Fizetünk, csak maradj otthon! – friss kezdeményezés a MicroCointól

-

Egy újabb remek ötlettel állt elő az első magyar kriptovaluta, a MicroCoin csapata. Projektjük a világ éppen zajló legnagyobb problémájához, a koronavírus-járványhoz kapcsolódik.
Nemcsak egy ötlet, hanem egy újabb fejlesztés a MicroCoin háza tájáról. Egy egyszerű eszközzel próbálják meg otthonmaradásra bírni az embereket, ezzel gátolva a koronavírus terjedését.
Egy remek  mobilapplikációról van szó, amelynek a használatához nem kell egyetemi (de még nyolcosztályos) végzettség sem, miközben hasznosságát tekintve hiánypótló.

Mint az alkalmazás is írja, nincs más dolga az embernek, mint egy helyben maradni és 30 percenként megnyomni a zöld gombot. Ha az illető kevesebb mint 100 métert mozdult az előző gombnyomáshoz képest, már meg is kapja a jutalmát 0,5 MicroCoin formájában.
És hogy a cypherpunkok és adatvédelem-harcosok (na meg persze saját meggyőződéseik) igényeit is kielégítsék, a felhasználó GPS-pozíciója természetesen nem hagyja el a mobiltelefont!
Vagyis rajtad kívül senki nem fog tudni lokálisan megfigyelni az alkalmazáson keresztül. A helymeghatározót (GPS) bekapcsolni azért persze nem árt.

Ha úgy gondolod, elég MicroCoin gyűlt össze, a küldés gombbal át tudod utalni bármilyen MicroCoin számlára, vagy kimásolod a privát kulcsodat, és beimportálnod azt a MicroCoin-tárcádba.
Ha megtetszett a kezdeményezés, akkor az alábbi linken a Google Play-áruházból le tudod tölteni.
A MicroCoin mobiltárcáját pedig ezen a linken éred el.

Nagyon köszönjük ezt a remek ötletet, és mindenkinek jó egészséget kívánunk. Ne feledjétek: maradjatok otthon. 

Legfrissebb bejegyzéseink

Ethereum technikai elemzés 03.31.

Prémium Ethereum Az Ethereum ismét 1.800 dollár alatt kereskedett, mivel az áraknak nem sikerült kitörniük a közelmúltban kialakult kulcsfontosságú ellenállási pontról. A csütörtöki 1.827 dolláros csúcsot követően az...

Hong Kongban is növekszik a kriptobefektetések aránya

A kriptobarát város ismét bekerült a hírekbe, hiszen a helyi befektetők egy csoportja új alapot indított, ProDigital Future néven, és ezzel kifejezetten a kriptoiparra, web3-ra...

Avalanche technikai elemzés 03.31.

Prémium Avalanche Az Avalanche árelemzése a napi grafikonon folyamatos emelkedő tendenciát mutat, mivel a token továbbra is a 20 dolláros ellenállást hajszolja. Az árfolyam az elmúlt 24...

Elon Musk felhívása az AI-kísérletek leállítására

Elon Musk azon felhívása, hogy állítsák le az összes nagyszabású AI-kísérletet, sokkolta a technológiai ipart, és számos befolyásos személyiség támogatta a lépést. Ahogy egyre nyilvánvalóbbá...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!