„Fantasztikus lehetőség” – beszállásra felkészülni

-

Egy évvel azután, hogy a bitcoin megdöntötte mindenkori rekordját, és 20.000 dolláros magaslatokba szökött, a Blockchain Capital kockázati-tőke társaság egy partnere, azt mondta, hogy a mostani medve piac „fantasztikus vásárlási lehetőséget” képvisel.

Olvastad már? Nagyot zuhant a Nivida – a kriptó áll a háttérben 

Spencer Bogart a CNBC Fast Money című műsorában nyilatkozott, december 17-én.

A bitcoin ára a cikk írásakor 4.000 dollár körül mozog, amely 3,25 százalékost növekedést jelent az elmúlt 24 óra viszonylatában. A token azonban még így is 80 százalékos mínuszban van múlt év decemberéhez képest.

Kiemelve, hogy a Blockchain Capital egy „hosszú távú kockázati befektető”, Bogart azt mondta:

„Elérheti a bitcoin az 50.000 dollárt? Abszolút. Nem ugyanazzal az ármeghatározó modellekkel rendelkezik, mint a vállalkozások – ahol ugye az érték a vállalat bevételétől függ –, így nincsenek olyan felső korlátai, mint egy hagyományos startupnak. […] Hogy meddig fog tartani? Nem tudom.”

Miután Melissa Lee, műsorvezető azon véleményét kritizálta, miszerint a 2017-es történelmi bikafutam „csak még nagyobbra törhet”, Bogart azt mondta, hogy „semmi gond nincs a [bullish] feltevéssel”, megjegyezte ugyanakkor, hogy egészen a közelmúltig a bitcoinpiacot „szinte teljesen a kiskereskedő” befektetők irányították. Szerinte ez okozta, hogy a bikafutam során „olyan magasra tört” az ár, a medveveszély pedig szinte eltűnt.

Technológiai előrelépések

Bogart kiemelte, hogy ennek ellenére a rövid távú árgyengeség még mindig jelen van. A VC ügyvezető igazgatója azt állította, hogy 2018 nagy előrelépéseket hozott a skálázhatóság tekintetében, a Lightning Network segítségével pedig elérhetővé váltak „a rendkívül olcsó és rendkívül gyors tranzakciók”.

Rámutatott továbbá az eszközosztály megnövekedett intézményesítésére is. Megjegyezte, hogy hamarosan elindul az Intercontinental Exchange bitcoin származtatott ügyletekkel és globális dgitális eszközökkel kereskedő platformja, a „Bakkt”.  Úgy véli, még jobban képesített letétkezelők jelentek meg a kriptoeszközök piacán.

Bogart legutóbbi bullish megjegyzésében kiemelte a „kriptotérbe belépő tehetségek kiemelkedő tulajdonságait”, hozzátéve, hogy „a legjobbak és legélesebb eszűek nagy része azt mondja: ‘dolgozni akarok a Bitcoinon”.

Az ár volatilitásával kapcsolatban Bogart úgy gondolja, hogy a bitcoin most még „biztos” csökkenni fog – „valahol a mostani árfolyam és 2.000 vagy akár 1.000 dollár közé” – de mindezen árak „nagyszerű vásárlási lehetőséget” képviselnek.

Hozzátette:
„Ha visszatekintünk 24 hónapot, bizonyára bánjuk már, hogy nem vettünk akkor.”

Nemrég a Kriptoworld is beszámolt róla, hogy a kriptobika, illetve a Fundstrat Global Advisor-társalapító, Tom Lee szerint „a bitcoin valódi ára jelentősen a mostani árfolyam felett van”. Úgy véli, ez a szám valahol 13.800 és 14.800 dollár között mozog, ha figyelembe vesszük az aktív tárcacímeket, a fiókok használatát, valamint más, kibocsátást befolyásoló tényezőket.

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon és az Instagramon. Legyen szép napod!

Ha tetszenek a posztok és az oldalam, illetve szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt megteheted:

BTC: 37Vhz41ZecsMqmDkCntAmY8JUsu6Jp32DC

LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE

ETH: 0x7A653baD688C5c09C2D8A4A1eb39C1505e48CaCd

KÖSZÖNÖM!

8 HOZZÁSZÓLÁS

Hozzászólások lezárva.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Solana, és a Cardano állapotának értékelése, a Meme Moguls a figyelem központjában

Vendégbejegyzés Anatoly Yakovenko, a Solana (SOL) alapítója nemrég egy játékos tweet-tel keltett érdeklődést a kriptoközösségben, amelyben Satoshi Nakamoto-ot, a Bitcoin rejtélyes alkotóját említette. Ugyanakkor nyilvánosságra hoztak 120...

Ripple (XRP) technikai elemzés 02.27.

Prémium Ripple (XRP) Az XRP árfolyamát a Ripple fejlődése és a SEC kontra Ripple per aktualitásai befolyásolják. Az altcoin a 0,56 dolláros szint fölé emelkedett, mivel az XRPLedger...

Starknet TVL: Áttörés az Ethereum Layer 2 szektorban

Az elmúlt héten robbanásszerűen növekedett a Starknet Total Value Locked (TVL) értéke, adataink szerint 194%-kal emelkedett, elérve a 1.32 milliárd dollárt. Ezáltal a Starknet az...

Leállította a bíróság az amerikai bitcoin-bányászok kérdőívezését

Az amerikai EIA, azaz az Energiaügyi Hivatal kötelezni akarta a bányászokat, hogy minden információt adjanak át számára az üzleti folyamataikról, egy texasi bíróság viszont kimondta,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!