Ezek a mutatók lendíthetnek Algorandon (ALGO)

-

Az Algorand egyik legnagyobb DEXE, a Tinyman november 25 -én új frissítést jelentett be.

Állítólag az új Tinyman AMM v2.0 protokollt bemutatták a közösségnek.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

Több szempontból is előnyöket kínálna a felhasználóknak. Fő célja azonban a „jobb felhasználói élmény” és a szoros „biztonsági mechanizmus” biztosítása.

Ehelyett a DEX növekedést tapasztalt a mennyiség és az egyedi címek száma tekintetében.

Itt meg kell jegyezni, hogy az Algorand dApps-ok iránti növekvő érdeklődés előnyös lehet az ökoszisztéma hosszú távú növekedése szempontjából.

A Dapp Radar adatai szerint a tranzakciók száma a DEX-en 27,3%-kal nőtt az elmúlt 24 órában. Sőt, ugyanebben az időszakban 3,79%-kal nőtt az egyedi aktív pénztárcák száma a DEX-en.

A DEX volumene azonban tovább csökkent.

Az Algorand ’s DEX iránti növekvő érdeklődés ellenére a TVL november 10-e után jelentősen csökkent.

A cikk írásakor az Algorand zárolt összértéke 129 millió dollár volt, TVL-je pedig 1,93%-kal emelkedett az elmúlt 24 órában.

Forrás: defillama.com

Nos, Algorand sem tudta megjelölni jelenlétét az NFT-térben. Amint az az alábbi diagramon látható, az Algorand NFT-k heti eladásai jelentősen csökkentek az elmúlt néhány hónapban.

A csökkenő eladások ellenére azonban az Algorand NFT mennyisége nőtt az elmúlt 24 órában.

A Stocktwits NFT szerint Algorand NFT volumene 5%-kal emelkedett az elmúlt 24 órában.

Ebben az időszakban a legnépszerűbb NFT kollekció az MNGO kollekció volt.

Forrás: nftexplorer.app

Ami a láncon belüli mutatókat illeti, Algorand engedett a medvepiac nyomásának.

Volumenje jelentősen leértékelődött az elmúlt héten, 442 millióról 56,2 millióra. Az ökoszisztéma fejlesztési aktivitása is visszaesett, ahogy az alábbi ábrán is látható.

A fejlesztési tevékenység csökkenése azt jelentette, hogy jelentősen csökkent az Algorand GitHub fejlesztői általi hozzájárulásainak száma .

Forrás: app.santiment.net

A Messari szerint a hálózaton lévő aktív címek száma is 34,87 %-kal csökkent az elmúlt hét hét során .

A cikk írásakor az ALGO 0,2349 dolláron forgott. Ára -2,26%-ot csökkentt az elmúlt 24 órában, piaci kapitalizációja pedig csökkent.


Olvastad már? Bitcoin – technikai elemzés 11.28.

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Kiemelt kép: birsen sazak


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ismét emelkedni kezdett a bitcoin ATM-ek száma

Végre megtört a közel egy éve tartó eső trend, és ismét növekedett az újonnan üzembe helyezett ATM-ek száma, nagyjából 1400-zal. Az idei év első négy hónapjában...

Bitcoin technikai elemzése 06.04.

Prémium Bitcoin A Bitcoin hamis kitörést mutatott egy rövid távú tartományon túlra a múlt hétvégi pozitív fejleményeket követően az amerikai adósságplafonról szóló tárgyalásokkal kapcsolatban. A múlt heti...

Miért nem fogja mostanában a Bitcoin újra tesztelni a 20.000 dolláros szintet?

A BitMEX társalapítója, Arthur Hayes egy Substack hírlevelet tett közzé, amelyben elmagyarázza, hogy a Bitcoin miért nem fog a 20.000 dollár felé hajlani a következő...

A Bitcoin egy rendkívül ritka aranykeresztet mutat

Általában az „aranykereszteket" és a „halálkereszteket" a középtávú bitcoin piaci hangulat megbízható indikátoraként interpretálják. Egy tapasztalt piaci elemző egy szuper ritkát szúrt ki, és biztos...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!