Ez a 3 kripto nyerte a legtöbbet a Bitcoin ETF jóváhagyásából

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac jelenleg jelentős változást él át, a hangsúly a Bitcoinról (BTC) az alternatív kriptovaluták (altcoinok) felé tolódik.

Ezt a változást nagyban befolyásolta a Bitcoin ETF közelmúltbeli jóváhagyása, amely bár jelentős lökést adott a kriptoiparnak, arra késztette a befektetőket, hogy a BTC-n túl is keressenek jövedelmező lehetőségeket.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az altcoin-piac 2024-ben erős teljesítményre számíthat, eltérve a 2020/2021-es szezonban látott mintáktól, amikor gyakorlatilag minden kriptovaluta robbanásszerű növekedést tapasztalt.

Ez a közelgő alt szezon várhatóan szelektívebb lesz, és csak bizonyos altcoinok részesülnek jelentős előnyökből.

A piac jelenleg kritikus ponton van, a BTC és ETH kivételével a kriptopénzek teljes piaci tőkeértéke jelzi az új alt szezon kezdetét.

Ennek fényében összeállítottunk egy listát a 3 potenciálisan legígéretesebb projektről, amelyek közül választhatunk.

ScapesMania: Új magasságok meghódítása

Február közeledtével a ScapesMania finanszírozási kampánya befejeződik, ami a kiemelkedő tőzsdei platformokra való bevezetéséhez vezet.

Ez a debütálás jelentősen felemelheti a ScapesMania tokenjét.

Pontosan mi fogja ezt a növekedést táplálni? A sikerhez vezető út a tőzsdei bevezetés utáni stratégiai marketinget foglalja magában, amelyet egy tapasztalt csapat vezet.

A tulajdonosok számára a ScapesMania felkarolása azt jelenti, hogy élvezhetik a token-visszavásárlási és -égetési, valamint a staking kedvezményeket.

A mémekkel telített világban a ScapesMania tokenje a rövid életű trendektől és hype-tól független, robusztus hasznosságával tűnik ki.

Mivel az előértékesítés hamarosan véget ér, a lehetőség, hogy kedvezményes tokeneket szerezzen, egyre fogy.

Most lehet az ideális alkalom, hogy kedvező feltételekkel csatlakozzon a ScapesManiához.

kripto

A ScapesMania ajánlatának közelebbi vizsgálata

A ScapesMania összehozza a kriptohoz értő közönséget és az alkalmi játékosokat, elősegítve a jelentős növekedést.

A résztvevők élvezik kedvenc időtöltésüket, a Web3-rajongók pedig a DAO-n keresztül alakítják az ökoszisztéma jövőjét, mindezt anélkül, hogy akár csak egy kontrollert is igénybe vennének.

A ScapesMania tokenek megszerzésével extra előnyök szabadulnak fel, beleértve az akár +107%-os bónuszokat, és csábító ajánlói jutalmakat, ha megismerteted a ScapesManiát a köreiddel.

>>> Utolsó esély az elővásárlási kedvezményre – siess! <<<

A növekedéshez hozzájáruló személyek

A 376 milliárd dolláros játékipar részeként a ScapesMania növekedési potenciálját ez a virágzó piac táplálja.

A főbb nyomkövető platformokon szerepel, és várhatóan hamarosan a főbb tőzsdéken is megjelenik, növelve a likviditást és a kereskedelem hozzáférhetőségét.

A közelmúltbeli fejlemények azt mutatják, hogy a 20.000 dollár feletti befizetésekkel rendelkező kriptobálnák a ScapesManiát választják potenciális következő nagy dologként.

A ScapesMania közösség lelkesedését jól mutatja a tömeges/kiskereskedelmi hozzájárulásokból eddig összegyűjtött több mint 4 400 000 dollár.

Utolsó esély a kedvezmény biztosítására

A ScapesMania tokenek ára mindössze 0,007732 dollár érménként az előértékesítés során, így miért ne csatlakozhatnál, hogy a tőzsdén való debütálás után jelentős hozamot érj el?

A potenciálisan előnyös befektetési hozam csak a kezdet lehet, mivel a ScapesMania ambiciózus tervei a további terjeszkedésre irányulnak.

Így van értelme felfedezni ezt az úttörő projektet, és már most felkarolni.

kripto

Ha már benne vagy mindabban, amit a ScapesMania kínál, akkor van egy egyedülálló lehetőség számodra: egy különlegesen felajánlott kód, az FZZ863.

A korlátozott ideig érvényes ajánlat a cikk megjelenésétől számítva csak korlátozott ideig érvényes.

Ez a legjobb esélyed, hogy 10%-os bónuszt kapj, miután a pénztárnál beírtad az FZZ863 kódot egy speciális mezőbe, így gyorsan cselekedj, az óra ketyeg.

Solana (SOL): Az altcoin-szezon hullámának meglovaglása

A Solana (SOL) jelenleg egy figyelemre méltó fellendülést tapasztal a kriptopénzpiacon, amely igazodik az altcoin-szezon kezdetéhez.

Ezt az időszakot a Bitcoinról (BTC) az altcoinok felé történő tőkeátcsoportosítás jellemzi, amelynek a Solana (SOL) kiemelkedő haszonélvezője.

Az Altcoin Season Index nemrég átlépte a 100-ból 75-ös kritikus küszöbértéket, ami a szezon hivatalos kezdetét jelzi.

A Solana (SOL), amely a nagy átmenő forgalmáról és alacsony tranzakciós költségeiről ismert, az elmúlt héten jelentős, 6,7%-os árfolyam-emelkedést produkált.

A Solana (SOL) 100 dollár körül kereskedik, és a négyórás grafikonon bikás minta alakul ki.

Ez a minta potenciális áttörésre utal, ha a négyórás zárás 106 dollár felett van. Ha a Solana (SOL) áttöri ezt az ellenállást, az utat nyithat az emelkedésnek a 150 dolláros zóna felé.

A Solana (SOL) jövője ígéretesnek tűnik, jelentős növekedési potenciállal, ha a jelenlegi bikás trend folytatódik.

Ethereum (ETH): ETF-spekulációk és piaci változások között navigálva

Az Ethereum (ETH) egyre nagyobb teret nyer a piacon, részben az amerikai szabályozó hatóság által egy tőzsdén kereskedett alap (ETF) lehetséges jóváhagyása körüli spekulációknak köszönhetően.

Ez a spekuláció a közeljövőben várhatóan az Ethereum (ETH) jelentős nyereségéhez vezet.

Az Ethereum piaci dominanciája egyre nő, jelenleg 18%-os részesedéssel rendelkezik a Bitcoin 49,8%-ával szemben.

Az Ethereum (ETH) árfolyama jelenleg 2527 dolláron áll, ami körülbelül 59%-os 3 havi növekedést tükröz.

Ez az áremelkedés az Ethereum (ETH) iránti növekvő érdeklődést és a benne rejlő piaci potenciált jelzi.

Következtetés

A Bitcoin ETF közelmúltbeli jóváhagyása jelentős változást katalizált a kriptopiacon, amelynek elsődleges haszonélvezői az olyan altcoinok, mint a Solana (SOL), az Ethereum (ETH) és a ScapesMania.

Ez a váltás eltérést jelent a korábbi piaci trendtől, ahol a Bitcoin dominált, és egy új korszakot jelez, ahol az altcoinok egyre nagyobb teret nyernek és potenciálisan magasabb hozamot kínálnak.

Az újonc ScapesMania ígéretes előértékesítési szakaszával és egyedi, játékkal kapcsolatos ajánlatával hívja fel magára a figyelmet, és most lehet az utolsó esélyed, hogy esetleg maximalizáld a hasznodat, amíg a projekt még előértékesítésben van.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A blokkláncok macOS-e? 60%-kal növelte DEX-volumenét a Solana májusban

A decentralizált tőzsdék (DEX-ek) májusi növekedési volumenének több mint 60%-át a Solana blokkláncon regisztrálták a Pantera Capital kockázati tőkecég által összeállított adatok szerint. E növekedés mögött...

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!