásokat teremtve mind a játékosok, mind az iparági szakértők számára. Az ágazati jelentésekből kiderül, hogy az elkövetkező...

A Bloomberg kripto szuperciklust jósol

A Bitcoin (BTC) árfolyamának közelmúltbeli emelkedése egy új kripto szuperciklus kezdete lehet, amely a világ legnagyobb kriptopénzét elképesztő 500.000 dollárig repíti. A Bloomberg hétfői jelentése szerint...

Solana (SOL) technikai elemzés 12.05.

Prémium Solana (SOL) A közismert nevén TD Sequential Indicator (Tom DeMark szekvenciális mutató) azt sugallja, hogy a SOL elérhette a helyi csúcsot. A Solana (SOL) heti grafikonján egy...

A Bitcoin rallyja megosztottságot okoz a kereskedői magatartásban

A Bitcoin (BTC) rallyja az elmúlt hónapokban számos short pozíció felszámolását okozta. A hirtelen árfolyam-emelkedés miatt a kereskedők között megosztott döntéshozatal alakult ki. A különböző vélemények A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!